Някои важни факти за девствеността

Девственицата е символ на съвършената женска чистота. Тя е толкова съвършена, че се превръща в разменна единица за някои твърде крайни религиозни личности от ислямския свят. В житието на всеки мъж присъства една честна прелестна дива, която е подарила цветето си, позволила е специфичното действие, което няма превод и най-често може да се обозначи като "Pop the cherry". И след като всеки с гордост може да каже, че е отворил ада, осъществил е розовите фантазии на девственицата и практически ще влезе в залата на славата като първия амиго, редно е да споделим и някои факти за тези чисти нежни създания. В добрия стар дух ще комбинираме полезното с приятното и ще покажем, че образователните материали също могат да бъдат приятни за четене. 

Девствените весталки трябвало да останат недокоснати до 30-годишна възраст. При евентуална мъжка интервенция, грешната била погребвана жива. Малко е грубо, но и дава ясно обяснение защо Рим не е бил опожаряван толкова пъти - никога не оставяйте една жена без секс. 

Перлите са символ на женската девственост. По тази причина се оказва, че всички искат диаманти - сигурно са скъпоценните камъни на порока. 

Генетиката също играе роля в откъсването на цветето, следователно можете да сте близо до историческата дата. Разглеждайки този научен факт, установяваме, че или сме осиновени, или сме родени непорочно - средно положение няма. 

Еднорогът е единственото животно, което може да бъде опитомено от девственица. Сега разбирате защо е невъзможно да видите тези красавци - мръсниците убиха всички шансове. 

Цветята най-често се приемат като символ на женската красота и сексуалност (повечето наистина приличат на вагини). Лилията се смята за цветето, което се асоцира с девствеността. Ето защо повечето жени искат да им подарявате рози. "Случаенос? Не мисла!"

Писатели и поети от ренесанса забелязват, че колкото повече говори една жена, толкова по-голям шанс имате за евентуалното преплитане на крака около ушите си. Нищо не се е променило от ренесанса. 

Същите господа са вярвали, че жената, която изгубила девствеността си, но продължава да говори, най-вероятно посещава тоалетната доста често. Не търсете логиката в романтика.

Сватбената рокля трябва да е синя, за да символизира сексуалната чистота. Чудите ли се защо жена ви беше с бяла? 

28% от мъжете се депресират, когато дадат девствеността си на жена, която не се е погрижила за тях - гадина! 

Девствената ципа може да бъде разкъсана по време на плуване, различни спортни активности или по време на секс. След като любимата не може да плува и никога не е посещавала фитнес, осъзнавате, че нещо не е наред. 

Терминът "Ирландска девственица" се употребява за хората, които най-често ще останат такива. Понякога е трудно да кажете на някого (най-вече на главния), че е толкова грозен...

Кръвта по белия чаршаф е единственото доказателство за чисто сексуално минало. Някои жени в миналото са викали жена, която да бъде девствена - младоженецът трябвало да бъде в духовното състояние на мотика. Други дами са пазели кръв от кокошка, а трети просто разранявали своята вагина, докато не прокърви. Незабравими вечери са били! 

Ацтеките са вярвали, че авокадото има мистични сексуални сили и по тази причина са забранили на девствениците да ги докосват. И без друго не са знаели кога точно да ги консумират. 

Девственият пояс се е използвал до 30-те години на миналия век. Чудото било толкова жестоко, че предпазвало дамата до сватбата и гарантирало, че дамата няма да се докосне с лоши помисли - мастурбацията била мит. Ето защо в някои култури се смята, че тези чисти прелестни същества разполагат с магически сили - ние залагаме на демоничните. 

Римското споразумение позволява да правите анален секс с девственица. Искаме да използваме римската клауза и след загубата на девственост! Сериозно, кой не е искал да напълни еклера? 

Ако разполагате с вагина, няма да изпитате оргазъм, след като изгубите своята девственост. Ето защо не трябва да вярвате на "50 нюанса сиво" и винаги изисквайте повторение на заниманието. 

Господа, вашият оргазъм е гарантиран и ще дойде точно след три секунди. Така беше, признавайте по-бързо! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
25 август 2015 | 20:15

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g