Можеш ли да бъдеш нейната играчка

За мнозина, сексуалната връзка без никакво обвързване е чиста форма на рая. Да откриете жената, която не иска нищо друго от вас, освен секс, е перфектна връзка в много отношения. Разполагате с времето си, не се налага да помните дати, пропускате и запознанствата с роднините - получавате всичко необходимо и доказвате, че пълното щастие може да съществува. Тук не говорим за приятелството с облаги, а за тоталната женска доминация и задоволяването на сексуалния глад. В следващите редове ще се запознаете с връзките, които създаде модерното общество. Разберете дали сте създаден за нейна сексуална играчка в следващите редове:

1. Кои жени биха искали такава връзка?

Осъзнавайки колко често хората се развеждат и колко бързо приключват повечето връзки, издирването на сексуален партньор без изисквания е повече от нормално. М-да, сексът може да лекува депресия и да успокоява агресията в нежния пол и именно по тази причина съветваме всеки обвързан мъж да обгрижва своята партньорка, ергените ще се занимават с останалите. Отдавна сме го казвали, но пак ще го повторим - задоволената жена е щастлива и усмихната. Забравете за традиционните връзки, норми и всички останали ограничения, тук властват алтернативите. 

2. Това не е ли популярното "Приятели с облаги"?

Съжаляваме, но сте далече от истината. Приятелите с облаги често имат общи интереси и се забавляват и извън спалнята, докато мъжът-играчка е нещо като поробената дама на г-н Грей, която така и не разбра, че жените бръснат кракакта си, когато знаят, че ще правят секс. Свикнали сме да имаме власт по всяко време, да диктуваме правилата и да имаме претенции, но този път няма да е така. Вие не сте нищо по-различно от сексуален партньор. 

3. Защо искаме това? 

Както казахме и в горните редове, това е е връзка, която никога няма да изисква нищо освен секс, а трябва да признаем, че от първата ерекция до миналия четвъртък, винаги сме мечтали за подобен вид отношения. Едно телефонно обаждане е необходимо, за да превърнете вечерта си от добра в перфектна. Пропускате всички флиртове, срещи, безкрайни разговори и уговорки - няма нужда от тях. 

4. Не всичко е перфектно

В един момент ще усетите влиянието на егоистичната жена, а някъде там се промъква и усещането, че сте били използвани (не се оплакваме, просто така се случва). Ще бъдете сексуално задоволени, но никога няма да имате по-голяма яснота относно бъдещето ви. Причината? Тя не иска връзка от вас, но ви позволява да се срещате с други жени, сякаш това би могло да помогне на някого - всички бъдещи партньорки изпадат в екстаз, когато разберат, че опрашвате повече от едно цвете. Не можете да говорите с нея - телефонът й е винаги изключен. Провалът е неизбежен, когато поискате да остане до сутринта при вас, вместо да търси Uber в 2 през нощта. 

5. Кои жени биха били съгласни на нещо подобно?

Господа, светът е пълен с кариеристки, които нямат връзка и време да мислят за деца, мъж и дом. Те са щастливи със социалния си статус и не желаят да се променят - животът им е достатъчно хубав, за да ви позволят да ги променяте. Понякога просто трябва да бъдете честни и да зададете правилните въпроси, ако жената започне да ви разказва за бъдещите си планове и покоряването на света, просто продължете с търсенето. Жените знаят какво искат и често биха казали, ако видят във вас потенциален кандидат. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
26 август 2016 | 10:49

Печели Пари
13 май 2015 | 19:15

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g