Особености на кафето с кифли

Винаги сме били почитатели на красивите и изискани жени, които показват изключително висша класа. Те са изискани и красиви дори в съня си, за което можем да гарантираме. Уникалността им е неповторима и най-забавното е, че дори не се опитват да бъдат център на внимание, правейки муцки в тоалетната на скъпо заведение, което посещават в края на месеца - кифлите имат това задължение. Именно по тази причина сме длъжни да представим специфичната кафеджийска традиция, която се спазва в началото на месеца или през всеки уикенд. Не си мислете, че има нещо случайно, защото модерната кифла вече е оркестрирала цялото събитие по-добре от генерал Франко - испанската си мечта. Уважаеми дами, представяме краткия списък с изисквания за спазването на молския етикет при консумацията на черната одобряваща напитка, която най-често еволюира в буркан с газирано, ала традицията трябва да се спазва. Представяме всичко без да изопачаваме ситуацията: 

До самият търговски център може да се стигне с всякакъв транспорт, ала модерната кифла знае, че няма да получи необходимото публично внимание, ако слезе с италианската си пола - турска реплика от автобуса, метрото и всяко друго подобно транспортно средство, което не е от германската автомобилна индустрия. По тази причина става ясно, че дамата с най-пухкав мечо ще закара групичката, защото щастие с пари не се купува, нали? 

Въпреки наличието на три нива с паркоместа, шофьорката е задължена да спре мощната машина пред централния вход, закачайки няколко пъти тротоара. Ако няма свободни места, същата няма друг избор освен да спре на подземния паркинг, където нейното място е обозначено с картинка.

Резервация може и да не е направена, ала всяка дама, която слиза от луксозна лимузина и може да се похвали със силикон на няколко места по тялото, трябва да се представи на света. По тази причина ще съобщи фамилията си за резервация или ще изиска най-добрата маса на заведението. 

След настаняването на принцесите, започва ходенето по мъките на сервитьорката, бармана, управителя и дори на леля Ванче, която ще трябва да мине с метлата. Годината е 2015-та и все още няма жена, която ясно да знае какво иска. Менюто с картинки само усложнява ситуацията. След като сервитьорката бъде изпитана за приготовлението, произхода на алкохол и срокът на годност за леда, принцесата веднага ще заложи на сигурното - лате с кафява захар, ама с малко мляко и една топла минерална вода в чаша с много лед. Останалите също ще дадат своя принос, предизвиквайки бармана да се изплюе във всяка чаша, а след това да забърше. 

Докато грациите очакват с нетърпение своята изненада в мръсна чаша, започват да действат и някои особени правила. Кифлата с най-напомпани устни има правото да си сложи и най-наситено червеното червило, онази с най-скъпите очила има правото да остане с тях, въпреки приглушената светлина в помещението. На масата могат да останат само телефоните, които са от iPhone 6 нагоре! Същата има право и да чекне останалите, както и да инициира правенето на селфи, защото това все още се смята за една голяма победа в личен план. 

След като поръчката пристигне, сервитьорката ще бъде помолена за лимони, лайм, още лед и пилешко мляко, защото визуалната презентация на менюто е подвеждаща. Докато това се случва, плюещите кобри започват да бълват проклятията си и на висок глас да обясняват как качеството и тук е паднало драстично. Следва изброяването на страните, в които всички са били и колко по-добре е било всичко там, докато тук положението става изключително просташко и елементарно. Философските разсъждения се прекъсват рязко от класическа песен на Фики Стораро - може и да няма крака, ама има глас! 

Въпреки патриотичните имена, които родителите им са дали, дамите от хайлайфа се задължават да измислят оригинални и вносни псевдоними, отхвърляйки патриотичните имена като Автономка, Ария, Буря, Венгелуда, Джанка и други подобни. Те могат да бъдат заменени съответно с Ава, Симфония, Искра, Вайс, Джоана и т.н. 

Първата снимка на чашите по традиция се дава на онази с iPhone-a, всички останали изчакват своя ред или се надяват, че ще бъдат тагнати в #NaKafenciiismoytimackiXoXo. 

Истинската кифла винаги се присяга за първа за сметката и последна обира стотинките, щото е в ретроградна Венера и знае, че не бива да дава подаяния, а и има още три дни, преди да си получи джобните от мечо! 

След като компанията е задоволила всички душевни пориви, време е и за галантно напускане на заведението. Благородничките ще стоят пред вратата, очаквайки някой да им отвори, защото мъжете са простаци и не се научиха, че една дама не трябва да докосва дръжката на вратата, след като ноктопластиката им струва повече от дограмата на заведението. 

Пред входа на мола осъзнават, че са заели мястото на такситата и се извиняват също толкова възпитано, колкото са нежни и забележките на шофьорите. Разбира се, няма нищо по-красиво от силиконови джуки, които са готови да ръсят огън и жупел в лицето на също толкова възвишени фигури предлагащи частни транспортни услуги. В гнева си, шофьорката забравя функцията на всеки бутон на дистанционното, активира алармата и започва да цвили не по-лошо от нея. Веднъж седлана зад волана, дамата е мотивирана да засече поне две коли, да мине на червено и културно да покаже среден пръст на всички, които напомнят, че нейното жизнено съществуване може да бъде еквивалентно на патката, която все пак дава мас, месо и перушина.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Поничка
09 ноември 2016 | 11:25

Мно-о-ого добро !

03 септември 2015 | 23:09

И тъй като това е мъжко списание би трябвало да опишете и мечото, който обича кифла с кафето си.

01 септември 2015 | 15:25

До №1
01 септември 2015 | 12:01

Може, но все пак крокозъбела е права. Пък сигурно и тя те превзхожда само с простия факт, че дава месо и перушина :)

01 септември 2015 | 08:29

Това е написано от някоя мустаката комплексарка с очила, чието лице наподобява крокозъбел, а тялото-хипопотам.