Негативните черти, с които губите женското внимание

Кавалерството се смята за мъртво, феминистката продължава да вярва в подтисничеството, а масовата аудитория залага на визията "лошото момче" с надеждата, че довечера ще има компания в леглото. Да бъдеш мъж е много трудно начинание и няма нищо общо с пола. Мъжкото съсловие се възпитава, обучава и въвежда в света на джентълменството, добрия тон и разум. Единственият проблем е, че в днешно време ще бъдете обявен за гей, ако покажете по-високо възпитание от възприетото в социалната среда. Благодарим на онези 10-15% от мъжкото съсловие, които все още показват разликата между бабуна и хомо сапиенс. Запознайте се с най-грозните навици, които един мъж може да използва:

1. Подвикването

Във всяко междублоково пространство се крият няколко малки кръчмоподобни кафенета с фонови заглушители като поп-фолк и звук от свистящи гланцирани карти върху вестник или стара пластмасова маса. Ароматът на хмел се заменя в по-късните часове с нещо гроздово и хормоните започват да бушуват като метал публика в пого. Точно тук можете да станете свидетели на ухажорските умения на плейбоя от хоремага! Предполагаме, че авторите на всяко подвикване са прекалили с немското порно и вярват, че един комплимент относно циците или задника на жената ще е достатъчен, за да задоволят третото стъпало в пирамидата на Маслоу - любовта. Няма нищо по-мъжко от мощен вик със заряда на един от най-древните комплименти: "Е*аси задника!". Сериозно, колко от жените са се върнали с пърхащи пеперудки в корема, за да Ви кажат, че Дон Жуан не може да Ви стъпи на малкия пръст? 

2. Отношенията като цяло

Не знаем кой пусна мухата за модела на лошите момчета и задниците като цяло, но това не е истината. Единственото положително в този вид хора е фактът, че те са уверени в себе си. След вчерашната анкета, женското съсловие призна, че предпочита да има уверен и верен мъж, пред красивото тяло, парите и куп други положителни черти. Кретеноидството ще си отиде рано или късно, но все още има време и ще ставаме свидетели на семейния скандал в метрото, автобуса и на улицата, където бай Ганьо засипва своята съпруга/приятелка с редица суперлативи от речника на младия свинефермер. Повярвайте ни, няма по-голямо унижение за една жена от публичната инквизиция! 

3. Alpha и Omega на "мъжкаря"

Икономическият свят не може да направи всички равни, защото Bentley няма да смогнат с производството на автомобили. Не всички можем да скочим във холивудския гардероб или да се разхождаме в обувките на г-н Грей, раздавайки шамари на всяка девойка, която вярва в модерния полов контакт. Само в Перник се допускат такива любовни игри. Високите материални постижения често изискват и наличието на висок социален статус; хората на върха разполагат с пари, защото са използвали сивото вещество, но у дома се наблюдават сериозни изключения. Горчивата статистика доказва, че колкото по-скъп е един човек, толкова по-евтино е обзавеждането на втория етаж. По тази причина се наблюдават и подвикванията от актуалните модели на немската индустрия, разходката покрай университета за "набирането на млади таланти" и още много други. Парите не са зелена карта за изпростяване и "пазаруване" на жени. Природата винаги ще сервира собственото Ви отражение, но в женски пол, следователно ще получите поредната хитра, но интелектуално ограбена златотърсачка. Алфа индивидите имат и други качества, освен завишените хормони. 

4. Вярата, че всички са к*рви

М-да, със сигурност ще получим много "топли думи" от онези хора, които не са успели да впечатлят избраната. Един от най-позорните социални рангове за нежния пол вече не се присъжда за преспиване със сериозно количество от господата, а за точно обратното - отказ от по-специален полов контакт. Това доказва, че за родния мъж има само два типа жени: майка му и всички останали к. Допускаме, че всяка жена е била номинирана с тази "благородническа" титла поне веднъж в живота си и изобщо не се гордеем с този факт. Не живеем в каменната ера, където обвързването се е случвало с бухалка и достатъчно търпение, очаквайки женската да излезе от пещерата. Има страни, в които правата на жената са нещо като вечерна приказка, но тук са и по-равни от самите нас. Сверете часовниците, защото традиционният патриархат не е на мода. Легендата разказва за жени, които имат достатъчно пари, за да се впечатляват от материалното. Понякога се изисква демонстрацията и на други качества! 

5. Можете да бъдете по-добри

Често сме чували, че кавалерството се проявява там, където има истински дами и смело твърдим, че това качество не трябва да е избирателно. Това означава, че ще отваряте врати, ще отстъпвате мястото си, ще дърпате стол и ще посягате към сметката първи. И всичко се прави без скрити намерения - не мислим за секс на всеки 16 секунди! Не винаги добрите свършват първи! Изграждането на положителния герой във вас може да създаде правилния имидж не само сред жените, но и сред обществото като цяло. Истинската жена може да оценява добрите обноски, интелектът и кавалерството, просто е малко по-трудна за откриване в морето от поп-фолк идеали и фалшив блясък. Демонстрирането на по-висока класа със сигурност ще изпъкне пред модата на "лошия". ВервАйте ни! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
hahaha
20 април 2015 | 11:19

Идеята на тази статия я чувам всеки ден от много мацки. Истината е, че жените не знаете какво искате. Водите се от логика, която и вие не разбирате. Парите, интелекта и отношението са най-важни наистина, но не всяка го заслужава и това е причината и да не го намира.

hahaha
20 април 2015 | 11:14

Идеята на тази статия я чувам всеки ден от много мацки. Истината е, че жените не знаете какво искате. Водите се от логика, която и вие не разбирате. Парите, интелекта и отношението са най-важни наистина, но не всяка го заслужава и това е причината и да не го намира.

sa
17 април 2015 | 03:01

Като чета коментарите-еми авторите им са точно тези от гореизброените- напомпани маймуни с талибански бради.

123
17 април 2015 | 01:09

Много ме кефи как казваш, че майка ти, баба ти и евентуално сестра ти, са курви. Стига дава акъли професионалисте и ходи се еби в девствения задник, щото пишката си никъде няма да я ползваш с това отношение към жените!

Zloto
16 април 2015 | 23:38

Пълни глупости - статията е преведена от някое американско списание. Фактите може да са верни но не и за България тук всички днешни жени са долен курволяк. Колкото и да е умна една жена колкото и да е успяла. Стигне ли се до чувства се делят на 2 такива дето не изпитват чувства и такива дето отричат че изпитват чувства и в двата случая е едно голямо кифлеене само и само да се правят на интересни. :)

Asd
16 април 2015 | 22:40

Това все едно го е писал някой от woman.bg ...

hunt
16 април 2015 | 18:44

т.4. - Това не е вяра, това е факт.

Unnamed
16 април 2015 | 18:04

Мъжкото не е да ходиш с тая и оная, мъжкото е да бъдеш верен само на една..И естествено трябва да се отнасяш с тях като с цвете..Те са най-красивото нещо на този свят и без тях не можем

Печели Пари
16 април 2015 | 17:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g