Колко сексуална може да е една жена?

Всеки мъж търси отговора на трите най-важни въпроса, които нямат нищо общо с 42. Признаваме, че мъжкото условие обича да влиза дълбоко в науката и да търси сложните отговори на вселената, които биха били достъпни, ако не трябваше да мислим и с долната глава, която ни води именно до този материал. Кои са трите най-важни въпроса на първично ниво? Нека започнем с "Ами ако?", "Дали ми беше навита?" и "Пуска ли отзад?". Добре, може да не са точно тези въпроси, но пък винаги се въртят около тази тематика. Колко добра може да бъде една жена в леглото? Лесният отговор е "Колкото си платиш!", но подозираме, че си пинтия и следователно рискуваш всичко, за да разбереш на един по-късен етап. Не се притеснявай, защото учените хора са установили всички белези, по които можеш да разбереш колко гореща може да бъде една жена в леглото! Картинките са само мотивация!

По дрехите посрещаш и изпращаш с "Я вземи си чантата, шапката..."

Добре облечените жени излъчват увереност, която веднага може да се пренесе и в хоризонтално положение, където разбираш, че е истинска мирянка - моли на всички богове. Тя поддържа своята визия до нивото на холивудска звезда и това е нещо добро, защото с него можеш да видиш, че е уверена в това, което иска да й се случи по-късно. Световното движение на феминистката никога не е подкрепяло жените, които компенсират интелект с Gucci, но пък сме сигурни, че не ги избираш, за да рецитират Омир на латински. Добре облечените жени са нещо като бонус подарък преди Коледа - сваляш й дрехите и разбираш, че вече е празник! 

Тя пие

Старите хора отдавна са казали, че пияната жена води до весела къща и след това наливали поредната ракия на милото. Време е да запретнеш ръкави и да започнеш да миксираш повече коктейли и препоръчваме да наблегнеш на онези, в които съдържанието на водка и текила е много по-голямо. Причината е, че консуматорките на твърд алкохол са много по-разкрепостени и смели в леглото, а това е само индикатор, че довечера няма да й обясняваш как да застане на четири крака и защо аналният секс е толкова полезен! Консуматорките на водка се свързват най-често със сила, власт и независимост в леглото. Имаме една финландийка, ако на някоя й е скучно! Текилата е питието на веселите жени - достатъчно обяснение!

Тя се храни бавно

... ако изобщо може да кажеш, че това е храна. Дежурната диета на женското съсловие изисква добре оформен цикъл от син камък и три сушени сливи и е способна да засрами сомалийчетата, които са виждали свинска пържола само в национален ефир по празниците, пред магазина за техника. Лъвиците също консумират по-бавно своята плячка, а според британските учени (аман от техните открития), бавните консуматорки обичат да се наслаждават по-дълго на всички удоволствия. Елементарната логика те изпраща в леглото й, а там е много трудно да се разминеш само с един оргазъм - жените от този калибър играят за тотална доминация!

Кафеджийката

Това откритие е на г-н Алан Хиршч - известен невролог и директор на компанията "Smell and Taste Treatment" в Чикаго. Той изследвал цели 720 души и разбрал, че всеки аромат описва личността. В това изследване се оказало, че именно кафето е ароматът за драматизъм, съблазнителност и флирт. Подобно изследване би счупило всички очаквания в БАН, когато разберат, че средностатистическата жена обича да пие кафе с литри на година.

Атлетката

Има няколко причини за висене пред стадиона на НСА. Запознаваш се с наистина красиви жени, те са уверени в себе си и тялото си, след като са прекарали часове и години в потене в залата и нека не забравяме, че са пластични! Именно тази увереност ще вдигне летвата високо. Доказателството се крие в редица изследвания, които доказаха многократно, че неуверената жена не харесва своето тяло. С неуверените ще правиш секс на тъмно! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ramachandra
18 септември 2014 | 09:16

Heck of a job there, it abuseotlly helps me out.

Печели Пари
21 юли 2014 | 15:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g