Модерните снимки в социалната мрежа

Фейсбук се превърна в модерния театър на мечтите на всеки луд, започнал да играе своите номера, без да си вдига задника от дивана. Всичко необходимо за печелене на повече внимание в мрежaта изисква интернет и два палеца, с които да се цапа дисплея на телефона. 

Марк Зукербърг се опитва да спечели повече милиони от социалната мрежа, а ти все повече се искаш да избягаш от поредната серия клишета и реклами за намаляване на горивото с включване на интериорната лампа към мобилния телефон. Предполагаме, че си опитвал от гнева на цензурата, създадена, за да ти вгорчава живота, когато качиш снимка на милото от плажа или споделиш мнение за определено малцинство, за да спечелиш наградата "По-голямо зло от Хитлер". Мили Зукербърг, не искаме да цензурираш големите голи цици, те са единственото хубаво, което ни остана в социалната мрежа, но пък можем да предложим редица други кадри, които заслужават специалното внимание. 

Снимката с въздушната целувка

Позната на човечеството като по-голямото зло от "Кокоши анус на зазоряване.", този кадър печели все повече популярност с надеждата, че ще се трогнеш, когато видиш джуките във формата на срамни устни и леката нотка на неподправен женски мустак. Одухотвореното послание също е на лице, за да може обкръжението да знае, че в "красивата визия" на пасящата лама има и много интелект, изразен в клиширането на цитат от блудкав филм за любовната история на проф. Вучков (нищо лично, просто той използва блудкавите намеци). Рипортвай тези снимки, помогни на извънземните да си приберат версиите. 

Във вихъра на танца а.к.а. танцуващата с аномалии

Танцът е известен открай време на човечеството и служи за изразяване на личността, за освобождаване от негативното, преживяването на емоции и призоваването на природни стихии в лицето на дъждове за посевите. Нищо от изброените не може да опише потенциалния ужас, който се отприщва в социалната мрежа, когато видиш девойчето в стилна чупка "Радостта на д-р Ливайн", а в кадър се подвизава и мургав тип с ударни инструменти от клас "Ориенталски". Добрата новина е, че не можеш да чуеш кръшната пачанга, която в момента на заснемане е люлеела бедрата на модела. Нищо лично, просто не искаме допълнителни примери за податливата млада аудитория, опитомяваща новите идеи за печелене на повече "фенове". 

Цветя върху предния капак на бавареца

Не е задължително да е точно такова возило, но интернет публиката го предпочита повече за изявите на модерния романтизъм. Композицията изисква минаването през автомивка, тренирането на зъл поглед и свиването на ръцете така, че бицепсите да изпъкват. Печелят се и допълнителни точки, ако се използва правилната "кифла" настройка на апарата за висок брой лайкове. Татусите също трябва да получат своите 15 минути слава, следователно се разголва онази част от тялото, която вече е украсена с трайбъл татус "като на Скалата", все пак живеем във време, в което някои мъже предпочетоха да бъдат кифли. Какво ли са правели нашите бащи, когато е нямало фейсбук, BMW и цифрови снимки. А дали са хвърляли по някой друг букет на предния капак на трабанта? 

Млад Меринджей на работа

Единственото излишно в заглавието е "работа", защото звездите, които прибягват до този кадър, са решили да пропуснат работните занимания за сметка на предстоящите и вълнуващи кадри на масата в рандом кафене от по-лъскaвите, с мобилен телефон на ухото и визията на изпълнителен директор на Microsoft в комбинация с очила от вида "Млад електроженист гледа атомната бомба над Хирошима". Не тренираното око ще може да се заблуди и да повярва в социалната илюзия на кариеристката, докато не се прочетат коментарите под снимката и не стане ясно, че милата няма ваучер дори за клипване. 

Спящата краставица

Авторите на подобна фотография са решили да разкрият красотата на съня в най-чистия му вид - те не пускат лиги по възглавницата, лягат си със спиралата и червилото, но без следи по белите чаршафи. Сигурни сме, че и Астор се изумява на тези умения в света на класическите илюзии. Единственият извод от тази снимка е, че не трябва да имаш доверие на спящите, плачещите , усмихнатите и като цяло на всички жени!  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Kamen
24 юни 2014 | 16:29

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

Печели Пари Онлайн
03 февруари 2014 | 14:54

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g