Мъжките ситуации, които минават с уиски

Винаги дебатираме световните проблеми на човечеството и миналата година дори се опитахме да открием лекарство за ебола, което извлякохме от малцово уиски. Опитваме се да решим и проблемите със световния глад, изяждайки всичкия джънк - отказваме да живеем в общество, което да позволи на третия свят да се храни вредно. Нашата голяма мечта е да открием и лек за легендарния ПМС, защото с всичко друго може да се живее, но с това е невъзможно. Прескачайки темите, достигнахме до прекрасния спор за най-великото откритие на човечеството. Някои наддаваха за компютъра, други смятаха, че силиконът под всичките му форми трябва да вземе основния приз, но всички грешаха. Жестоката истина е, че светът щеше да бъде много по-суров, ако алкохолът не беше изобретен. Благодарение на него можем да преживеем всяка мъжка криза, всеки скандал с милото и дори да се разминем с доживотна присъда, когато тъщата гостува и забрави, че след няколко дена ще е февруари и трябва да си ходи! Коледните празници свършиха! Извиняваме се за лекото отклонение и се насочваме към алкохола. Без него нямаше да четем творбите на хора като Хемингуей, Буковски и Кирилов. Алкохолът е единствената легална упойка, която още не е минала за контрабанда и не ни обвинява за ниската пенсия на баба, както се случи с други легални опиати. Трудно е да разберем хората от клуба на трезвеника, след като всеки ден изисква необходимият грамаж за преживяване. Употребата на алкохол трябва да се насърчава, след като има толкова много ситуации, които изискват повишаването на градуса - открийте ги в по-долните редове! 

По време на женския шопинг

Трябва да се замислите за стимулация на настроението, защото предстоят мрачни часове в малки стъклени стаички, с ароматен букет от 15 ароматизатора и парфюма и дъх на прах от дрехите. Мъжкият ад ще бъде един безкраен шопинг и всеки ще трябва да дава мнение за супер прилепналите дрехи по тялото на дебеланата, на която се е подигравал в училище - всички сме грешни. Ще дишате малко по-спокойно, че и сами (нали така пееше Лилана), когато заредите с търпение и с уиски от малкото метално шишенче, за което мислехте, че никога няма да Ви свърши работа. Препоръчваме да си носите алкохол, защото заведенията за бързо хранене не предлагат уиски към детското меню (гадове). Консумираният алкохол ще позволи и на милото да започне да шофира - нейната съкровена мечта, а вие безсмъртни, защото до Вас ще стои чичо Джак, а на задната седалка ще се усмихват Джони, Джим и Джеймсън (все хубави хора)! 

Около младото поколение

И не говорим само за малките деца, а за всички прекрасни чада, които още не са се научили да си обуват панталоните. В днешно време е трудно на човек да пие на спокойствие, без да пропусне изявите на младежта. Последният уикенд открихме, че консумацията на твърд алкохол в ресторанта може да намали всички високочестотни викове, които излизаха от устите на малките принцове и принцеси. Третото уиски дори ги прави интересни за гледане. Доверете се на алкохола, когато жената Ви замъкне на детския рожден ден, за да може да се види с приятелка. Наздраве за малкия Ванко, който днес става на 5 години - само още 13 и ще пийнеш едно на нашата маса! 

По време на дългите пътувания

Полетът до Тайланд е около 16 часа и е изключително трудно да се преборите с него. Седалките са неудобни, до Вас винаги ще има жена с бебе, което решава да изпусне душата по-често от дядо Ви и е готово да надуе гайдата, когато затворите очи. Спасението е в алкохола, но 16 часа могат да се окажат толкова дълго време, че ще имате време да изтрезнеете и да се напиете отново. Малцина са имали "удоволствието" да летят до Тайланд, но пък много са хващали влака за Варна, който е същото изживяване, но с повече прах и тоалетна, която много напомня за селската. Имате цели 7 часа и половина, за да разберете защо хората правят атентати по влаковете или просто да скочите във времевата дупка с любезното съдействие на топлата кехлибарена течност. Събуждате се и вече мирише на море! 

Когато е дошло времето

Летните безкрайни дъждове, снеговалежите, които блокират всяка магистрала, Haarp и много други, са само част от причините да седнете у дома и да започнете да провеждате отдавна чакания алкохолен експеримент. Няма природна сила, която да успее да изкара мъж от леговището му, докато има алкохол у дома. Наблюдаването на поредната буря може само да Ви помогне да съзерцавате природата и да се смеете на грешниците, които трябва да излизат. Редакцията никога не е признавала код жълто, но код кехлибарено е съвсем друга история. След това идва и код червено - започваме да плачем за заплатата, която ще дойде отново чак другия месец.

Когато сте единственият мъж сред жени

Вярвате, че това е вечерта занай-силната оргия след тези на Калигула и дори ще ни изпратите ИЦ? Кого заблуждавате? Били сме в подобни кръгове и осъзнахме, че винпрома трябва да работи извънредно, запълвайки липсите. Женската сбирка е микс от 3 парфюмерии, кратък урок по анатомия за женското тяло и не говорим за сексуалната, а за физиологичната, в която присъстват думи като: "заклещен тампон", "болка в яйчниците", "кръв" и още един куп други. Продължаваме с прословутата тема "Мъжете са гадни", в която изобщо не трябва да взимате участие, защото пет жени в цикъл са по-опасни и от Т-34 с блондинка за шофьор. Пийте, за да забравите и никога повече да не се опитвате да си спомните. Може да са говорили за секс, но никой вече не ги слушаше. 

Алкохолът спасява от уволнение

Кратка пауза, за да си спомните досадното и мазно същество с музикални симпатии към флейтата на шефа. Няма офис без поне една виртуозка в клюкаренето, правенето на мили очи и плетенето на интриги. Как се лекува това? Винаги сме вярвали, че аспиринът на Майк Тайсън (десен прав) би свършил работа, но рискуваме да бъдем уволнени. Алкохолът на работното място е забранен, но поне е по-малкият грях пред изкъртването на три зъба и поздрав на приятели по новините. Единственият начин да се преборите с естествената тъпота и връзкарство е чрез пиратския чай - бутилка от студен чай в микс с хубаво уиски. Никой не прави разликата! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Амсалак
31 януари 2015 | 10:50

Вси4ко е истина,проверено е...

"Въздържател"
31 януари 2015 | 07:13

Браво,ето това е статия.