Най-добрите работни позиции

Винаги сме обичали разнообразните професии. Всеки мъж трябва да сменя амплоато си, за да може да има по-голям опит със света. Начинанието е доста сериозно и понякога коства големи усилия. Никой не иска да остане без работа, когато вълчите времена предстоят, нали? Пазарът за работна ръка става все по-жесток и съвсем случайно ще изгубиш надпреварата с по-млади, по-гладни и по-добри кадри. Ако си изпитал този проблем, имаме решение. Живееш в България и както един другар беше написал във фейсбук "Има ли овце, ще има и кой да ги стриже!". Предлагаме най-често срещаните професии, в които няма да ти се налага да се записваш на курсове или да откриваш хора, които предлагат дипломи. Запознай се с актуалните професии, които няма да изискват много усилия за сметка на заплащането.

1. Кретен

Гледал си Jackass и знаеш с какво се занимават хората. Единственото условие е да бъдеш изявен мазохист, който да няма нищо против да си счупи главата (няколко пъти), преди да изпадне в кома. Не смехът, а простотията ще спаси света. В милата родина, Нед обърна внимание на този жанр и представи доста добре въображението си. Взимай старата камера и атакувай фронта. 

2. Контрольор

Изискват се базови умения като: високо ниво на селска култура, усвояване на вулгарен речник, заплашителна визия и лоша лична хигиена. Последното трябва да проличи доста добре през топлите месеци. Внушителните размери са плюс. Какво ще правиш? Имаш само едно задължение - предизвикай гнева на всички клиенти на градски транспорт. Изобщо не трябва да се интересуваш от билети, карти и всичко останало. В стария "Чавдар" ти си господарят!

3. Участник в риалити

Трябва само веднъж да се докопаш до сцената и животът ти се оправя. Да не говорим, че родният ефир дава достатъчно изява на всички артисти с наркотична зависимост към турски сериали и мощно его. Ако смяташ, че животът ти е невероятен, красив, приятен, лек и никога не грешиш, това е твоят момент за доказване. Не пропускай да покажеш гол задник. Голо гладно няма, освен ако не е грозно!

4. Космонавт

Не е точно така, ама да кажем, че NASA са готови да платят около 5-6 хиляди долара, за да лежиш. Те искат да проверят какво се случва с тялото, когато прекара няколко месеца само в лежане. Предложихме им да донесат парите и да видят ефекта, но ни отказаха. Позицията е още отворена и съвсем спокойно можеш да кандидатстваш за космически лентяй! 

5. Тестер

Има всякакви добри хора, които предлагат тялото си на модерната медицина. Те трябва да преоткрият качествата на новия аспирин. Нищо страшно няма! Можеш да видиш духа на леля си, която се мислеше за гълъб или братовчеда с илюзията за мушкато. Заплащането е добре, преживяванията не толкова и си отчаян, за да търсиш нещо друго. Най-добрият тестер е човекът, който ще тества водни пързалки в цяла Европа. 

6. Гадател

Годината е 2013-а и все още има някакви хора, които вярват, че животът се влияе от магии. Съвсем скоро дори станахме свидетели на безработно семейство, което се обажда на гадателки, за да попита дали ще си намерят работа. След няколко уточняващи въпроса "Къде живеете?", "На колко години сте?" и т.н. Стана ясно, че безработните (живеещи в малко село) ще имат работа през април/май (тогава започват повечето строителни обекти), но ще трябва да се преместят в по-голям град. Цялото удоволствие им струваше около 10-20 лева. Такива предсказания правим и ние. В длъжностната характеристика ще добавим, че гледаме на бутилка уиски за здраве (донеси уиски)!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!