Мъжете предпочитат умната жена пред красивата

Какви са основните критерии на мъжа, когато дойде време за избор на партньорка? Тривиалните идеи като дълги крака, големи гърди, дива перверзия и максимално удоволствие от оралните страсти, не са достатъчно и има причина. В ново изследване Дейвид Бейбридж споделя своето феноменално откритие - мъжете предпочитат умни жени пред големи гърди. Причината? Според професор Бейнбридж, умната жена винаги успява да докаже, че в бъдеще ще е добра и грижовна майка. Благодарение на това откритие, най-накрая ще имаме възможност да покажем, че не сме онова звено, което търси приемник за своя ДНК материал в следващите 9 месеца. Теорията на родителските инвестиции може да бъде оборена, след като мъжът на финала осъзнава, че гърдите могат да бъдат силиконови, но мозъкът няма как да се сдобие с импланти - науката все още не е напреднала толкова много. В следващите редове ще покажем и някои основни моменти от тази теория. 


Жените с големи гърди са прокълнати

Наистина, външният вид е всичко, с което разполагаме, за да добием представа за една жена. Обожаваме красавиците, които се разхождат по улицата, изглеждат предизвикателно и просто хвърлят страсти с всяка следваща стъпка, тези дами са впечатляващи, но също така остават завинаги слуги на външния си вид. Каквото и да говорим, техният живот ще бъде всекидневно предизвикателство, защото едва ли ще откриете мъж, който да не погледне една жена в гърдите. В този ред на мисли ще подскажем на дамите, че всеки наш поглед се фокусира върху балкона и не можем да спрем тази мания. Приемете това като рефлекс, който се оформя с времето, а и не сме виновни, че можете да ослепите човек с подобно деколте. Длъжни бяхме да започнем с вас, защото вие ще сте първите, които ще въстанат срещу теорията на горкия Бейнбридж. Жените с малки гърди са принудени да търсят друг начин за блясване. 

Да оставим младите да мислят с долната глава

Едва ли има човек, който не е чувал историята за трите съпруги, всяка с различни качества и глупавият бъдещ младоженец, който направил най-логичния избор - взел жената с най-големи цици. До една определена възраст, всеки млад ще търси най-сексапилната дама, изобщо няма да се интересува дали може да смята интеграли или да рецитира Шекспир; това никога не е била целта. Истината е, че много често мислим с долната глава и се отдаваме на онези подли хормони, които най-често хранят бракоразводните адвокати. Дами, приемете фактите - трябва ни време, за да осъзнаем, че големите гърди, джуките и дългите крака не могат да донесат пълно щастие - само 5-10 чудовищни оргазма. С напредването на възрастта ни ще разберете, че не сме чак такива идиоти, а и ще имаме време да сменим приоритетите, ще се научим да споделяме и ще спрем да говорим за коли и футбол, търсейки други теми и идеи. Всеки знае, че празноглавата русокоска има впечатляващо тяло, но не и достатъчно мозък, за да ни задържи.

И нека интелектуалните игри започнат

Съществуват и аномалии, които съчетават красотата и интелекта на едно място. Господа, това са истинските изкушения и най-добрата новина е, че повечето от тях носят очила - изобщо не искате да говорим за жените с очила. Тези жени най-често остават самотни. Защо? Нито един от нас не е достатъчно смел, за да признае, че е по-глупав от жената до себе си и всичко това е благодарение на патриархалното господство, глупавите стереотипи и вярването, че мъжът трябва да изкарва повече пари от жената. Индианците отдавна са казали, че белите са много глупави хора, опитвайки се да променят система, в която мъжете ходят на лов, за риба, докато жените гледат децата и вършат всичката домакинска работа. Ловците се прибират по палатките, цяла вечер правят секс и после повтарят всичко. Те завършват своята история с "Само бял човек може да си мисли, че подобна система може да се подобри!". Високоинтелигентната жена винаги ще бъде истинско предизвикателство за всеки мъж, но също така е ясно, че именно тя може да ви накара да се чувствате добре, да бъдете задоволен и много обичан. Просто ще се наложи да преборите мъжкото в себе си и да признаете, че дамата е прекарала повече време над учебниците, докато вие сте се чудили на кой купон да отидете в университета. 

Животът с умница

Повярвайте ни, изобщо не е толкова розов, колкото искате да бъде. Понякога ще бъдете принуден да ходите за речника, защото тази жена използва термини от китайската философия. Често ще бъдете принуждавани да правите това, което тя иска, защото е рационално правилното решение. Същата ще ви мотивира да се развивате, да изградите план за бъдещето си и подсъзнателно ще ви променя. Единственото ваше условие е да не го прави толкова бързо и рязко, все пак и Рим не е бил конструиран за един ден. Съжителството с такава персона изисква и създаването на граници, защото често се стига до логическото задушаване на емоционалното - как да обясните на жената, че Fifa е нещо, което променя целия ви свят? Да, дигитални малки човечета може и да нямат душа, но вие сте този, който и тази година ще покаже, че Ajax са способни да стигнат до финал на Шампионска лига. Откриването на перфектната среда ще ви позволи да не изгубите себе си, както и да не отегчите нея, а сексът никога не е бил висша наука, трябва да прочетете само няколко книги, да бъдете уверени и да се подготвите за прословутия множествен оргазъм. 

Можете да срещнете интелектуалка и в стриптийз бара

Честно! Много барове предлагат изключително заплащане на студентки, които поискат да платят своите студентски заеми, да имат време за учене и да радват клиентите. Звучи порочно, но стрип клубовете в САЩ предлагат тази опция, но в договора се подписват клаузи, които изискват от дамата да вземе всички свои изпити или да бъде уволнена. Можете да откриете дори и порно актриси с докторска степен и Ани Спринкъл е точно такава. В България също може да откриете достатъчно красиви умове, които стоят зад касата в супермаркета, правят ви кафе в близката лафка или почистват колата ви, защото всеки трябва да се издържа по някакъв начин, след като се оказва, че е трудно да се намери работа за млада жена с висше образование по философия, макар и това да е една от най-красивите науки в света. Апропо, сигурни сме, че външният вид спира да влияе на мъжа, след като познаваме хора, които очевидно не са припаднали по визията на жената, но всеки път, когато говорим с избраната, започваме да се чувстваме изключително глупави - често явление е. Дори и да нямате планове за деца, един ден наистина ще заобичате красивото създание, което поглежда света от друг ъгъл и ви мотивира да го опознавате заедно. Съжаляваме, но нека не забравяме, че никой не живее в леглото и никой, освен Чини, не може да прави секс по 24 часа в денонощието!

Добрата новина е, че все някога ще успеем да слезем от клона, но просто се надяваме, че дамите ще проявят достатъчно търпение и ще осъзнаят, че не сме виновни, а сме просто такива!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
14 април 2016 | 12:41

Това изобщо не е вярно. Всички мъже предпочитат красивите жени и ако са и млади и с голям бюст-още по-добре. Умствените способности на жените въобще не ги интересуват. И колкото по-дъртеят мъжете, толкова по-големи мераци за нещо по-младичко и крехко имат.

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

28 май 2015 | 17:50

Баба ми беше умна жена, тя често казваше на нас, внучките: Учете, за да бъдете "млада, красива, с образование". След време ще бъдете "красива, с образование", а след още време- само " с образование". А ако сте без образованието с какво ще останете накрая?

пора
28 май 2015 | 15:27

Инвестирай в цици, гъз и джуки! И гледай Гаг Фактор - там е показано какво точно обичат мъжете...

27 май 2015 | 20:06

В цици, в цици, носят повече доходност на инвестицията...

Озадачена
27 май 2015 | 20:01

И сега аз след тази статия не знам в какво да инвестирам, в образование, или в цици ?

27 май 2015 | 19:22

Ха-ха-ха ! Тука всеки ден четем статии с правописни грешки, от професионалисти, с хонорари...

Кирил
27 май 2015 | 19:19

Виртуозен отговор №4 ! В едно изречение коригирана правописната грешка и отлично разпознат опонента ! Беше наслада за мозъчните ми клетки...

Sweetie
27 май 2015 | 19:01

Грешка, с напредването на възрастта ставате все по-големи и по-големи идиоти. :D

мда
27 май 2015 | 18:25

Напълно съгласен с коментар 1 :) А ако може да добавя, че когато намерите такава жена и тя избере да е до вас можете да постигнете истинско щастие в живота си... А тогава самия живот става по-интересен.

Иван
27 май 2015 | 17:52

Така е... Някои братя никога не слизат от клона...

Анета
27 май 2015 | 13:21

Прекрасно е да съчетаваш външните белези с придобитите или вродени знания хармонично. Но и обществото ни е консервативно за тези жени още повече на фона на днешната паплач. Не съм съгласна, че на мъжете задължително им идва акълът все някога. Има индивиди, които цял живот преследват цици и нищо друго. Както е със златотърсачките - сейм шит дифърънт мънки. Първият коментар ме очарова. Без сатирична инкриминация.

27 май 2015 | 05:19

И като махнем грешния правопис, който се е набил на очи, можете да употребите вашия сарказъм по същество.

27 май 2015 | 04:42

Принципно съм съгласна с коментар 2.Пояснявам- не се рекламирам като умна, аз само констатирам.Правописните грешки отразяват моята несръчност на компютъра.Спете спокойно, аз съм глупава жена, колкото искате, за да сте спокойни.