Общественото мнение за успешен мъж

След като вчера получихме сериозна "градивна" критика относно Джъстин Бийбър и неговото благосъстояние, установихме, че истинският мъж се е променил. Ние категорично не сме такива, защото сме завистливи нещастни човечета, които никога не са успели да открият таланта си - скрибуцане и драма пред микрофон, показвайки плочки.

В една паралелна вселена щяхме да грачим и друсаме бирени кореми, но идеологията се променя, следователно ще направим място за момчетата по мускули и нежна визия. Кратка извадка показа ясно, че българите най-често завиждаме за успеха на другите. Бяхме принудени да стискаме зъби от завист, да плачем тихо и да търсим поне една музикална агенция, която да издаде набързо скроената кифлопесен, защото и Джорджано не може да пее, ама е VipBrother, нали? Господа, не обръщайте внимание на нашата комплексарщина, защото ще ви запознаваме с общоприетата:

1. Истинският мъж разполага с много пари

Финансовото състояние никога не е била наша силна черта, следователно изобщо не можем да се обаждаме на Forbes, за да ни слагат на корица. Успешният мъж трябва да е този, който заменя цветята за бой с кредитни карти. Разбира се, трябва да пропуснем философията на онези глупави хора, които не са истински мъже, защото обясняват, че парите не са ги направили по-щастливи - те не разбират нищо. Забравете за думите на бате Арни "Парите не те правят щастлив. Сега имам 50 милиона долара, но бях толкова щастлив, когато имах 48 милиона долара.". Финикийските знаци не са успели да превърнат никого в по-голям или по-малък мъж, но пък са създали достатъчно фекални маси със самочувствие, ама отново напомняме, че нямаме много пари, следователно ще помолим красивите жени да не ни пишат.

2. Бройката жени като мерило за успех

Половото съзряване води до началото на следващото мерило за успех - оплождането на повече и по-красиви жени. Прекарваме толкова много време, за да обясним на нежния пол, че развяването на члена не е успяло да направи никого президент, но битката е изгубена - долната глава победи. Винаги сме смятали, че успешният мъж не споделя особени подробности и пропуска възможността да сподели информация като "Тази съм я е*ал!". Лошите новини са за всички, които не вярват, че сношението не е толкова значим елемент от живота на човек. Изобщо не ни гледайте, ние сме девствени и ще си умрем като такива, защото нямаме пари, нито голям инструмент за съответните нужди. Впрочем, не искаме да бъдем успешни или велики, ако това са критериите. 

3. Колата

Разбира се, автомобилната крепост е синоним на лъскав живот, безгрижие и адресна регистрация на Малдиви-те. Можете да мините за истински милионер, стига да сте прикрили достатъчно капачката на газовото. Обвиняваме руското автомобилно производство за създаването на комплекси в средностатистическия мъж, който не е успял да вкара кола от Германия, с която да блести пред всички съседи с Lada. В бедния си шофьорски стаж сме имали възможността да се повозим и дори да покараме автомобили от 2014-2015 година и смеем да твърдим, че сигурно е изключително удоволствие да се притежава нещо, което ускорява като Спиди Гонзалес и гори колкото газена лампа, ала не бихме искали да бъдем на мястото на собственика, когато отиде за една елементарна смяна на маслото. Скъпите коли винаги са притежание на хората с възможности, всичко останало е просто компромис. И ако колата е мерило за успех, тогава Зукерберг е един от нещастните милиардери, които все още се разхождат със своя Golf. 

4. Коремните мускули

Физическото състояние не би трябвало да се обвързва с формулата за успех, но да кажем, че печели още по-лесно сърцата на дамите. Мъжът е подложен на сериозна несправедливост, защото големите компании за дрехи решиха да спрат да налагат стереотип за ходещи скелети и дадоха шанс на по-пълните дами да покажат своята красота. Ние лично се смятаме за дискриминирани, защото още не сме забелязали бирени кореми в Милано! Честно ли е това? Друг е въпросът, че не сме успешни мъже - коремните ни мускули са предпазени от няколко пласта лой! 

5. Успешен ли си? 

Ако вярваш на горните редове - не. За съжаление ще срещнеш хора, които вярват, че безразборният секс е синоним на огромното мъжкарство. Надеждата ни остава за онзи 1%, който осъзнава, че високите приходи винаги са обвързани с повече напрежение и отговорност, което измества времето за щастливите моменти. Ще бъдете обвинени в завист, защото не можете да признаете "творчеството" на личност, която може да ускори месечния цикъл на младите тийнейджърки. Истинският мъж не завижда, когато може да признае онези постижения - помогнали за развитието на изкуството и онези творби - вдигнали летвата за следващото поколение. Завистта е за онези, които пресмятат печалбата от инвестираните безсънни нощи, пропилените нерви и вложената енергия.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
16 септември 2015 | 02:16

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g