Най-откачените опити за връщане при бившата

С появата на интернет започна да се потвърждава един от най-големите страхове на човечеството - лудите са повече, отколкото си мислим. И благодарение на социалните мрежи, все повече хора доказват, че армията на лудите печели все повече и повече позиции. Не ни вярвате, нека покажем онези много отчаяни хора, които поставят рекорди в дисциплината "Как да си върнем бившия/та или да получим усмирителна риза". Ето какво споделят пострадалите бивши в социалната мрежа Reddit:

Моята бивша симулира бременност, след това каза, че е пометнала и накрая реши да се представи за болна от рак. Всичко това се случи в няколко седмици, но след като смених телефона си и квартирата, тя спря да ме преследва и започна да тормози други.

Имах бивша приятелка, която ме заплаши, че ще си намери нов приятел. Той ще ме биел редовно, докато не я приема обратно. Практически бях въвлечен в мафията на връзките...

Срещнах бившата си в закусвалня за бързо хранене. Тя побърза да се похвали и да ми каже, че има съпруг и малко дете. Поздравих я за правилния избор и щастливото развитие, когато ми каза, че това съм можел да бъда аз. Смях се искрено, но след това реших да не консумирам храната - тя беше луда и по време на връзката ни! 

Само седмица, след като се разделихме, баща ми реши да ми сподели, че моята бивша е излизала с майка ми на срещи. Оказва се, че по време на тях, се обсъждали стратегиите, с които да ме върнат обратно. Точно това не очаквах от родната си майка. 

Близо година, след като се разделих с бившата си, която забременя от друг, бях поканен на специална среща с нея и малкия. След като слушах колко съм и липсвал и как има нужда от мен, старата ми любов заяви, че ще каже на семейството, че детето е мое и дори ще го кръсти на мен. Драмата в заведението беше перфектна!

В един от най-лютите скандали, които преживявах с бившата си, тя ме заплаши, че ще се самоубие, ако я изоставя. И докато и казах, че това няма как да се случи, тя взе нож и се поряза точно около зоната на китките. Разбира се, раните бяха толкова леки, че приличаха на одраскване. Не осъзнавах, че жената е побързала дори да извика полиция. Бях арестуван, прекарах 24 часа в затвора и след това бях пуснат под гаранция. Следващото телефонно обаждане беше от психопатката, която ми каза, че ако я взема, тя ще оттегли обвиненията си.

 

Получих съобщение от нея, че ме е сънувала. Само една година, след като се разделихме. Класика!

Моят бивш искаше толкова много да ме впечатли, че взе стълба и започна да спасява хора през прозореца, които не бяха заплашени от нищо друго. Резултатът наистина беше смешен, но шансовете да се превърне в герой бяха основополагащи. Дори успя да намери място в местния вестник!

Имах бивша приятелка, която отчаяно искаше да забременее. Разбира се, отказах и се разделихме. След време разбрах, че има дете и сериозен приятел, а и социалната мрежа показваше само цветя и рози по пътя й. След няколко месеца получих съобщение от нея "Моят златотърсач получи пълно попечителство, искаш ли да ми помогнеш да си направя друго?". 

Имах много кратка връзка със сатанист. Човекът не ми пречеше и не навираше вярванията си толкова много в мен, докато не се оказа, че трябвало да убие най-ценното си, за да се поклони на сатаната. Изведнъж дойде времето за раздяла. Три месеца по-късно той се свърза с мен, за да ми каже, че наистина ще се постарае да бъде достатъчно добър в жертвоприношението и няма да позволи да се мъча.

Бях с жена, която ми каза, че е сгодена за друг мъж. Ето защо сметнала, че е добре да се раздели с него, за да може да бъде с мен. След няколко месеца ми се обади, за да ми каже, че годеникът й я е зарязал, защото разбрал за мен. Излишно е да казвам, че сега е самотна.

Получих най-милото предложение от бившия: "Мама каза, че ще ни вземе със себе си в Ирландия и ще плаща за всичко цели 6 месеца, докато сме там!". 

Моята бивша никога не се постара да каже нещо, както и да съобщи, че можем да имаме проблеми във връзката си. Разбира се, тази мисия беше възложена на баща й, който се обади да ми каже, че вече съм свободен.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:27

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
26 септември 2016 | 23:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 49 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

26 септември 2016 | 17:57

Менове, махмурлии ли сте???