Норвежкият министър председател играе Pokemon Go

Норвежкият министър председател беше заловена да играе една от най-популярните мобилни игри в момента по време на работа. Един от фотграфите в парламента е забелязал, че дамата прави странни движения с телефона си и забелязва, че играе PokemonGo, докато слуша дебат в парламента.

Любовта на дамата към играта не е тайна за никого, през август е била забелязана да прави същото, докато е посещавала Словакия. Нейните колеги със сигурност биха решили, че това е грубо, но се оказва, че целият норвежки парламент е на същата вълна. Жената дори е залавяна да играе по време на речи и бързо да губи фокуса си. Според дамата, когато мозъкът е зает, може да слуша много по-добре. Ние също се опитваме да обясним това на милото, докато гледаме мач, но уви, трудно ни разбират. Пикачу също отказа коментар!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
06 октомври 2016 | 21:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46(ОБНОВЕН) ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 49 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE