Най-абсурдните имена за кръщаване на половия орган

Господа, настъпи моментът на истината, както и задаването на най-важния въпрос: кръстили ли сте вашия член със специфично име? Чанинг Тейтъм призна, че вече е измислил име за своя инструмент (казва се Гилбърт), а ние продължаваме да мислим името на нашия герой, след като дълго време вярвахме, че трябва да се казва Годзила, ала според всички останали жени, с които някога сме били, подходящото име било "Палечка".

 

Нашето любопитство не е единственото, защото хората от Lovehoney са решили да проверят дали наистина работим с толкова фантазия или не. Благодарение на тях, около 200 мъже са признали, че са провери ритуално кръщене на половия инструмент, който се превръща в измервателен уред за предстоящия успех в живота. Около 60% от господата са признали, че са кръстили своя атрибути, което означава, че има шансове и някой от вас вече да празнуват два имени дни. Ако все още търсите оригинално и подходящо име, препоръчваме да не се възползвате от следващите имена, защото те са комбинацията от най-грешните възможни избори във вселената. Представяме ги... СЕГА!

1. Самюел Джаксън - едва ли има нужда от обяснение.

2. Трой, унищожителят на селата

3. Заден адмирал сър Доналд Гослинг

4. Любовта на едноокия питон

5. Голямата мечка

6. Малкият Рой - по технически причини е препоръчително да избягвате всичко, което започва с малко.

7. Стенли

8. Едуард

9. Тери

10. Венгер - феновете на Арсенал няма да харесат това.

11. Густав

12. Гаджето му вика "Малкият келеш"

13. Безпокоящият

14. Динкър

15. Любовна ракета F1-11

16. Атлас

17. Анакондата

18. Любезният палав лос

19. Аналният къртач

Темата е отворена и можете да оставите своите най-добри предложения в коментарите, все пак е редно да елиминираме грешните опции, за да можем да направим по-представителна презентация на героя. Най-доброто предложение трябва да дава информация за качествата и размерът. Преувеличаването не е опция, защото не правим реклама на билки, нали?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
yeah
13 юли 2015 | 11:57

Моят съм го кръстил "Зоро"!

Ъъгрр
22 юни 2015 | 11:43

Едноокия Джо или Добрия,Лошия и Злия (според ситуацията)

21 юни 2015 | 22:57

Злия

Печели Пари
21 юни 2015 | 17:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

а
21 юни 2015 | 12:25

Защото е преписано от американска статия.

Хорхе
21 юни 2015 | 00:45

Защо няма Къчно?