Най-изтърканите женски лъжи

Винаги сме се чудили на шефа от втория етаж. Толкова ли му е било скучно, че е решил да ни направи такъв "подарък". Знаеш, че има наша снимка в речника на секция "женомразци". Не сме чак такива гадове, но колежките продължават да ни избягват като нередовен пътник от контрольора. Нежният пол винаги е бил най-уникалният обитател в домашния хабитат. Той придобива бързо политическите идеи като "Бившата е виновна за това, че си идиот!". Знаеш спрежението на глагола "Лъжа" в женските очи, нали? Аз лъжа, ти лъжеш, той лъже, ние лъжем, вие лъжете, те вярват. И в този ред на мисли, виж най-популярните лъжи, които можеш да чуеш от нея! 

"Ние сме само приятели, спри да ревнуваш!"

Мъжката аудитория винаги мисли за секс, но това е само следствие на предизвикателствата от женски пол. Живеем в епоха, в която и метеоролозите не могат да познаят дали ще вали сняг, а ти искаш да се довериш на съществото, което има най-много претаделства в световната история. Нежната половина винаги обича да флиртува, тя трябва да полива егото, да върти опашка и да идва с фен листа. Същият ти е толкова лицеприятен, че ти остава да чистиш пушката и да очакваш ловния билет по пощата. Какво по-хубаво има от среща с нейните приятели.

"Ще закъснея, трябва да поработя допълнително в офиса."

Подозираме, че само Бил Гейтс може да свърши работата си на време. Най-често, защото няма никаква. На всичките останали нещастници (в това число и ние) остава удоволствието от прибирането през нощта, возенето с всички луди в автобуса и надеждата, че ще можеш да поспиш няколко часа. Ако жена ти работи в продължение на няколко месеца, къщата е кочина/лаборатория на нови индивиди и все пак очаква да заплатиш покупките в мола, значи или е супер некадърна в работата си, или изобщо не работи. Клишираното извинение може много лесно да се провери, ако наистина имаш желанието да газиш в тези фекалии. 

"В мен е причината, а не в теб!"

Разбира се, че проблемът е в нея, но поне се опитва да ти каже, че няма да те обвинява. Обвиненията остават за по-късно, когато ще е в компанията на плюещите кобри (не ги гледай в очите). Жената обича да бъде жертва пред теб и герой пред останалите. Така остава интересна за теб, горда за кифлите и независима пред себе си. Щеше да е хубаво, ако не се използваше от огромния процент жени, турски сериали и Пауло. 


"Всичко е наред!"

Нищо не е наред, а когато ти каже, че нищо не е наред, то е направо на майната си. И после казват, че мъжете били песимисти. Няма по-апокалиптично същество от нея - трябва да я видиш в естествен хабитат като разпродажба, ново място за клюкарене и много други. Ако чуеш това, напиши завещанието, прекръсти се, обади се на приятелите и им кажи, че много си ги обичал и се приготви за Вартоломеевата нощ. 

"Никога не съм изневерявала!"

Това твърдение е толкова истинно, колкото и вярата, че Веселин Маринов никога не е бил потен на концерт - просто няма как да се случи. Жените имат слаб ангел, друже, даже си е слаботелесен при някои. Поставянето на такива фатални и начални думи е само подсказване, че поне веднъж се е случило в нейното хистори. Не си губи времето и не я карай да доказва, истината винаги излиза. Ако ти се роди азиатче, да знаеш, че нещо не е наред! 

"Взех го на промоция."

Вярвай й! Дядо Коледа също е истински! 

"Готова съм след пет минути."

Винаги сме смятали, че времето се изкривява по различен начин, когато в него има поставен и факторът "Жена". Има само едно логическо обяснение за закъснението на жената. Тя работи по часовото време на Луната. Един лунен ден трае точно 27 дни, 7 часа и 43.2 минути. Разгадахме тайната, след като всички жени полудяха по лунните диети. 

"Ти си най-добрия, с който съм била!"

Не искаме да разбиваме илюзията, но жените го казват на всеки. Всеки следващ е най-добрият, който е имала. Нямаш достъп до официалната класация. Прави се, че вярваш, защото после ще ти каже, че "Размерът няма значение!". Дами, много лъжете!    

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
07 декември 2013 | 14:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g