Младите мъже трябва да стават татковци след 25-годишна възраст

Бащите винаги са били подлагани на особено напрежение, след като цялата отговорност пада на техните рамене. Учени от университета в Хелзинки препоръчват на всички млади мераклии да изчакат поне до 25 години. Причината? В изследване между 1985 до 2005 година са проследени и открити около 30 000 респондента.

Татковците на 22-годишна възраст не били особено подготвени за суровите удари на живота и около 26% от същите са починали на средна възраст, за разлика от тези, които са станали бащи на 25-годишна възраст. Хората на възраст от 22 до 24 години са били с 14% по-сериозен шанс от ранна смърт, а тези между 30 и 44 години вече имали цели 25% по-нисък шанс от здравословни проблеми и ранна смърт. Резултатите изобщо не са съобразявани с годишните им приходи, образование и всякакви други условия.

Изследването показва, че мъжете просто не могат да се справят с всичко от ранна възраст, когато отговорностите като партньор, родител и добър служител, започнат да натежават. Господа, нашият съвет е да се съсредоточите върху работата, удоволствията и щастието от активен полов живот, защото нека не забравяме, че всеки от нас може да стане баща и на 70 години. До тогава ще имате достатъчно пари чар, за да можете да намерите онази, която да бъде майка на вашите деца.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
04 август 2015 | 14:56

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g