Когато ви омръзне да бъдете просто приятели

Преди седмица ви запознахме с "Теорията за родителски инвестиции", в която ставаше ясно, че жената издирва най-добрият партньор за създаването на семейство и изграждането на щастлива връзка. Родителските инвестиции често могат да се забележат и сред останалите видове в природата - женската винаги ще търси най-силния мъжки, за да създаде добро поколение. И докато мъжът играе за най-високия резултат, жената подчинява мъжкото съсловие на своята красота, лишавайки го от правото да търсят своето щастие някъде другаде. Практически, жената копира мъжа, просто не достига до последната фаза на подчинение - сексът. И нека бъдем откровени, приятелската зона е само началото на този вид робство. Попадате в зоната, когато личната ви презентация е изплетена от клишета и представяте само мъгливи идеи за бъдеща връзка. Стремежът към оригиналност е единственият начин за оцеляване в модерния свят, не се опитвайте да бъдете част от масата. Представяме най-честите възможни грешки, които човек може да направи в търсенето на правилната партньорка.

Специалното отношение към нея

Женската красота е най-древното оръжие за привличане на мъжката аудитория. Всяка красива жена може да представи малка орда от почитатели, които са готови да се влачат по корем, за да натрупат положителен активен. Всеки член на стадото се надява на чудо и е готов да се доказва пред останалите бити карти, докато господарката залита и търси нещо по-интересно и оригинално. Отчитането на женската красота е чисто абдикиране и благодарение на всички влюбени амигос, някои жени вдигнаха толкова носовете, че предизвикаха слънчево затъмнение. Стига! Жената може да е красива, но колкото по-често го казвате, толкова по-дълбоко затъвате. Комплиментите трябва да бъдат с граници. 

Парите като средство за внимание

Колко от вас познават хора, които вярват, че красивата жена идва, когато направите много пари и можете да си позволите по охолен живот? Чували ли сте онзи приятел, който иска да стане супер богат и едва тогава откри своята партньорка? М-да, любовта е създадена, за да спестяваме пари за автомобилни части и джаджи, но не това е начинът. Познаваме много богати хора, които заплатиха за всички удоволствия и след това се озоваха в същата зона. Нали сте чували за добрите момчета, които свършват първи? Понякога изобщо не могат да свършат, но инвестират всичко в шансовете си. Забравете за парите, месечната заплата и дори за плащането на сметката. Кавалерството умря, когато добрите обноски изгледаха задния номер на лъскавото ви возило - тя имаше по-добри адвокати. Дами, обикновено ви караме да си плащате всичко, за да сме сигурни, че все още държите на тази връзка, а не защото не можем да ви заредим колата или да платим сметката в заведението.

Не сте фирма за всякакви услуги

За онези хора, които винаги са на линия, за да помогнат - защо го правите? В отношенията между половете, добрият е будалата. Това го знае всяко хлапе, което носеше раницата на своята "приятелка" и накрая друг получи така желаната целувка. Какво сте получили в замяна на всички хамалски услуги, софтуерни интервенции и таксиджийски изяви? Един път в месеца излизате на кафе, за да ви разкаже колко глупави са всички мъже, без вас, споделяйки колко специален сте за нея и как никога не би развалила приятелството ви с нещо друго. Винаги сме смятали, че така приятелството даже става по-добро, но кои сме ние да спорим с женската логика. Прекалено добрите отношения ще ви позволят да гледате нейните петъчно-съботни изяви в социалната мрежа, докато седите пред компютъра и се чудете дали да заложите на Pornhub или Xhamster. 

#Джабапомнимте

Какво точно печелите? 

Разкриването на чувство и симпатии автоматично ви изпраща в графата "Скоро може да бъде обвързан". Фокусирането само върху една възможност е и причината да пропуснете много други шансове за нещо по-добро. Всеки е бил на резервната скамейка и се е надявал на шанс за титулярния отбор, но по-лошото е, че и тук играчите се гледат първо по цената и едва след това по качествата.  В един момент ще осъзнаете, че дори не сте претендент за нейното сърце. Предполагаме, че това е е и функцията на ината - да унищожи всички потенциални шансове за нещо по-добро и приятно. Времето ще докаже, че когато нещо се съпротивлява, най-често не е вашето приключение, нито част от сценария на "50 нюанса сиво". 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Задникът няма пол
02 май 2019 | 14:36

Какво е "положителен активен." ?

fghfh
27 април 2015 | 23:27

Пускам едно лайно върху целия свят ,да идва армагедон ! Планетата земя трябва да бъде унищожена !

27 април 2015 | 19:45

Редакторчето толкоз много се любува на собственото си остроумие, че накрая забравяш за какво всъщност ставаше въпрос.