Обвързан или необвързан

Обвързването е голяма стъпка за мъжката аудитория и често се налага да се връщаш с една назад. Тревата винаги е по-силна от другия край на оградата. Ще споделим разликите между обвързаните и необвързаните хора, за да видиш, че и в двата случая, страданието не е непознато.

Ситуацията е сложна и при двете ситуации, но ще изложим тезата и в двата случая. Ти избираш дали да вярваш на девствени и дебели хора. Запомни, че не носим отговорност за твоите решения.

Сексуалната история

Необвързаните другари се радват на сексуално разнообразие. Често успяват да излъжат женската и се радват на полова активност. Разликата е, че повечето не успяват да се приберат с тази, която искат. Качеството бледнее пред количеството.

Обвързаните се ограничават само с една женска. Обвързаните обичат своята змия и са готови на всичко, за да я задържат по-дълго. Така се раждат чехльовците, играчките и другите загуб... влюбени хора.

Свободното време

Необвързаните са господари на времето. Те избират момента на изпростяване, напиване и времето за мачле пред блока. Не е задължително да излизат, когато избраницата се затръшка за нови обувки и разходки. Тя дори няма да се обади, защото знаем, че отношенията са телесно-търкащи се. Не трябва да забравяме и онзи неприятен момент, в който говориш със стената и телевизора, защото няма никой, с който да размениш две думи.

Обвързаните са роби. Те трябва да забавляват половинката си, защото често изпадат в разнообразни депресии и други психологични изкривявания. Разходките в мола, магазина, димитровградския пазар и др-те парцалници е неизбежна. Да не говорим, че ще трябва да се прекарва и време с приятели, познати и т.н.

Онзи момент от месеца

Необвързаните люде са непознати с кървавите следи на женската. Когато една е ранена, друга заменя мястото й. Важното е, че пичовете имат избор между ръкоблудство и включване на резерва в мача. Рискът от визитации при д-р Гарабет се повишава и ще трябва да използваш латексовите спасители.

Обвързаните ще страдат. Сигурни сме, че един ден ще бъдат настанени на специално място в Рая, но все още ще страдат. Едно от полезните занимания в това отношение е тайното ръкоделие, с което ще се утешават. Съвет от нас: използвайте старите спомени за жените, които са били навити, а вие сте отказали, ако има такива.

Мъжката крепост

Свободните електрони се отдават на живот в хаоса, мръсните чорапи и маларията. Те не се вълнуват от гащите по пода или храната от миналата седмица, която развъжда бели червеи. Важното е, че имат достатъчно бира и ще оцелеят още една седмица със старите боксерки. Женската няма право на глас, защото така й изнася.

Робите ще си мислят, че са успели да открият пътят към щастието и безплатното чистене. Признаваме, че ще се радват на малко по-чиста къща, но това ще е временно, докато бъдат скопени и поробени от онова странно нещо между краката на всяка жена. После ще припомнят инструкциите за работа с прахосмукачка, метла, пералня и др. Социализирането е гадна работа.

Обвързването

Сигурни сме, че твоето бутикол-девойче е симпатично и много перверзно, а ти искаш да го задържиш, защото прекараното време не стига. В повечето случаи те орязват, защото си започнал да харесваш избраницата и така нарушаваш всички правила. Чувствата не са част от плана и скоро ще трябва да се разходиш до бара, където ще откриеш следващата голяма "любов".

Обвързаните ще запомнят, че любовта трае три години и после идва времето на дразнене, показване на рога, чупене на чинии и свободни боеве в къщата. Един от основните проблеми в този вид контакти, е, че съвсем скоро ще си омръзнете, а мъжкото съсловие знае, че само разнообразието ще спаси света.

Заключение:

Всички обвързани, необвързани и свободни другари ще се съберат в последния замък или в редакцията, където спокойно ще теглят по един поздрав на жените и ще търсят истината, която винаги се крие на дъното на бутилката. Наздраве!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
20 януари 2014 | 02:58

Nda
05 юли 2012 | 00:49

I'm not eslaiy impressed. . . but that's impressing me! :)

123
11 април 2012 | 22:12


Сид (Не Барет, а Вишъс, ама се съмнявам да правите разлика) от 11 април 2012 | 21:45

Така да. Можеш и през час ако искаш. Аз имам предвид фантастиките на мен.бг, които си мислят, че като нямаш гадже и всяка вечер излизаш ще ебеш ... а и не само в тази статия. Има куп други статии в които преобладават фантазиите на редакторите. Имам чувството че тия където пишат статиите живеят в някакъв си техен свят наречен Californication ...

Сид (Не Барет, а Вишъс, ама се съмнявам да правите разлика)
11 април 2012 | 21:45


123 от 11 април 2012 | 17:21

Аз искам да питам защо си мислите, че като сте необвързани ще правите секс всяка вечер? Тва да не ви е филм за Ханк Муди? Много сте зле.

що па да не правят? за една определена сума пари, можеш да правиш секс и секи обед... xD

Bad boys entertaiment :D
11 април 2012 | 18:16

силвио берлускони като имаше жена пак си ходеше колкото си иска! ама нито жена му нито дъщеря му са били лишено от нещо! по разбраните мацки знаят че мъжете можем да обичаме само една жена, а другите са за секс, мойта е такава и не ми прави проблем, дори я нявивам за тройка, а съм й първи (т.е не е курва)

abe
11 април 2012 | 18:13

Emi to i da si obvurzan pak nqma da pravish sqka wecher .

123
11 април 2012 | 17:21

Аз искам да питам защо си мислите, че като сте необвързани ще правите секс всяка вечер? Тва да не ви е филм за Ханк Муди? Много сте зле.