Когато жената отнеме най-добрия Ви приятел

Скорошно изследване на Харвард показва, че обвързването ще Ви лиши от един близък приятел, с когото сте делили всичко. Учените имат достатъчно методи, с които да затвърдят истината, но някъде там са пропуснали и една важна подробност - има причина за напускането на приятелския кръг. Дори и в елементарната химия можете да видите отделящите се електрони в атома, следователно няма нищо ново под слънцето.

Мъжът е социално същество с качества за бързо приобщаване в суб култура с изявени интереси, които задължително трябва да са на нивото на неговото IQ. Във всички останали случаи на разделение ще откриете, че в ядрото на социализация се намира "приятелката". Историята показва, че всяка империя може да бъде унищожена с подходящата жена. Спомнете си за онази Елена и Брад Пит, както и за принцеса Падме и за всички красиви жени с остри претенции. В следващите редове ще разберете защо най-добрите Ви приятели вече не са толкова близки и спряха да се обаждат, дори и да не е особено усилие. Ето какво точно се случва:

Отварянето на адските порти

Това е мъжки свят и ще пуснем всички харпии да разковат уютната кочина. Благодарим на Адам за щедрото дарение на реброто и раждането на нещо красиво, изкусително и много желано. Нека започнем с началото на всяка история - новата приятелка. Тя е симпатична, усмихната и срамежлива. На първите срещи няма да говори много, ще наблюдава с интерес и ще работи върху доброто впечатление. Групата ще даде положителна оценка за нея, след като е повече от ясно, че същата красавица играе ролята на сянка и част от мебелировката. Проблемите предстоят.

Циркулирането на отровата

Жената винаги ще печели по точки срещу Вас, защото разполага с дълги крака, къси поли, деколте и желание за експериментиране в леглото. Обвързаният вече е жертва на вагината й и честно казано го разбираме - никой не отказва на жена! Липсата на внимание към нея, блясъкът от светлината на прожекторите и страдащото его, са причината за предстоящите скандали между новата двойка, както и "нежните" подигравки със стоварването на чехъла от Ваша страна. В началото ще започнете да забелязвате, че новата се изморява по-рано, вече и се спи и просто не вижда смисъл да се шляе с Вас. Компанията бързо решава проблема и започва да прави "мъжките сбирки" - там жените са свалили намордника и ни позволяват да пием и да се излагаме на воля. Планът заработва като добре смазана машина за няколко пъти и завършва с налагането на закона "Пепеляшка" - купонът свършва не по-късно от 12 часа вечерта. Обвързаният си тръгва по-рано, защото: милото ще се сърди, трябва да свърши нещо, има други планове и т.н. 

Това няма да е първият път, в който ще се опитате да счупите пиедестала на п*****а, все пак познавате много влюбени и горди личности, както и тяхното завръщане в групата с потънали гемии. Дебатирате казуса, обяснявате и причината на тихия гняв, както и тоталното преобразяване, за да Ви уверяват, че ситуацията е под контрол и Вашият приятел пази ключа на своето достойнство с дракони. Под устна клетва се съгласявате, че поне веднъж в седмицата ще отделя време за глутницата отбрани натурални идиоти, с които е правил най-безумните чудеса на планетата, а жената ще стои вкъщи и ще гледа Twilight. 

Мъжкото приятелство винаги е било по-ценно от отношенията с жените - не можете да имате доверие на нещо, което кърви и не умира, но пък сменя настроенията си по-бързо от бездомник на хероин. Трудно е да пуснете човек, с когото сте правили най-скъпите алкохолни експерименти, споделяли сте и най-големите болки и сте преживяли достатъчно щастливи мигове. Проблемите започват, когато добрите приятели забравят забавните моменти и инвестират всичко в една вагина. 

Грубата истина

Всичко това се случва, защото мнозина никога не са получавали най-необходимото в живота си - някой, който наистина да ги обича. Във всяка компания има по един самотен човек, който много иска да се прибере у дома и да започне спора за измитите чинии, разходката на кучето и скандалите от рода на "Защо ти пише тази патка?". В този случай няма да станете свидетел на любовното залитане, а на срутването на Берлинската стена. Самотникът ще инвестира всичко в жената, която познава от половин час и в замяна ще поглъща всяка чаша с отрова, която му се сервира - любов е. Той никога няма да се оплаче, никога няма да се осъмни в нейните думи и никога повече няма да вземе решение. Най-важното е, че изгнаникът е щастлив със своята господарка. 

Атака по всички фронтове

Филмът на ужасите не е свършил, защото следва пълната промяна с форма на амнезия. Готови сте да вдигнете банкет, когато се засечете на улицата или приемете сигнал за живот под формата на Like върху някой Ваш статус или снимка. Пропускате обажданията за рождения ден, пропускате дори глупавите чатове, които се водиха с часове. И не можете да приемете истината, че най-добрият Ви приятел е затворен в крепостта на копринените прашки. Разбирате за неговите всекидневни трусове от фейсбука на приятелката му, която не пропуска да натрие носа на всички с малката си победа в стил "Аз го взех, а вие го...". Всеки момент очаквате да Ви врътнат и информационното кранче - изворът на знания. 

И ето идва най-щастливият ден...

Окончателната капитулация е факт - Вашият някогаприятелкойтощенаречемпознат се жени. Има шанс да бъдете поканени на сватбата, за да признаете пълната победа на харпията, която Ви е надвила с най-подмолните съществуващи средства. Ще се усмихвате лицемерно, докато я водят с помпозната бяла рокля и усмивката на световна шампионка по интриги. 

Заключение: 

Човек винаги трябва да се доверява на онзи, който най-малко го обича и няма нищо общо с фамилията, приятелите и жената. Неутралната гледна точка е правилната гледна точка. Тази прекрасна история се посвещава на всички жени, които успяха да откъснат своята половинка от всякакъв социален живот, заключвайки половия му орган в сейф. И с огромно съжаление трябва да признаем, че същият манталитет е присъщ и за редица другари комплексирани другари със самочувствието на 50 cent и стойността на 5 стотинки. Не искаме да бъдем лошо пророци, но статистиката много често показва и това, което никой не иска да си признае. Разводите вече не са толкова скъпи, както и алкохолизирането. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ВАЖНО!!!
26 март 2015 | 17:36

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!