Лъжите, които всяка жена казва

Винаги сме знаели, че жената във всяка връзка може да бъде едно приказно изпитание за волята и нервите на мъжa. И всичко това става само по една причина - жените могат да лъжат и то много. Още от самото начало знаем, че Ева е допринесла за черния печат от райската градина, а след това вече е много трудно да започнем да имаме доверие на нежния пол. Разликата между омайната змия от райската градина и всяка красива жена е изразена ясно в онези изкусителни извивки по тялото, предизвикателните очи и чифт сини по-нагоре. Един живот няма да ни стигне, за да изброим всички лъжи, които сме чули от жена, но ако има евъргрийн лъжи, номинираме тези:

1. Аз съм на ** години

В един период от време наистина започваш да се надяваш, че бамбината е поне на 18 години, защото всички казват, но малко издържат теста на личната карта. Илюзията, че мъжете предпочитат младите жени отдавна се е изтъркала като стари джапанки "Оскар" за 3 лева от бай Иван. Причината? MILF-ките станаха на особена почит, особено след като разбрахме на какво е способна Лиса АН. Щом една жена свали табелата "Прокурор" от дупето си, ние нямаме никакви проблеми с възрастта ѝ. 

2. Аз съм свободна

В един определен момент вярвахме, че обвързаните жени могат да се кротнат и най-накрая да спрат хорването из мрежата или по баровете, но и това също е далечна фантазия. Същите рядко се замислят за връзката си, когато намерят нещо по-добро или се отдадат на импулсите. След търговците от храма, Исус е трябвало да изгони и жените. Всичко започва със странните телефонни обаждания, заключените профили и никакви достъп до някаква лична информация. В някоя друга цивилизация ще извадиш добрата шпага и ще кастрираш грешника, както много крале са правили, но днес в демокрацията е ясно, че когато едно нещо не работи и не върши никаква работа, можеш с чиста съвест да го подариш на приятел. Нека той да се мъчи.

3. Ние сме просто приятели

М-да, колкото ние сме машинисти на високоскоростния влак в Токио. Хашимото, ти не се радвай! Всяка жена има просто един приятел, който не спира да прави комплименти и да се опитва да пробие там, където няма да се получи. В случай, че чудото стане, значи просто не сте избрали правилната жена. Жените обичат да имат една резерва в приятелската зона с надеждите за титулярно място в първия отбор. Не се притеснявай, дори и в най-сериозната връзка има една спасителна лодка, в която милото да скочи веднага щом се открие възможност. Не забравяй, че една жена никога не е твоя, просто е твоят ред. 

4. Не флиртувам с други мъже

Благодарение на свободното слово и правото да интерпретира отношенията си с другите кочове в стадото, ти никога няма да знаеш дали това е истина или не. Няма жена, която да не обича да привлича мъжкото, че понякога и женското внимание. Флиртът продължава да остава създаването на фалшиви илюзии и надежди, че нещатникът от другата страна може да получи билет за Ваджейвил или по-лошо - Анaлкърич. Не се притеснявай и твоята обича да вдъхва надежди на ордата "приятели". 

5. Никога не съм правила това

Със сигурност ще повярваш, че никога не е тествала тази поза и понеже е нова, започна да се намества така, че да я чуят и съседите. И така се раждат съмненията. Благодарение на учените сме разбрали, че броят партньори между 18 години и момента на брак е процентна гаранция за бъдещата изневяра. Дивите коне (кобили) не могат да се опитомяват. 


6. Броят сексуални партньори

Разбира се, че няма да ти каже, че са 29 и един чичо, който минаваше 50-те, но беше симпатичен. Ако си мислиш, че ти си ходещ порок, опитай се да надникнеш в историята на нейните бивши. Понякога разбираме защо биха решили да излъжат, все пак никой не иска да си представя какво е влизало там, а и след откровенията започваш да си спомняш сбръчканите тестиси и други подробности, които наистина убиват всякакви шансове за сексуалното привличане. Как няма да лъжат? Как?

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
18 октомври 2016 | 15:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE