Най-добрите мъжки реплики, които всяка жена иска да чуе

Вчера показвахме най-добрите реплики, които мъжът може да чуе в леглото, а сега продължаваме с женската селекция и това, което тя иска да чува по-често от теб, когато се оплете около кръста/врата и останалите места по тялото ти. Употребата на по-мръсния език е правопропорционална на влагата, която ще се образува по-късно. Не забравяй, че когато забива нокти по гърба ти (признак, че се справяш прекрасно), езикът трябва да й казва онези специални слова, вдигащи оборотите в леглото! Виж какво иска да чува тя от теб! 

Искаш ли да пробваме 69?

Вярваш или не, но жените харесват това. Оралната любов им харесва точно колкото и ти я харесваш, затова не трябва да се притесняваш, когато подаваш салама (със славата на народен) и й позволиш да си играе. Не трябва да забравяме, че жените си нямат такова, за да си играят, а знаем, че вибраторите може да вибрират, но продължават да са студени като хладилник и не могат да ни победят в тази игра. Подгряването още не е изобретено. 

Ще те скъсам

Перверзиите винаги трябва да се споделят, а и е хубаво да се знае, че довечера няма да прави само вечерята, а и ще получи награда за мусаката под формата на сексуални упражнения. Споделянето на съкровените ти желания като протъркването са и перфектен начин за допълнителната й възбуда. Можеш да използваш и подробности, но само ако си сигурен, че тя е съгласна с това. Сексуалните закани/покани са малка радост. 

Изненадата

Понякога не е задължително да казваш каквото и да било, за да се озовете в спалнята, на кухненския плот, масата и всяко място, за което може да се сетиш. Достатъчно е да отидеш в другата стая, да се съблечеш гол и да се върнеш при нея. Флашването винаги е работило, стига да избереш подходящия момент и да не се срещате за първи път. Действай смело и я накарай настръхва! 

Искам да свършиш, докато тегля лизинга! 

Другари, жените също имат нужда от този вид изпълнения, затова застанете пред огледалото и тренирайте движенията на езика, за да не останат разочаровани. Препоръчвам да обърнеш внимание на 8-ците и знака за безкрайност, когато доказваш, че уроците по френски са заслужили парите си. Всичко е прекрасно, когато забие нокти в теб, стиска те за главата и редува гласните! 

Искам да влизам до край в теб

Зад всяка мила усмивка, зад всяка учудена или засрамена женска физиономия, се крие погледа на истинската мръсница. И колкото и да искат да поемат повече, пространството винаги е било ограничено. Някои от нас знаят какво се получава, когато се опитат да вкарат тир в автомобилен гараж, но пък сме сигурни, че и жените са усещали приятните моменти, в които са усещали погалването от вътрешната част на корема си (поне така казват). И ако наистина си правил това, тя вече се е позиционирала така, че да си го получи. 

Ще те пръскам

Важното е да има голям финал, в който да покажеш, че нейното присъствие е изключително ценно за теб. При по-голямо старание и желание от твоя страна, тя вече ще се опитва да забави тялото си от предстоящия екстаз, знаейки, че ще получи точно това, което иска и всеки мъж - доказателството, че си сексуално задоволен от нея. Последният подпис върху сексуалния шедьовър винаги действа като кибритена клечка в туба с бензин, а експлозията я кара да вика така, сякаш се подготвя за Миланската скала. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
13 април 2014 | 18:21

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g