Когато приятелката с облаги започне да еволюира (18+)

Приятелството с облаги, booty call, sexy time-ът и още много други начини за наименоването на новия вид връзки. Приятелите с облаги са известни с това, че никога не успяват да поставят дълготрайни връзки, намират достатъчно време за задоволяването на нуждите, биха изпили няколко големи в свободното си време, когато дойде червеният месец и живеят по-щастливо от останалите хора. Или поне така казват в повечето случаи. В много от случаите сме сигурни, че сте попадали в подобна ситуация и сте вярвали, че това е раят, защото практически нямате никакви други отношения от приятните. Можете да правите секс, да пиете заедно, да прекарвате вечерта или на финала дори да споделяте леглото до сутринта, ала след това се прибирате у дома и не можете да обвинявате никого за кочината, която сте изградили бавно и сигурно. И след като пътят ви е постлан с рози, небето е повече от синьо и вие сте щастливи, нека помогнем с последният проблем - възможността да се влюбите. Каквото и да говорим, обществата преди нас са осъзнали една жестока истина - нищо не може да спре един мъж от влюбване. Време е да изберете червеното хапче и да осъзнаете суровата реалност - чувствата ще убият всичко хубаво и изградено до този момент. По тази причина представяме и някои от най-работещите методи, които би трябвало да катализират чувствата, преди да изгубите контрол. 

Колкото по-малко, толкова по-добре

Наполеон е заповядал на своите подчинени да напишат конституцията с едно единствено изискване - да бъде кратка и неясна. Не искаме да бъдете френски владетел, ала можете да вземете поука от човека с толкова много комплекси. Споделяйте забавните истории, покажете своя чар, но нищо повече от това. Никакви истории за бивши, настоящи и бъдещи, забравете за историята на живота си, мечтите са илюзия, а любимият ви цвят може да се променя, колкото поиска. Колкото повече разказвате, толкова по-уязвими ставате, това не е основната идея. 

И се научи да сваляш сутиени с една ръка!

Спазвай дистанцията

Всяка жена, без значение дали искате да имате отношения с нея или не, е способна да подчини съзнанието ви, да ви пороби за секунди и след това да отнесе всичко човешко за дълъг период от време. Тя подчинява дивото във вас, събужда отдавна заспалите желания и накрая ви кара да искате още - практически е нещо като добър дилър с пълен контрол над вас. Разредете срещите, не отговаряйте при първото обаждане, не се съгласявайте веднага и се научете да отказвате. И никога не правете секс в две последователни вечери, защото така започват връзките. 

Запазвай независимостта си

Колкото и да не се опитвате да споделяте, трябва да запомните, че в един момент ще се сещате за поредната глупост, която можеше да бъде отговорна за счупването на няколко ребра от смях. И след разходка по улицата ще откриете нещо, което напомня за вашето мистично guilty pleasurе - същество. Точно тук трябва да овладеете чувствата и да не го купувате. Не говорим за романтични връзки, нали? Отношенията ще се градят на 50:50 правилото и всичко ще бъде наравно. А и нека не забравяме, че жените искат да бъдат равни, сега ще получат тази възможност. 

Никакви имена

Дори и да сте свободни, имената се забраняват в телефона. Те създават емоционална привързаност, а вие не искате това. Името придава идентичност, събужда чувства и накрая ви кара да търсите ваучер за 100 рози, с които да цъфнете някъде и да се изложите. Пропуснете това, поставете една буква, прякор или нещо, което няма да ви кара да се чувствате като ученичка на прожекцията на "The Notebook". 

Без празни приказки

Информация, която не е дата и място на срещи за определени манипулации, е просто излишна информация. Научете се да избягвате дългите разговори, защото те също създават връзки, а от там ще дойдат и следващите трусове. Логистиката е единственият бюлетин, който трябва да се обновява по няколко пъти в месеца, всичко останало е загуба на време.

Приеми, че не си единствен

Жената днес е отдадена на полигамията повече, отколкото можеш да си представиш. След като 100 години е била представяна като добрата домакиня, същата най-накрая иска да получи това, което мъжете получават от началото на света - правото да спи с всеки, без да получава критики. Повечето са независими и изобщо не се вълнуват от хорското мнение. Проблемът е, че жребецът може да се развълнува, когато разбере, че някъде там има един мечо, който осигурява добрия живот или получава "вярността й". След като разберете за неговото съществуване и осъзнаете, че всяка нейна дума струва колкото рублата по време на криза, чувствата ще си отидат много бързо. Пътят към истинското щастие идва, когато спрете да бъдете собственици на жената - тя също има права, които още не са осъзнати от феминистките, в противен случай нямаха да реват толкова много. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
27 август 2015 | 23:43

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g