Млади срещу стари жени

Мъжете на една определена възраст започват да изкифляват и започват да измислят нови и по-разнообразни глупости. С напредването на възрастта става ясно, че по-старите мъже започват да се ориентират към младите девойки, защото вече може да си ги позволят. Една жена става истерична, досадна, злобна и измъчена, когато изгуби своя твърд приятел в леглото. Това е отговорът на онзи въпрос, който те преследва от много години - "Какво искат жените?".

Жените имат нужда от здрав секс, а всичко останало са подробности, които могат да се преодолеят. Поводът за този двубой дойде от няколко бързи морета, в които започваш да срещаш затруднение в разпознаването на възрастта на въпросната избраница. Ще ти представим плюсовете и минусите на старите и младите жени. Това означава, че ще гледаш снимки на милфки и други млади кошутки, които са известни на определени сцени. 

1. Физиката

Младите жени са с изпъната кожа, стегнат задник и дълги крака, по които още няма разширени вени, а да не забравяме, че петите не са напукани и износени. Тя издържа на високи количества алкохол и винаги си навира задника в тесни дрешки, за да може да покаже своята сексуална красота. Знаем, че ходиш забавно, когато мине една такава около теб и после си заредил буркана със спомени, когато останеш сам под душа. Тя е правилният избор, ако говорим за секс, защото е по-малко употребявана!

Старата кака или Milf-ка е нещо съвсем различно. Тя може да има горните недостатъци като: няколко допълнителни килограма по-големи и "по-тъжни" гърди, които гледат към пода. Milf-ката притежава доста белези на времето, но това не означава, че няма да взриви леглото. Предполагаме, че ще е номер 2 или 3 в класацията за каки, които искаш да посетиш! 

2. Визия

Във всяка дискотека ще откриеш няколко наследнички на най-старата професия или поне такива, които са излезли с работното си облекло. Младите девойки не познават правилата на модата и предпочитат икони като  Гага или Планета, които поддържат идеята за по-малко дрехи и повече кожа. Сигурни сме, че вдигаш флага, когато няколко такива започнат да се катерят по масите. Не казваме, че младите жени не са красиви, напротив, но предпочитаме да не показват всичко, за да запазят изненадата в леглото, а за съжаление се получава така, че вече си я изнасилил с поглед и това не е интересно.

По-възрастните жени имат някаква граница и преодоляват желанието за замаскиране на килограми и белези на времето. Няма да се гримират като фенове на концерт на Kiss и ще покажат, че имат лице. Те също нямат граница, когато достигнат до извора на Дионисий, но имат повече дрехи за събличане. Разголването е ритуал, който напомня за всеки празник, в който разкъсваше опаковката, за да получиш подаръка си!

3. Секс

Коя ще е по-добрата? Границата се е размила, откакто Golf 3 се обяви за модерната лимузина на Третия свят. Сексуалната активност си каза тежката дума и имаме малки момиченца на 13, които вече са участвали в сексуална оргия и можеш да ги видиш в интернет. 

Младите кошутки са успели да си развеят опашката пред всеки благороден (и не толкова) елен! Никога не сме разбирали идеята за бързането, но няма да се месим. Живеем в свободна страна и изобщо няма да се напъваме да поставяме видове ограничения. Горещата кръв ще докаже, че броят на контактите от този вид се изравнява с този на конкуренцията. Плюсът в тази игра е, че опитът повишава удоволствието и цената за него (цената за барове, кафета, почивки и всичко др.). М-да, опитваме се да ти кажем, че спокойно можеш да си купиш такава, ако разполагаш с цифри! 

Времето си казва тежката дума в онези моменти между критическата и истеричната. Жените вече са наясно със себе си и знаят, че няма да станат модели или жени на милионери. Половият акт е последната крепост, която им е останала, а да не забравяме, че са достатъчно отхвърляни, за да получат необходимата доза. Желанието ще е голямо и се отразява на качеството - не всяка може да си позволи липосукция или силикон. Да не забравяме, че жената е като виното и става все по-добра с годините, ако я държиш в правилната поза - на колене в кухнята с парцал! 

4. Отношенията

Да кажем, че си на 3Х и си открил любовта на живота си, а личната й карта подсказва, че си стар чичак, защото тя е на границата на легалното. Заниманията се ограничават до заведения с много алкохол и обкръжение от млади и пъпчиви стероиди, които се опитват да се докажат. През повечето време ще мълчиш и пиеш, защото нямаш необходимото ниво за овладяване на простотията. Наистина ли искаш да си го причиниш? Темите за разговор ще приключват до избора на храна, дрехи, почивка и пари. Не прави тази грешка. Виждали сме подобни случаи и искрено се забавлявахме на грешниците!

Допустимата граница, в която ще има нормална комуникация е 5 години. Гарантираме, че ще има за какво да си говорите и съответно да се дразните, докато един ден не получиш онзи ритник в топките! Сигурно си мислиш, че няма човек, който да служа жена си повече от пет дена, докато постоянно върви с пълен обхват в гащите, но живееш в голяма заблуда. След време става ясно, че сексът не е всичко и добавяш кисело мляко в мусаката.

5. Коя от двете?

Жените до 30 стават за секс и може да го докажат по всяко време. Гарантираме ти, че животът няма да е цветя и рози през останалите няколко дни, в които гостите са налице, но това е друга тема. Няма да избегнеш говоренето, което в повечето случаи се формулира като мрънкане и вайкане. Тази възраст позволява правенето на всякакви тъпотии, за които ще бъдеш виновен! Твоята възраст може да бъде оправдание за това, че си скучен, старомоден и не й подари Maybah, а само няколко цветенца от близката градинка!

Запознай се със старото вино над тази възраст! Те са намерили своя принц на бял кон с цяла бирария в корема. Той й позволява всичко, което ти не можеш да дадеш, но либидото е отдавна изгубено! Годините отнемат доста неща и това се преживява малко по-трудно от нежния пол. Все по-малко хора се въртят след нея, егото страда, а ти се възползваш от тази информация! 

Извод: Ние не се занимаваме с жени, защото ни омръзна да ни режат, но сме решили, че отиваме в Джедайския храм, където ще имаме светещи саби и ще можем да промиваме мозъка на бармана с "Ние нямаме сметка, ти черпиш!". Все още плащаме, но един ден ще успеем!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Алексей
23 май 2014 | 13:02

Много добра тема за диспут. Бих добавил още подточки като: Коя искате да представите наприятелите си: Ходещото барби поддържащо теорията, че гръдната обиколка трябва да е минимум 2 пъти по-голяма от коефициента на интелигентност или тази с която "аджаба" може да се води нормален разговор на различна тема от тази за промоциите в мола и същевременно имаща невиждани неща като самоуважение, достойнство и чувство за приличие. Няма да добавям повече сценарий само ще нахвърля малко "мозъчна течност". И така за всеки влак си има пътници. Хора бол, както са казали комунягите. Независимо какво търсите е възможно да го намерите стига да знаете къде. Разполагаме с добро разграничение на "институции" за намиране на подходящ индивид от другия пол. И най-важното - стоп на педерастията и лилавите панталони, забелязвам една тенденция на нагаждането на мъжете към жените, а не обратно... Нищо чудно, че някой от светските психолози се беше изцепил, че жените в България били повече мъже от мъжете...

M
09 юни 2013 | 13:54

"Ние не се занимаваме с жени, защото ни омръзна да ни режат, но сме решили, че отиваме в Джедайския храм, където ще имаме светещи саби и ще можем да промиваме мозъка на бармана с "Ние нямаме сметка, ти черпиш!". И аз съм с вас момчета напред към Джедайския храм. :)

26 декември 2012 | 22:18

DOKTOR KOLEV FRAM VILIDJ JOINT
10 юли 2012 | 10:42

ima 4 vida igra4ki za seks undar 18 ot 13 do 17, tiin kifllie 19-20 , jenki do 35 stil MALF madar az lik fak, i nad 40 sa babki grandy mlada pensionerki

DOKTOR KOLEV FRAM VILIDJ JOINT
10 юли 2012 | 10:42

ima 4 vida igra4ki za seks undar 18 ot 13 do 17, tiin kifllie 19-20 , jenki do 35 stil MALF madar az lik fak, i nad 40 sa babki grandy mlada pensionerki

:))
09 юли 2012 | 20:16

ДАЙТЕ НИ МИЛФКИ , ИЛИ ЩЕ УМРЕМ !