Любимите малки радости на мъжа в сериозна връзка

Всяка жена става експерт, след като изкара една цяла година с един и същи партньор. Именно тогава започват да се раждат абсурдните теории, които разрушават отношенията, ала нека кажем, че просто всяка връзка има срок на годност. Бегбеде вярва, че това са три години, някой друг ще ви каже, че може да е три часа, важното е, че на финала винаги се достига до една нова малка война, в която всички губим, колкото и да вярваме, че печелим. Уважаеми дами, красавици, принцеси и на по-късен етап - вещици, ето какво обожаваме и настояваме да го правите през цялото време:

Обожаваме, когато започнете да ни изпращате малките жълти човечета, с които да разгадаем това, което казвате. Разбира се, следващият път ще донесем куклата, за да покажете къде ви е пипнал непознатия чичко. 

Обожаваме, когато включите caps lock-a. Виждаме достатъчно добре, за да използваме функцията "Блокирай потребител", не се притеснявайте.

Никога не сме били по-щастливи, докато ни обяснявате каква диета пазите по време за вечеря. Никога не сме имали нищо против трите сушени сливи със син камък, просто е трудно да си поръчаме свински пържоли с майонеза. 

Не спирайте да говорите, докато гледаме спорт, както и не спирайте да пускате прахосмукачката и да седите пред телевизора - любимо ни е! 

Винаги сме мечтали да имаме жена, която да дойде и да ни отмъкне любимата тениска/риза и каквото още може да вземете. Добрата новина е, че поне не можете да си тръгнете с телевизора... все още.

Кой е казал, че не обичаме да ни гушкате, докато играем видео игри, водим разгорещен спор в интернет или просто се опитваме да прочетем нещо важно. 

Не ни обръщайте внимание, когато мусаката еволюира в активен въглен, все пак имаме нужда от пречистването на белите дробове. 

И не забравяйте да разглеждате съобщенията ни и да ровите в телефона - обожаваме го! 

Няма да казваме колко е полезно за кръста, когато спим на ръба на леглото, изправяйки гръбнака. Охкането е лигава симулация, спокойно. 

Разбира се, че искаме да слушаме само салса в продължение на 4 часа, докато стигнем до морето, просто няма как да е по-хубаво. И не забравяйте, че трябва да пеете на припевите!

Искате да ни покажете колко много ни обичате? Изпратете 4-5 съобщения, обадете ни се по телефона и не забравяйте да ни накарате да кажем, че ви обичаме пред цялата глутница мъже. 

Не сме ви отговорили? Веднага прозвънете 50 пъти, след това ни пишете във всички социални мрежи и накрая ни обяснете какви задници сме. 

Обожаваме, когато добавите мама във фейсбук, за да може цял ден да предавате информация за нашето жизнено състояние. 

Щастливи, когато се направите на пияни тояги и след това трябва да ви гледаме сеира в интернет! 

Винаги сме обичали да говорим за жени с вас, все пак няма нищо по-хубаво от това да повтаряме колко красиви сте вие и колко грозни са другите. 

Никога не бихме могли да бъдем по-щастливи, когато си изберете рядък коледен подарък като курешка от бял прилеп за три милиона долара. Любовта няма цена, все пак! 

Разговорите за бившите ви са изключително интересни, не спирайте да ни разказвате за тях.

Няма мъж, който да не е щастлив, когато си направите планове за уикенда и цяла седмица сте "забравяли" да ги споделите. 

Без вас можехме да гледаме новия Star Wars и Spectre, но сега никога нямаше да знаем за филми като "50 нюанса сиво" и "Дяволът носи Prada". Благодарим!

И не забравяйте да ни питате дали тази рокля ви прави дебели.

Всичко това е жестока истина, следователно трябва да се сподели на всички приятелки, за да може един ден да получим правилното отношение в една връзка. Бихме се радвали, ако добавите и други точки в огромния списък от любимите неща на мъжа в една връзка. Все пак знаем, че жените никога не се изчерпват само с едно качество.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
гостенка
12 март 2016 | 17:48

Глезлъовци. Къде са истинските мъже-рицари. Този по-горе има нужда от няма бавачка.

30 ноември 2015 | 20:16

Веднага ще ти добавя още точки, мухльо! Най-любимо ТИ е да стоим в кучешката поза без гащи, да не говорим, да не харчиш, да лочиш бира и да плюскаш мусака, докато си лъскаш бастуна от гледката .