Мъжкараната е онази жена, която всеки ще обича

Колкото и да се опитваме да скрием онова олицетворение на злото - кифлата, винаги трябва да сме готови да погледнем и положителния герой. Джеймс Браун е казал, че това е мъжки свят, който няма да струва и стотинка, ако жените не са наблизо. И преди всички да се тупнат в гърдите и да обявят истинността на изпълнителя, припомняме - става въпрос за жени, а те са рядкост! Стереотипът за красотата, изразяващ се в красивото, лъскавото и симетричното, започна да омръзва. Женското съсловие, което отхвърля феминизма, отдавна прецени, че предпочита спонсора пред истинските чувства, за които се пее в един предпочитан музикален жанр, взаимствал всичко от Гърция, Турция, Сърбия и Македония.

Подозираме, че си от хората с отпечатъци на средния пръст, палеца и показалеца, с което доказваш, че щракането с пръсти не е твоето приключение. Можем да те поздравим и да съчустваме, защото все по-малко жени са запознати с борбата на Роза Паркс, за сметка на трагедията в лириките на Галена. В офисът сме твърдо против фолк музиката и дори филтрирахме канала на Planeta в мрежата, за да няма изкушения. Подобни трудности са способни да накарат средностатистическия мъж да търси своята партньорка в чужбина, или да я поръча в интернет от сватбен каталог, както се случваше в един друг филм. Ако нямаш интернет, или не искаш нещо от Словения с мустаци, предлагаме перфектната жена на местна почва. Запознай се с мъжкараната и всички нейни положителни страни! 

Свободата на изразяване

Мъжкият всекидневен език за оцеляване в градската среда с особена наситеност на селски елементи, може да се стори груба за редовата кифла. Вмъкването на половите органи по време на шофирането, присъствието на майката на колегата, както и сестрата (ако е хубава), могат да ти костват много допълнителни екстри, включително и сексуалните радости за вечеря. Разбира се, това е адекватно за болшинството, докато мъжкараната, гордееща се със своите корени и възпитание от поне един брат, спокойно ще се включи в словесните интерпретации на "Сексология по пътищата на България". Мъжкараната е лишена от чувства като "обидена", "сърдита" и "огорчена", тя просто ще те скопи, когато й писне да слуша глупости. 

Партньорството

Сара Конър имаше терминатор на нейна страна във втората част на филма, Пени си има Ленърд, когато интернетът спре, Батман вирееше много добре със своята мъркаща котка (за Мишел говорим), Гуменият човек имаше своята Невидима жена и много други, а истинският мъж си има точно една мъжкарана. Тя е груба, остра, безкомпромисна и не обича гримовете, които не са необходими, защото лицето й остава красиво, след като е пропуснало маскировката в 8-ми клас. Златното правило между двамата е, че винаги използвате здравото рамо, за да крепите небето, както е правил Атлас. Защо ще правиш всичко това? Имате обща ценностна система, получаваш всичко необходимо, за да се чувстваш щастлив и си мотивиран (много важна част във връзката) за нещо по-добро! И най-важното е, че когато дългият ден приключи, ти ще си в правилното легло, защото...

Сексът

Както всичко друго, той също е свирепа война, която винаги завършва с изтощение и чувството на изнасилване (в твоя полза). Фактът, че партньорката използва по-остър език и спокойно може да ти прошепне на ухо "Тази вечер трябва да ме...", е напълно достатъчен, за да забравиш умората и да възкръснеш като феникс от огъня. Ще има дране, хапане, грубости и дори късане на чаршафи с последователно блъскане по тръбите на парното, защото блокът няма да може да спи от вас, както и малката победа, че най-накрая си открил правилната. Нека не забравяме, че на сутринта ще трябва да повториш всичко, защото тя винаги търси "нещо твърдо за добро утро". Табутата не присъстват в нейния речник. 

Личното пространство

Колко пъти си имал женско присъствие до монитора, докато си разцъквал фейсбука? Поне веднъж са ти проверявали телефона, а още няколко пъти си бил принуден да отговаряш на въпроси от рода на "Коя е тази и защо ти звъни?". Всичко това ще изчезне и чак ще ти бъде странно, че можеш да комуникираш с други жени, дори би могъл да флиртуваш с една малка подробност, ако бъдеш заловен - присъдата ще бъде повече от жестока. Искаме само да припомним, че мъжът започва да изневерява само в няколко случая:

Не получава това, което иска;

Омръзнало му е от натяквания и изневерява, за да има за какво да се мрънка;

Вече не е щастлив с настоящата;

Всички останали случаи, поводи, причини и възможности са изключени. И най-хубавото е, че жените от този клас са запознати с есенцията и особеностите на мъжката изневяра, което прави света малко по-добър. Те маркират своята територия и се борят за нея, докато си заслужава, а във всеки друг случаи се оттеглят, след като се опитат да те скопят! 

Истината, горчивата истина

Казват, че зад всеки велик мъж има поне една велика жена. Никой не е казал нищо за отношенията и връзките, а само, че присъства поне една такава. Нежният пол е експерт в комплиментите, хвърлянето на прах в очите, както и майсторското омайване с очите на кралската кобра. Всяка година попадат достатъчно жертви, които чуват комплиментите и помпат самочувствието с въздух под налягане. Мъжкараната не е от тези, тя ще оцени жестовете, които правиш за нея, но няма да се влачи по корем, за да изрази благодарност, няма и да се опитва да те обсипва със суперлативи - такива не са заложени в нейната система. Една от най-важните й черти, с която скачаш доброволно в мрежата е фактът, че успешно успява да те мотивира и подкрепя към по-високото стъпало на личностното ти развитие. За разлика от всяка друга система, тя пипа с копринени ръкавици. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
03 юни 2014 | 15:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

GIRL
03 юни 2014 | 14:13

Ot tazi statiq razbrah che sum 99% mujkarana :p