Лудите, лудите, те да са живи!

Няма какво да те убеждаваме, че психопатчета има навсякъде. Виждаш ги всеки ден, по няколко пъти даже. Важно е да си подготвен да се сблъскваш с тях в определени моменти и на конкретни места. Защото това не са просто досадници и неприятни персони, а истински откаченяци.

Градски транспорт

Доста пъти сме писали, а и сам си знаеш, че по автобуси, трамваи и тролеи можеш да се сблъскаш с няй-изчаткали типчета, нервозни лелки и бабки, пияни ученици, изтрещели чиновници и т.н. Просто е като един малък цирк на колела, където адреналинът е право пропорционален на вонята, псувните и нелогичните реакции. Никога не знаеш какво да очакваш там.

На работа

Не може да нямаш поне един колега, който да се хили винаги на грешните неща, да ти досажда с истории за неуспешните опити да забие обща колежка, да попръдва юнашки и да се извинява със съзаклятническо ухилване + доволно „Ъхъ...сорка, баце!“. После решава да ти разкаже някой от вицовете на Къци, да ти прочете с леко сричане история от не-знам-къде-си. После ти си един ужасен човек, че крещиш по колегите си, знаем.

Съседи

Половината все още живеят във времето на бай ти Тошо, идват да ти искат яйца и захар, да те питат идиотски въпроси, да надничат какво се случва у вас (ама зад гърба ти, докато уж говорят нещо важно с тебе), да те разпитват колко плащаш за ток, абе, да ти досаждат по всякакви познати и новоизмислени начини. Обикновено това са онези лельобабки, които по цял ден скучаят пред сериалите си, а после искат да разменят някоя клюка със себеподобни, ама за да стане това, трябва да има клюка, а ти си добър обект на обсъждане, знаеш. Най не обичаш луди-луди баби.

Компания

Абе, уж сте коч до коча, мила моя майньо льо, ама все има някой да дъни историята. Ще направи нещо наистина ненормално - ама не готино-ненормално, а просто изгърмялщина - и после всички ще му теглите последствията. Ще танцува казачок на бара, ще реши да жонглира с чаши под носа на бармана-културист, ще пита група мургави изроди дали са чели „Десет малки негърчета“ на леля Агата и всякакви подобни. Винаги бъди готов да бягаш.

Съквартирант/и

В компанията е сложно с луд, ама да си имаш такъв през цялото време в квартирата вече е наистина сложно положение. Ще пече филийки на ютията, чийто кабел е залепил със старо тиксо и се надява да не избухне цялата ел.инсталация. Ще иска да организирате замерване със столове, а после и да мятате торбички с котешки изпражнения по терасата на същата оная лельобабка (не си го измисляме това). Може дори като съквартиранта на Чандлър да седи на леглото ти и да те гледа мило, докато спиш!

Гаджето

Дали пък не може тя да е яко психо, а? Да изпада в бясна истерия, когато си оставиш боксерките тдясно до пералнята, а не отляво, а също и когато в компания се опиташ да се пошегуваш с нея - може да скочи и да те атакува с нокти, да пищи, да мята съдове по теб, пълна програма, сещаш се! Защо си си взел такава? Ми, то и някои спортни автомобили возят ужасно по родните пътища, ама как изглеждат, а?

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Красимира Цветкова
18 януари 2012 | 19:16

За съжаление те са преобладаващата част от обществото и не можем да минем без тях!

Jo
12 август 2011 | 14:44

Има още един тип - всезнайковците по форумите. Пример - бай Иван от Балван. Е нема такава тема, по която Светилото (неслучайно с голямо "С") да не вземе отношение! Литри вкиснала мъдрост се изливат от монитора!

veso
10 август 2011 | 10:37

Това за гаджето е до болка познато ..

Ivo
08 август 2011 | 14:54

Silno,silno :D

Z.
08 август 2011 | 12:23

Последното важи и за не малко мъже, все пак ;)