Най-правилният подход на жените

Сигурно вече си забелязал, че мъжката аудитория става все по-малка, за разлика от женската. Скоро ще се превърнем в защитен вид и ще се надяваме, че женското царство ще ни подмине. На един мъж се падат по две жени и кажи ни, моля, кой ще е този нещастник, който ще може да се справи с тях? Причината за рязката редукция на колеги се крие зад грешната употреба на мъжкото съсловие. Мъжът за разлика от жената е просто създание, което има нужда от елементарно навигиране. 

Ние сме добри в определени логични среди и точни науки, но нямаме никаква представа за цикълът на Венера. Винаги сме имали нужда от леки напътствия в леглото, във взаимоотношенията с вас и, разбира се, в телепатията! И докато жените се радват на мотивиращите снимки с черна магия за безлихвен кредит и едноока анаконда, ние имаме много по-скромни желания. Численото превъзходство може да ти позволява търкане с повече от една партньорка, но за жалост винаги трябва да избереш само една. Ето какво трябва да правят жените, за да ни спечелят за тяхната спалня. Еманципацията трябва да е за всички, нали?

1. Смела

Преди време стигнахме до умопомрачителната идея на Кобилкина, в която се обясняваше, че винаги не разбираме желанията на жените. Разбира се, че не ги разбираме - и Архимед не може да ги разбере! Ако флиртуваме с вас, усмихваме се и ви караме да се смеете, значи искаме нещо повече от три лафа. Това можем да го правим и с приятели. И ако реагирате като неутрон, няма шанс да Ви обърнем повече внимание. Уважаеми дами, бъдете пичове, направете първата крачка!

2. Кифларство

Колко пъти се е случвало това? Излизаш с избраната, познаваш я в друга светлина - не я познаваш ако си я виждал на работа, сред приятелките й, в залата и къде ли още не. Можеш само да имаш някаква обща картина на нейния характер, но не и пълната представа за нея. Точно тук идва и обръщането на медала. Милото и невинно девойче се превръща в нахакана арогантна кифла! Защо? Така са й казали приятелките, прочела е при колежките и си мисли, че точно това харесваме. Благодарим за старанието, но вече сме Ви виждали в по-добра светлина, моля, върнете сладураната от офиса! 

3. Свалянето на картите

Само 10% от мъжкото съсловие слуша думите на жената. Тези 10% нямат никакъв интерес към своята женска компания. Останалите 90% вече си представят следващите розови кадри, които виждаш след 12 часа, когато кабеларката превключи последните канали на финалната сцена на букакето! Елементарни сме, но това е физиологията ни, какво да се прави. Надяваме се, че скоро ще Ви скъсаме цветето или ще отлетим като пчеличка на следващото!

4. Натискът

Спомняте ли си рекламата на Sprite? Момичета знаят, когато си отчаян! За жалост и ние виждаме онзи натиск, в който тя е готова да се пренесе в крепостта и да ти свали знамето. Свободата няма нищо общо със салама - него вече сме го давали за игра! Успокойте хормоните на щастието, намалете гледането на "Листопад" и четенето на сълзливи романи и всичко ще е наред. Не можем да Ви изпратим на Еверест, но винаги можем да минем като бесен китаец на нивата с ориз. Поставянето на граници не е обидно, а полезно.

5. Комплексите

Това е емоционалният багаж, който всеки един от нас носи в себе си. Там са подигравките за дебелия задник, който сме имали в първи клас, там е първата учителска гавра, там са нервите с родителското тяло и още много други. Най-важното е, че ние не знаем нищо за тях! 

Заключение

Не мразим жените! Редовно получаваме заплахи от няколко феминистки организации, които по-късно ни замерят с употребявани тампони, но няма пълно щастие. Мъжете имат нужда от жени, а жените имат нужда от нови обувки! Можем да се разберем нещо, нали?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
yt
03 септември 2013 | 18:55

hell yeah

Аптекаря
02 май 2013 | 10:32


Дидсъс от 19 април 2013 | 14:11

Материала е от типа SSDD...

Fuck yeah !!!

Дидсъс
19 април 2013 | 14:11

Материала е от типа SSDD...