Най-добрите подаръци от жената

Преди празниците бяхме написали материал, в който представихме най-гадните подаръци, които един мъж може да получи. Не сме написали нищо за най-добрите, защото такива никога няма да има. Всеки мъж има своята индивидуалност, което може да доведе до сериозни разочарования. И понеже никой не иска да чака празниците, за да получи някоя друга изненада като сутрешен анален секс (при условие, че не си в затвора). Представяме най-добрите изненади, които една жена може да подари по всяко време на годината - с повод и без повод!

1. Детските мечти

С назряването на първата спонтанна ерекция (най-често в училище), мъжът започва да избива любимите сексуални фантазии. Обречени сме да вдигаме знамето на съученички, учителки и леля Ванче - чистачката. От там идват и всички мераци за палавите учителки и ученички. И двете са изключително трудни, а второто е дори незаконно - въпреки огромната им слава в интернет сайтовете за видео споделяне. Добрата новина е, че униформите на строги учителки и палави ученички не се следят със закон. 

2. Сутришното дърво

Отваряш очи, а той вече стърчи и гледа тавана. Добрата жена не чака покана и не пита "Какво е това?". Белезите за щастлив  и успешен ден започват, когато отвориш очи, а тя е поела инициативата в свои ръце. Духовата музика е букет за мъжа! Жени, подарявайте букети на своите мъже и те никога няма да ви напуснат! Какво е мъжкото щастие? Да получиш свирка и после жената да заспи! 

3. Изненадата

Има хора, които буквално търсят място, където да я тагнат! Локацията може да открие нови хоризонти за теб, нея и кибиците, които висят по прозорците с бинокъл. Няма смисъл за чакане на сексуалната революция, всички са научили телефона на асансьорния техник, докато тя е натискала постоянно STOP-а. 

4. Коприната

За нея сме водили война, а днес се продава на килограм. Оценяват се най-много под формата на дълги чорапи по безкрайните крака, но едва ли ще върнеш и онова оскъдно бельо, което изчезва между двете зачервени бузки. Грижовната жена знае правилните цветове и вдига самолета от първия път. За тях няма нужда от повод, имаме рожден ден само един път през годината, ама и през останалото време искате секс, нали? 

5. Играчките

Може да ги дискриминираш, мразиш и гледаш като теле в железница, но бронтозавърските пишки ще я накарат да крещи. Не можеш да се мериш с тях, понякога дори ще ти е тъжно, че нещо с няколко батерии я кара да бъде безотказна като АК-47 зa оргазми. Погледни го от добрата страна, ако доставяш необходимите удоволствия, тя няма да гледа други. Знаеш ли коя е най-съкровената женска мечта? Два броя. Това е единственият начин за сексуално задоволяване от този вид! 

6. Пусни водата

Време е да покажеш какво си научил и спечелил от годините, в които си играл прекалено много на конзолата. Винаги сме знаели, че все някога ще влезе в употреба. Това малко щастие наречено "squirt" може да ти помогне да я спечелиш завинаги! Достатъчно е само да имаш дългите пръсти на пианист, резервен чифт чаршафи и жена, която не идва със сексуалната култура от "Мъжът и жената интимно". Последните са доста голяма рядкост и за тях има образователни канали като този на Brazzers! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
28 януари 2014 | 22:35

Печели Пари Онлайн
02 януари 2014 | 18:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g