Мъжките мисли

Спомняш си първия косъм на брадата, който не искаше да отрежеш цели две седмици, но накрая те принудиха, защото редовно ставаше гмурец в супата, когато обядваше. Може и да не е били така при теб, но ние много се кефихме, когато се появи брадата и трябваше да се запознаем със самобръсначката. Проблемът е, че от този ден нататък си ходим брадати и отказваме да участваме в този процес. Сигурни сме, че си спомняш и други такива моменти, но ще ти представим вечните ситуации и проблеми на модерния мъж в кадри и мисли (за съжаление).

1. Сексът

Първата и най-голяма тревога е половото сношение с нова девойка. Знаем, че си си губил времето твърде дълго и очакваш да бъдеш възнаграден с поне едно изпълнение на дяволския кларинет, но тя продължава да се дърпа. Понеже си влюбен в нейните красиви очи (тези по-долу), гарантираме ти, че ще направиш някоя глупост като романтична вечеря, свещи и малко лубрикант във вътрешния джоб, за да няма измъкване този път. Всичко върви идеално и след няколко часа сте в леглото, а ти можеш да изгасиш лампите, без да се налага да ставаш. М-да, твърда ситуация е! Започваш старата и изпипана тактика на отъркването, за да запалиш отдавна изгасналото й огнище и чуваш най-тъпото нещо, което можеш да си представиш, а именно "Да не разваляме романтичната вечер със секс!". Можеш да й предложиш някаква алтернатива, но не искаме да споделяме, защото опитът е много важен в такива ситуации.

2. Лошото момче

Всеки е влизал в тази роля и понякога забравя да излезе. Включваш това настроение, когато чуеш любимата си рап песен и веднага сваляш синджира от тоалетното казанче. Позволява се и пеене, ако не звучиш като агне на заколение. Получаваш и голям респект от нас, ако си запомнил някоя от последните мръсни рими на колегите. Този период е от златните, но все пак трябва да продължим и напред,

3. Творец

Най-често се опитваш да разработиш милиони начини, с които да поискаш една приятелска флейта от колежката, приятелката, съученичката, гаджето, бившето гадже, комшийката, приятелката на майка ти и другите останали жени в живота ти, за които не държим да знаем. Да ти завъртят Биг Бен-а е голяма работа, а е още по-приятно, когато си уцелил правилните думи, с които да предразположиш чикитата. Важното е да бъдеш твърд и уверен в думите си, а останалото ще се случи, спокойно!

4. Поколението

Мечтата на всеки мъж е да има момче. Синът е една голяма победа за всеки мъж и гаранция, че баща ти няма да те отпише от завещанието. Всички пичове искат синове, защото после ще имат уникалното удоволствие да седнат с поколението и да споделят цялото си знание на света. Синовете са тези, които ще поемат щафетата ти, когато усетиш, че се отдаваш повече на алкохола, отколкото на жените. Важното е, че с мъжкото поколение ще изкараш много по-добре, отколкото с потенциалната фенка на woman-а. Поздравяваме и хората, които работят за мъжко. Заради тях имаме онзи прекрасен лаф: "Бабо, ела! Вуйчо плаче!".

5. Чистите дрехи

Една от най-честите мисли, които се въртят в главата на мъжа е: "Дали чорапите ми миришат осезателно?". Наистина е много трудно да установиш, 'щото на щателното определяне на миризмите у дома (и ти си го правил) не установи нищо, но сега е възможно да си изпуснал ароматите и се ядосваш, че трябваше да обуеш мокрите от пералнята, защото поне щяха да миришат на прах за пране. Проблемът не свършва с чорапите, а продължава до бельото, което също не е в най-добрата си форма. Прекарваш много време в мислене, докато женската компания не се отегчи от твоето мълчание и скованост! Накрая ще се окаже, че тази вечер не е вечерта и ще се прибереш спокойно у дома! После си изпери миризливките!

6. Ерекцията

Твоята пушка работи безотказно всяка вечер. Веднага можеш да преведеш малкия в пълна бойна готовност и само трябва да му сложиш каската, за да ги изпратиш към Рая! Проблемът е, че от време на време получаваш смущения и най-често си в женска компания, когато това се случи. Ами сега? Как да прикриеш боеца, който очевидно желае да скъса гащите и да се забие в челото на първата най-близка приятелка? Това е един от най-тежките проблеми, който се случва, когато си около жени. Има и по-лоши моменти, когато си в нейния апартамент и трябва да минеш през цялата къща, за да се озовеш в тоалетната. Mисията става по-трудна, когато те е посетила сутрешната проверка и отново стърчиш като ветропоказател. Оставяме те в размишления, а ние отиваме до прозореца и усмихнати и по-леки, посрещаме новия ден!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
borkos
19 декември 2011 | 00:18

момчета да ви кажа ,няма нищо по-смущаващо и притеснително за един мъж от това,да си загуби сутришната ерекция,на собствен гръб го разбрах това нещо преди 15-на дни :D

чичо батко
12 декември 2011 | 22:32

по-добре неочаквана ерекция отколкото неочакван отвес..

traktorist
12 декември 2011 | 16:06


Az от 12 декември 2011 | 16:00

Даниеле, стига си превеждал от други сайтове... или поне като го правиш гледай да не си личи толкова

оригинален като турски анцунг, аре измисли нещо ново само една плоча въртиш от сто години с превеждането на майка ти.

Az
12 декември 2011 | 16:00

Даниеле, стига си превеждал от други сайтове... или поне като го правиш гледай да не си личи толкова

gledane.tochica.com
12 декември 2011 | 10:08

Предсказания чрез руни, таро и много други. Разбери отговорите на най-вълнуващите те въпроси само с един клик на: gledane.tochica. com