Някои истини за женския пол, които искаше да бъдат грешка

Дискутирането на женското социално общество винаги остава отворено във времето и се допълва с надеждата, че децата на нашите деца ще могат да разберат какво може да иска партньорката. Един живот не стига в търсенето на отговори и сме длъжни да припомним, че съществуват аксиоми в обществото на кървящите изкусителки.  Това може да бъде свързано само със съществуването на кармата и мъжът е изпратен тук само, за да страда, сблъсквайки се с поредния крещящ статус на сексоложката, която познава най-добре твоята любовна машина, ама друг път. Виждали сме достатъчно разочаровани читатели и решихме да разкрием онези женски аксиоми, които винаги си знаел, но просто не си формулирал с надеждата, че няма да боли толкова много, а и Джордж отдавна е прозрял истината - "Невежеството е блаженство! ". Ето какво да очакваш от всяка следваща, която получава наименованието "Голямата ти любов".

Винаги ще я делиш

Колкото по-красива е една жена, толкова повече обожатели носи след себе си. Това може да бъде казано и за двата пола, но с малката подробност, че господата са  по-верни. Сексуалният орган носи цялата отговорност за влюбването, привързването и привличането, приеми го като наркотик, който прави всичко прекрасно, докато си с нея. Обвързването е като алкохолът - в началото е забавно и опияняващо, но после драйфаш и съжаляваш. Първата фаза на главоболията идва тогава, когато започнеш да питаш за всеки член в нейната компания и скромната идентификация "Един приятел...". Жените са измамни, колкото и да се опитваш да вярваш в обратното.

Не си нейната голяма любов

Отдавна мина времето, в което се преподаваше "Социална функция на любовта при социализма" и ще срещнеш трудности в откриването на правилната, разкрепостената и достойната жена - трите не трябва да се срещат. Този свят все още се бори с един от най-древните спорове "Кое е първо - жената или консуматора?" и ние нямаме отговор, след като нежният пол използва консуматорската култура навсякъде. Тя е консуматор, а броят членове, които ще погълне, за да се сдобие с луксозен немски автомобил и неограничени посещения до мола е просто число във функция. И докато се сещаш за жриците с най-древна професия, ние просто визираме онези, които отдавна са разбрали, че с учене ще е по-трудно. Истината е в портфейла, пакетът отдавна стои на второ място. 

Първият винаги остава първи

Коронясването вече е съвсем друг въпрос. За някои жени, първият е онзи, който за първи път е видял бикините с Туити, а за други е онзи, който се опита да ги целуне като разгонен пудел преди кастрация. Първите винаги са абонирани за функцията "Booty Call", но малцина се опитват изобщо да я използват, а останалите са просто отчаяни, защото не са успели да излъжат нещо друго. Ако имаш малко черно тефтерче с всички, които биха правили секс с теб, обади се именно на тази - нейните ангели са най-слаби и уязвими. 

Тя те харесва, но щеше да те харесва повече с пари

Удоволствията се купуват с пари, големите удоволствия се купуват с още повече пари, а любовта е еврейският синоним на "скръндза с голяма уста". Можеш да забиеш модел на Victoria`s Secret, но никога няма да избягаш от слуховете за спонсорство - те потичат като Нил в пълноводен период с обръщането ти. Никой не е казал, че трябва да разполагаш с таен код в Швейцария, но би наклонило везните в твоя полза, докато тя избира между теб и някой друг, а друг винаги има. 

Несигурната

Жените обичат сигурността, обичат онзи момент, в който до тях има стабилно тяло, на което биха се облегнали при евентуален трус и редицата останали глупости в книгите за връзки. Една жена става несигурна, когато най-накрая се появи някой друг и мъти водите. Г-н Х може да разполага с нещо повече от теб или просто пази старите й мейли и бърника в настройки, до които ти никога нямаше достъп. Другият е романтикът, който ти не си бил, джентълменът с блестящи обувки и Дон Жуан в леглото, но както винаги, това е предизборната кампания и прелюдията към хоризонталните забавления с предстояща амнезия за всичко обещано. Жената е хазартна личност и винаги рискува, губи и се надява, че все някога ще й се отвори късмета, както се отварят и краката й. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
niko
02 ноември 2014 | 20:59

Жените никога не знаят какво искат. Варено, Прчено, Пържено или Задушено. Господ е обещал че, ще изпълни едно желание на един Рокер и, го пи кажи си желанието? Господи дай ми път от Ню Йорк до Лосанджелес да покарам с мотора си. И Господ му отговори не мога сега кажи друго желание ами Боже направи така че, да разбирам Жените. Господ се замисли и го пита аааааа колко лентов го искаш пътя до Лос Анджелес?.

Shirin
17 септември 2014 | 18:02

The forum is a briteghr place thanks to your posts. Thanks!

1
26 юли 2014 | 03:42

Мъжете имат ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ - да направят жена та ( жена си )щастлива, което не е твърде трудно постижимо. За жалост повечето мъже се провалят т.е СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ.

мацуранка
23 юли 2014 | 11:06

Обаче и мъжете нещо нямате угода..... не че и вие нямате претенции към жената като - да е изпъната мацка, да е умна, да е красива, да може да готви, да гледа мачове, да е забавна, да работи, да е домакиня,да не иска нищо, да е добра любовница и други претенции ...... пък иначе ние все сме искали

Печели Пари
22 юли 2014 | 14:38

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b

Алексей
22 юли 2014 | 09:26

Адски вярно...