Най-добрите жени за зимата

Ако търсите дългосрочна партньорка, която да убива нервните Ви клетки, тогава забравете за Facebook и всички сайтове за запознанства. В социалната мрежа сме принудени да водим война с егото на жената, а то не може да бъде победено. Мечтата на всеки мъж е да получи ключа за тайната сбирка на Victoria`s Secret, но нека не забравяме, че истинските жени далеч не трябва да бъдат толкова перфектни визуално.

Ако трябва да бъдем честни, жената не трябва да се съди по външния вид, защото често можем да останем изненадани. В следващите редове ще покажем защо трябва да забравите моделите и да се насочите към очилатото девойче, което не познава думата "салата" в речника си. Истинските жени не могат да бъдат видяни по телевизията. Ако търсите зимните страсти, препоръчваме да се насочите към тези бамбини.

1. Дебеланата

Можеше да използваме и термина "Пълната", но по настояване на аудиторията се наложи да променим всичко. Зимните месеци се оценяват най-добре, когато жената до Вас изобщо не се интересува от килограмите и отваря смело поредния буркан с пръжки. Жените с обиколка по-голяма от педя и половина са съкровище за мъжа. Те знаят как да готвят (очевидно е), ще могат да Ви топлят в леглото, когато електрическото одеяло се повреди и освен това имат достатъчно големи гърди, с което не могат да се похвалят онези гърли, които живеят на шепа сушени комари всяка година. Всичко е голямо при тези, а нека не забравяме, че големите задници са на почит и Кени Уест не се срамува да го покаже. Нека не забравяме, че има два типа мъже: тези, които харесват дебели жени и тези, които не си признават. 


2. Романтичната

Сигурни сме, че познавате поне една жена, която по празниците започва да се чувства като зайче на хероин. Романтичните същества грабят с пълна шепа от магията на Коледа и без проблем ще Ви сервират сладко с чаша вино (без канела), докато разпускате след дългия работен ден. Учените доказват, че тези жени са истински къщовници и никога няма да Ви оставят без поне един чифт чисто бельо. Като бонус сме длъжни да споделим, че в леглото също се справят добре, въпреки постоянното налагане на традицията и повтарянето на "Не в окото!", сякаш някога сме можели да се прицелваме. 

3. Тази, която не е толкова привлекателна

Може да не е толкова чаровна в лицето или да е поредното чудо на генетиката, раждайки се без задник, но тази жена не трябва да се пренебрегва, защото много вече са направили тази грешка. Забравете за всички типове, които предпочитате, защото с тази няма изобщо да Ви е скучно и изход с нея е само един: смърт или секс до смърт. Познаваме приятели, които нарушиха правилото и излизаха със същества, които биха могли да бъдат духовни наследници на Смъртта, но самите те бяха щастливи, защото плащаха ергенски данък и получаваха секс, който може само да се прави по телевизията след 12 часа вечерта, а за абонатите на цифрова телевизия - след въвеждането на 4-цифрения код. Сексуалният опит никога не се забравя, а и с тях ще се почувствате като истинска порно звезда - заклеваме се!

4. Дискретната

Всеки има поне една позната в телефона, която отдавна е решила, че трябва да оскверни чаршафите си с Вас. Единственият проблем е, че никога не остава време за нея, обвързан сте или просто смятате, че това не е добра идея. Уважаваме жените, които могат да пазят тайна и знаят как да си поискат - те въртят света, а не онези луди хора от Уолстрийт. Умните глави са доказали, че зимата е много по-похотлива от лятото и телефонът трябва да бъде постоянно зареден за такива кратки текстови съобщения "Щ+Щ?". Връзката е прекрасна, докато единият от двамата не се престрасти и не прецака всичко, но до тогава сте свободни да пълните тефтера и телефона със спомени. 

5. Мъжкараната

Тя не носи грим и последното нещо, за което мисли е външния й вид, както и "Какво ще кажат хората...". Мъжкараната е единствената жена, покрай която може да дишате спокойно, когато месечният цикъл дойде, апропо, тогава също няма да стоите на сухо, защото хормоните бушуват толкова силно, че Катрина ще е за малките деца. Положителната страна е, че няма да Ви занимава с рокли, разходки по мола и куп други тайни от женския свят, но пък ще Ви лази по нервите с многобройните мъже-приятели, които винаги се лепят като мухи на мед. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
07 януари 2015 | 18:56

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

kii
07 януари 2015 | 11:40

Добре де не мога да разбера, това някакви ваши разсъждения ли са, защото за мен лично това са доза пълни глупости, които нямат ама абсолютно нищо общо с реалния живот...