Онези моменти, когато Кънчо се намеси и провали всичко

Спомняш ли си Кънчо? Това беше онази карикатура на члена ти, която трябваше да те предпазва от видовете венерически болести. Винаги сме смятали, че героят в гащите носи името на притежателя си, но пред него се слага малкия. Някои кръщават любовната бухалка с имена като "Pussy Destroyer", "Rampage", "Anal Dominator" и много други, докато нашите учени предпочетоха Кънчо. Наистина се извиняваме на хората, които носят това име и се надяваме да ни простят, защото този материал е свързан именно с Лил К и неговите предателства през годините. След серия неудобни моменти, разбрахме, че имаме достатъчно поводи да сглобим историята: "Когато Кънчо те предаде"! Запознай се с най-жестоките моменти на твоя партньор, когато пробуждането му не е оферта.

Градският транспорт

Какво се случи? Топлото време просто ни кара да бъдем щастливи, че се намираме тук. Всяка следваща спирка е заредена с още по-красиви жени в къси поли, които сядат кръстосват крака и започват да тийзват малкия герой. През следващите спирки започват изненадите, кръстосването на крака, подрусването на нейните балкони и като цяло ставаш свидетел на загряващите занимания преди заснемането на порно филм. Много държим това да се брои за комплимент към родните жени, които винаги избират най-перверзните си дрехи за 280, 94 и метрото. Това е причината за повече мъже с тъмни очила и ръце на ципа. Градският транспорт е най-голямото изкушение за Кънчо и неговите любовни трепети се прикриват с ръце, торби, раници и каквото още имаш. Важното е да останеш дискретен, освен ако не е последното метро за вечерта и залогът е дългокраката заблудена антилопа, кръстосала предизвикателно крака във високи токове. 

На опашката

Мъжкият мозък е изключително бърз, работоспособен и обречен да работи само в една посока - за размисли върху женските форми. Не е необходимо да си признаваш или да го отричаш - ясно е като бял ден. В такива моменти започваш да сканираш женските обекти, които разсеяно са се напъхали в най-очертаващото си клинче или са оставили деколтето да подиша свеж пролетен въздух. Кънчо преустановява мисловната дейност за сметка на сексуалните намеци. Възможно е да липсват красавици, но услужливата фотографска памет (работи само за сексуалните моменти) ще ти припомни за лято 2009 година, когато онези полякини търсеха един бар и съвсем случайно се озова в тяхната стая, гледайки колко красива може да е луната... без дрехи.

Бизнес среща

Така не може да се работи! Не очакваме да останеш фокусиран, когато пред теб стои секретарката, с която си имал повече мръсни фантазии, отколкото Brazzers може да направи като филми. И по-лошото е, че от теб се очаква да вършиш някаква работа, а вместо разумната част от мозъка, говорител е Кънчо, който иска да сподели най-мрачните си фантазии, а за тях се слага червена точка "+21", посочвайки с трепет служебната тоалетна. Ние сме за закон, който да рестриктва красивите секретарки, асистентки и красивите жени като цяло на работното място! Нека се брои за дискриминация, ама така не се работи! Всеки път, когато секретарката се появи с дупе в нова къса пола, КПД-то на екипа пада до абсолютния минимум. 

Първата среща

Класифицираме го като намек, жест и добро впечатление към партньорката. Започваш да губиш дар слово, а Кънчо се бунтува като украински гражданин пред парламента. Всичко е наред, когато тя фиксира истината в пакета, повика сервитьорката, за да плати сметката и те заведе у дома. Ситуацията излиза извън контрол, ако получиш няколко чанти по величието, превиеш се на пода и се гърчиш така, докато не дойдат служителите на реда, след като вече има сигнал срещу теб за сексуален тормоз. Малцина са тези, които друсат джанката на първа среща! 

В пенсионерски клуб

Съчетанието от годините и качеството на жените е достатъчно, за да осъзнаеш, че има нещо повече от почит към Лили Иванова в теб. Надяваме се да не ти се случва, но можеш да се сърдиш само на себе си и приоритетното търсене на GILF-ки. Защо ги издаваш, Кънчо? 

Уважаеми дами, това е само тениска!

На сбирката на класа, когато стоиш пред любимата съученичка

... говорим за онази, която първа наду балоните и започна да събужда мъжките хормони в трети клас. Позиционирането до нея връща радостта от часовете по физическо, когато бягахте на 50 и 800 метра. В такива моменти класовете имитират сцена от 300, вдигат копията и гледат яростните трусове, напомнящи за японските земетресения преди няколко години. Именно те са отговорни за стесняването на панталона и агресивните тикове, с които се опитваш да го наместиш под масата, надявайки се на дискретност. Излишно е да казваме, че тя вече е видяла всичко като американски дрон над Афганистан и тази вечер няма да я късаш на изпита. Сега се огледай за Мара Шепова, която ще прави компания цяла вечер. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Тоньо-Мърсола
31 януари 2018 | 16:42

На таз кви минети ши и прая..........

Печели Пари Онлайн
09 април 2014 | 16:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g