Мъжете сме ЕЛЕМЕНТАРНИ

В последният петъчен ден, когато бяхме отворили бирите и вече спокойно бяхме успели да активираме туитър, женската аудитория нападна. Рутерът прегря, дясното око трепна, а фемометърът направо полудя (устройство, което измерва женското настроение като барометър). Толкова дълго говорим за феминистките, че подозираме първите стъпки към магията, защото те се появиха в коментарите, обявявайки свещен джихад срещу всеки с член и висулки! Господа, бяхме на прага на следващата студена война, студена мусака и топла бира - комбинацията превръща всичко в ад. Получихме коментарът от една жена, която по някаква причина е успяла да обърка пръстите по клавиатурата, търсейки цитати на Коелю и е попаднала в поверения ни сайт. Нейният орлов поглед е открил 5-6 секс материала и е стигнал до съвършеното умозаключение - ние сме елементарни същества, които виждат жената като кървящ обект, който не умира. Би трябвало да се почувстваме засегнати от факта, но природата отдавна е показала, че елементарните същества оцеляват най-дълго, най-щастливо и най-безгрижно. Можете да видите това сред редовете на Оруел, Хемингуей и куп други дълбоки мислители. Няма да Ви караме да издирвате въпросния коментар и именно по тази причина ще го поставим тук с надеждата, че ще откриете иронията зад всички редове, както направихме и ние. 

"Всички отговори са в статиите, написани от вас.Вашата героиня, вашата жена- мечта е само един сексуален обект.Да ви цитирам ли, или не е нужно- всеки материал бъка от обида и пренебрежение към жената.От нея не се иска да говори, да "разтваря душата си, а само краката'!Основната ви грижа е как да я склоните на достъп до "задния двор", щото размотаването по предния е "губене на времето".Що се отнася до визията, от лицето важна е само устата с оглед на потенциалните "свирки"."Голям и стегнат" бюст НЯМА, г-да автори , по простата причина, че големият естествен бюст тежи, стегнат може да е само неголям бюст на съвсем млада девойка.Голям и стегнат е само силиконовият бюст! "Високите ви критерии" включват жената да е с "добра хигиена и избръсната".Дълги крака и хубав задник са възхвалявани до небесата, а за нейните мисли си затваряме очите, стига да прави хубава мусака... Разбирам, че изданието ви е комерсиално и за забавление, но не разбирам защо се чудите, когато жените се опитват да покрият критериите ви...Всъщност жени с търсените от вас качества има предостатъчно на околовръстното...Казвате:"да, ние мъжете сме елементарни, ако жените бяха като нас, щяхме да умрем щастливи". Ами не сме елементарни, защото ако на вас"ви е даден пищов в гащите и единствената ви грижа е как да увеличите населението', то от нас се иска да го отгледаме! И за целта е необходимо повече от 2 минутно еякулиране...Реших отскоро да прочета нещо от вас, за да погледна мъжа отвътре/ да, ние се интересуваме повече от горната глава!/Бях изумена да открия колко сте наистина ЕЛЕМЕНТАРНИ ! За радост познавам страхотни мъже, които с удоволствие откриват в жената и събеседник, и приятел, и които ме карат да вярвам, че има достатъчно качествени мъже.Не само разгонени нерези."

Обиждаме жените?

М-да, ние сме тези, които застават пред монитора и се чудят как точно да обидят жената - този символ на човешка красота и изящество. Сядаме и започваме да гледаме последните актуални голи снимки на Меркел, пускаме няколко песни на Гошо от Почивка и започваме с творенето. Да теглим няколко майни на нежното съсловие е точно каквото докторът предписа. М-да, ние очевидно обиждаме женското съсловие и конкретно авторката на този коментар, но странно защо те продължават да стоят тук, искрено да се забавляват с написаното и никога да не ни взимат толкова сериозно, каквато е и основната цел. Опитваме се да разтворим краката, но не и душата на жената - представете си колко дълбоко трябва да бъркаме!

Мислим твърде много за секс

Можете ли да си представите какви нерези сме само, след като постоянно говорим за анален секс, свирки и с това изчерпваме темата? Понякога хвърляме и един поглед върху балкона, но всичко приключва именно до тук. Защо? Нека започнем с това, че жената и до днес продава най-успешно със своята визия, дълги крака, устни, гърди и форма на дупе. Каква вина имаме, че жената се превърна в инструмент за продажба на всичко от перилни прахове до презервативи? Дори водещите за прогноза на времето превъзхождат многократно бедния весел Емо, който все още търси положителното в цялата работа. Съжаляваме дами, Вашата красота е средство за продажба, а поезията отдавна потъна в тоалетната. 

Жените се интересуват повече от горната глава

Това е много интересно и смело твърдение! Господа, колко често сте говорили в бара с жена за махалото на Фуко? Има ли шанс да сте дебатирали абсурдното Диофантово уравнение, за което Питагор казал, че е твърде елементарно за доказване? Успяхте ли да обясните на нежния пол защо автомобилните спортове се превръщат в религия и каква точно е разликата между дизелов и бензинов двигател? Изобщо няма да питаме за спорта и всичко, което сте научили от него, защото при всяко споделяне получавате празен поглед като на телевизор "Юность" без сигнал... Какво ли точно има в горната глава на 60-годишния чичо на плажа, придружаван от орда 18-годишни девойки? Горната глава е много високо за тези жени и сме по-склонни да вярваме, че преди да хванат долната, са имали възможност да бръкнат през джоба, отмествайки ключовете на Bentley-то и черната карта на American Express. 

От жената се иска да отгледа населението

Уважаема лейди, може ли да ускорите гледането на населението, защото до този момент е успяло да затъпее, затлъстее и изгуби в морето от информация. Дали въпросното "отглеждане" се състои с даване на пари и изпращането в близкия McDonalds, където рожбата ще гледа своя мобилен телефон и ще учи новите поп-фолк врътки на кръста? Продължавайте да мислите, че не всички са така, защото сте права - някои са и много по-зле. В този момент Ви пише, човек, който е бил отгледан от баща си и искрено се забавлява с Вашето твърдение. Очевидно точно 2-минутното еякулиране е родило достатъчно голяма съвест, за да даде шанс на резултата, който е напуснал неговите тестиси. 

Ние сме ЕЛЕМЕНТАРНИ

Благодарим, но като джентълмени ще запазим своето мнение за Вас. Нека бъдем точно такива (отвън и отвътре), а Вие потърсете по-сложните, мислещи и търсещи женската вътрешна красота, търсещи красивата женска мисъл, която привлича себеподобни, движи света и тласка младото поколение напред. Нека не забравяме, че Вие познавате страхотни мъже, които никога не биха Ви погледнали като сексуален обект и слушат Вашите проблеми, без да изискват нищо. Не се притеснявайте, те не са разгонени нерези като Нас. Длъжни сме да попитаме само едно: защо се опитвате да бъдете приятели с мъже, след като жените (според Вашия анализ) имат толкова добри качества?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
08 януари 2017 | 20:40

Евала, евала, евала за статията!! Много добър отговор на мен-овете!Джентълмени до последно, в стил Буковски

Мартин Илиев
02 септември 2015 | 15:58

+1 Буболина за световен предводител на жените ;)

Георги
13 март 2015 | 17:39

Жените са толкова нахални, че дори имат наглостта да пишат по мъжките сайтове злобни съобщения, критики, обвинения... ЕБАСИ! Не можеш да прочетеш нещо на спокойствие, да се посмееш без някоя да ти трие сол на главата. Между другото смея да твърдя че жените също са елементарни същества - ако в дадена ситуация логичният подход е опция А, то бъдете сигурни че жената ще реагира алогично и ще използва всички опции от Б до Я :)

БГ майка
12 март 2015 | 19:29

Злостна и тенданциозна статия...Нарекли го елементарен и той си оголил зъбите...М-да, това се случва с хората, отгледани с купешка мусака- стават женомразци...

Раз-Гонен
12 март 2015 | 17:00

Вече съм го твърдял и преди и ще го потвърдя пак: "Когато почне мъжа да мисли най вече с горната глава КРАЙ С ЧОВЕШКИЯТ РОД". А и такива статии накрая на работната седмица винаги вдъхвам малко живец в уморения четящ. Поздрави на "буболина" за свестния характер - с хубаво изстудено вино приятна компания, яки бъзици и смях се живее най добре.

11 март 2015 | 22:39

Ха-ха... ако не беше въпросната дама щяхме да си чоплим носовете от скука!

Силвия
11 март 2015 | 22:33

Според мен читателката е реагирала срещу възприемането на жената САМО като сексуален обект и споменава мъже, които ценят И друго в нея...Тесногръдо е по-скоро тълкуването на пишещия...

изи
11 март 2015 | 20:41

Честно, предпочитам да гледат на мен първоначално като сексуален обект, а чак после да оценяват интелекта, мъдростта, добротата и нежността ми! Сексът си е нещо първостепенно важно за здравето, щастието и самочувствието ни, така нека да не го омаловажаваме и да се правим на псевдо-морални, тесногръди сноби!

10 март 2015 | 21:17

Ne e jentulmentsko, nqkak...Damata si otide, a kuchetata oshte laqt...Da bqhme q pokanili na edna bira...

тцЪ
10 март 2015 | 17:07

Единственият начин някой да се обиди от критика на някой непознат, изразена за конкретен тип държание/вид е, ако се припознава в оплютия образ :D Наздраве менове, бъдете си "елементарни" колко си искате и не реагирайте като въпросната огорчена дама.

10 март 2015 | 15:51

shefe, shto tolkoz zloba... neshto lichno li?

буболина
10 март 2015 | 12:21

След тази статия искам смело да заявя, че Ви обичам men.bg. :D. Аз изобщо не се чувствам обидена от нито една ваша статия. Чета Ви редовно, дори и във ФБ. Винаги съм се чудила на хора, които не харесват и дори хейтват, и продължават да се занимват с обекта.... А тука има доста такива жени...Да си четат там тъпите женски сайтове....

Недков
10 март 2015 | 10:13

ЕВАЛА за статията. Истинската менбг сила хаха. И мили дами ние сме елементарни ЗАРАДИ вас и само за вас! ВИЕ НИ ПРАВИТЕ ТОВА КОЕТО СМЕ!

Елементарен
10 март 2015 | 01:21

Браво е машини :) точно това исках да видя - интелигентен шут в гъзЪ :D

hunt
09 март 2015 | 22:00

"Кажи им, Веско, кажи им!" Сериозно, аз съм го постулирал отдавна: всяка жена, независимо колко е готина, колко е женена и каква добра майка е, има нужда от време на време да се чувства мръсна и употребена. Ха сега обяснете ми кой е елементарен. Щото мъжете нямаме тая необходимост.