Най-откачените сексуални предложения

Може и да отричаш, но сексът е навсякъде около нас: в рекламите, в книгите, филмите, интернет и дори на горния етаж при съседите, които стават изключително шумни. Сексът е основна движеща сила и не можеш да го игнорираш, освен ако не си на 100 години и практически не можеш да участваш в забавлението. Освен всичко останало, половият контакт се превръща и разменна валута за отчаяните хора. Виж кога хората предлагат секс срещу услуга! 

Секс за бейзболни билети

Сюзан Финкелщайн толкова много иска да види своя любим отбор, че е готова на всичко, за да получи билети. Нейната обявява се озовава в CraigList, където само слепите не успяват да хванат контекста. Полицията открива обявата и изпраща агент под прикритие, който да провери намеренията на блондинката. Жената наистина предлага секс и е арестувана за проституция. Трябват и цели две години, за да спечели делото си. В момента не е толкова голям фен на бейзбола. 

Секс в Warcraft

Това е предупреждение за всички хора, които си мислят, че видео игрите могат да бъдат безвредни. Една млада девойка иска да събере около 5000 злато, за да закупи "Epic Flying Mount" и решава да се предложи в CraigList. Нейната обява гласи, че този, който й купи "mount" ще може да се възползва от нейните сексуални услуги. Единственото, което жената иска е снимка на своя бъдещ боец в леглото. Геймърката е залята с неприлични предложения и обяснява, че не това е бил контекста на обявата, а просто е искала да получи и двете неща едновременно. 

Чийзбургер

Във Флорида много често можеш да срещнеш полицаи под прикритие. Те най-често търсят проститутки, но понякога залавят и дилъри на дрога. Такъв е и случаят на полицай, който успява да открие 47-годишна жена, която ще му пусне срещу два чийзбургера, а след това поискала и бакшиш от 40 долара. Полицията се намесва, когато жената е на път да изпълни своята част от уговорката. Ами ако се бяха забавили? 

Благотворителен секс

Чилийската проститутка Мария Каролина е готова на 27-часов маратон, за да събере около 4 000 долара, които ще отидат за благотворителност. Проституцията в Чили е легална, но организаторите получават твърдо рамо и много критика за организирането на нещо подобно. Добрата новина е, че Мария изкарва много повече от заплануваното и наистина дава парите за подпомагане на деца в неравностойно положение. 

Кутия с чипс

Американската криза сигурно е изключително жестока, след като 37-годишната Лахума Сю Смит е поискала само кутия с чипс. Униформените забелязали жената пред супермаркет. Тя била облечена доста дръзко и флашвала господата, които минават покрай магазина. В последствие я проследяват до отдалечен паркинг, където е заловена с друг мъж, преди да се изпълни сделката. Нещастникът споделил, че има проблемен брак, а мадам Смит е казала, че това не е проституция, след като ще получи чипс за 30 долара, а не пари. 

Орална любов до края на живота ти. Само два милиона долара

Това поне е историята на Дейвид Чо, който нарисува квартирата на Фейсбук в Пало Алто. Дейвид отказал 60 000 долара за графитите си, но в замяна поискал акции от социалната мрежа. Резултатът е повече от ясен, след като парите му днес минават сумата от 200 мииона долара. Повечето щяха да са щастливи, но Дейвид е доста изнервен от вниманието, което получава. Той получава смс от жена, която не е виждал през последните 5 години и се изненадал приятно, докато не разбрал, че тя му предлага орална любов срещу 2 милиона долара. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
01 юли 2014 | 15:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g