Модерните предвестници на пролетта

Жените са склонни към сериозна паника, когато пролетта се появи и ги изненада, както управляващите се изненадват от сняг, въпреки всяка една прогноза за времето. Този сезон е като снежна буря, която трябва да сюрпризира, но не успява, защото дори телефонът ти познава предстоящите промени. В последно време може да си разбрал, че е модно за жените да не искат да бъдат принцеси, предполага се, че имат огромни желания за кралската корона, но взимайки пример от английската кралица, тази стара чанта, всички предпочитат младата красота на принцесите. 

Повишаването на температурите е само един от първите белези за свалянето на дебелите дрехи и подмяната им с къси поли, дълбоки деколтета, избръснати крака в комплект с останалите радости за мъжкото око. Късметлиите ще могат да видят дори шарката на копринените чорапи, които те карат да се изпънеш като гвардеец пред президентството, но в автобуса. Назад във времето знаеше, че появата на щъркелите, цъфналите дървета и цветя подсказваха, че е време да сложиш копринената риза и да се пуснеш по големите улици, оглеждайки се за бъдещите жертви от женски пол. Еволюцията и интернет промениха това и дадоха ново начало за разпознаване на сезона. Пролет пуква, когато...

Оскъдното облекло

Въпреки ниските температури, сутрин можеш да забележиш поне една жена/ученичка, готова на всичко, за да настръхне със зърната си до такава степен, че да реже стъкло с поглед. Подобни птички се срещат постоянно в градския транспорт и предизвикват смесени чувства: дали да завъртиш телефонните им шайбички или да ги наметнеш с по-дебела абичка. Не се оплакваме от подобна гледка, просто коментираме. Почитателите на пилешка кожа ще извлекат най-много изгоди. И говорейки за градския транспорт...

Адът са другите

Натъпканите автобуси вече се движат с нова екстра - ароматът на нечистоплътни хора от миналата неделя. Въпреки липсата на научно обяснение, почитателите на сухото къпане (без вода) стават все повече. Свещеният ароматен джихад се води ежегодно и стартира автоматично при преминаването на 15-градусовата бариера, когато хората ще се носят в потници и естествени пуловери в комбинация с популярните плетени обувки, доставяйки аромата на умрели яребици на ламаринен покрив. Отварянето на прозорците е забранено, защото изпускането на радиация, както и загубата на есенцията са действия, забранени от Женевската конвенция. Мрънкането в социалната мрежа е разрешено! 

Кошмарът на дебелата

Без значение дали си обвързан или просто имаш по-голяма женска аудитория (късметлия), тази лекция ще бъде проповядвана до лятото. Изведнъж започват да се забелязват всички понички, тулумбички, шоколад и бутер изделията, които старателно са оформяли нейното бразилско дупе. Припомняме на широката аудитория, че предпочитаме само натуралните, но не и отгледаните с любезното съдействие на всяка джънк храна. Обвързаните пичове ще бъдат жертва на новата диета на д-р Емилова, която изненадващо ще проработи върху тях, за сметка на партньорките, които ще бъдат естествена заплаха, подлагайки копчето на дънките си на натоварване от 10g. Някои продължават да превъртат кантара, въпреки диетата от три сушени сливи със син камък. 

Мис Желязна завеса

Пролетта е като Нова година - осъзнаваш, че трябва да тръгнеш на фитнес. До тази идея достигат и някои жени, мотивирани от нуждата за внимание и желанието за настаняване в старите дрехи, болезнено напомнящи за плоския корем. Новата порода и тренд в социалното пространство са снимките с маратонки и клин с надпис "Време е за тренировка". Спортната треска трае първите няколко седмици и се допълва на снимки с фрешове, био продукти, нацепени жени от фитнеса (на тях искат да приличат), както и спортен цитат от Ивет Лалова или някоя друга жена, по която всеки въздиша вечер, поглеждайки надолу към вдигнатото знаме. 

Сред природата

Не всичко остава опорочено, защото най-накрая можеш да излезеш от панелния зимен затвор и да се порадваш на чист въздух, филтрите от цигари и черупките от семки в парка или гората. На фона на всички тези бонуси, можеш да откриеш и натурални био горива в ранен стадий на ферментация, както и латексови следи, доказващи за пореден път, че мъжкото съсловие е отговорно в лицето на сексуален партньор. Има само една причина да се разходиш в парка - шансът за изненадващ секс с нея, горския или онази жена, която винаги ти се усмихва, докато си купуваш сладолед. Там можеш да откриеш трениращата, любителката на кучета, с която да си говориш за питбула в гащите, както и много други. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
24 март 2014 | 18:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g