Особености на употребяваната българска кола

Изборът на кола е като изборът на жена, някой вече я е карал, но се надяваш, че не е толкова изнасилена, колкото си мислиш - обикновено е повече. След като доста време се ровихме в сайтове с коли, търсейки съветите на разбирачи, установихме, че ако искаш да закупиш запазена кола втора употреба, трябва да ходиш пеша. По тази причина ще ти покажем основните тънкости за спечeлването на твоето сърце в автокъщата. Разбира се, всички са се случили на приятел, както си е реда, защото истинските българи не могат да се минат, нито да настинат. 

Възлагането на задачата

Фактът, че пиеш ракия с автоджамбазин (повечето искат да бъдат наричани така), не означава, че сте приятели. Личност от този вид, никога не пропуска възможност да спечели пари на твой гръб и няма да направи скромна жертва в името на добрите приятелски чувства. Избираш мечтания автомобил, който трябва да бъде издирван в чужбина (най-често Италия или Германия) и се надяваш, че тази усмихната личност ще потърси правилната кола. Истината е, че същият ще отиде при своя добър амико и ще натовари поредната партида машини, без да си мръдне пръста. После ще показва останалите морги в движение, които са перфектни за теб, честно! 

Няма хлоп, няма троп

Запленен от ниската цена, спретната визия и красотата на машината, по която си точил лиги, не означава, че е готова за излитане, напротив, точно обратното е. Получаваш правото си на един завой за опознаване на автомобила, но по-щедрите търговци ще изчакат да се стъмни, за да натиснат педала и да покажат колата, която върви без никакви проблеми: "Истинска резачка е!", "Качваш се и караш!", "Това е най-здравият мотор" и много други. Кусурите са толкова малко, че не можеш да им обърнеш внимание, докато не отидеш при механика, където сметката става дебела.

Ще изкара много години

... ако стои в гаража и не я караш много. Славата на здравите автомобили, поддържани само от чук и жица, са най-жестоката легенда, която някой може да ти каже. Нека бъдем първите, които ще ти кажат горчивата истина, а именно - поддръжката на всеки автомобил е скъпа! Единствената причина, поради която някой ти казва, че колата е с евтина поддръжка е елементарна - той не иска да бъде единствения шаран или да признае, че е сгрешил. Провери цените на частите и забрави за форумите, защото там много често присъстват разбирачите, които са на твоето ниво. Притежаването на изрядна кола е скъпо удоволствие, а марката е само подробност! 

Колата е карана само от жена

Не сме сигурни дали това е нещо добро, след като знаем как карат огромния процент от женското съсловие (нищо лично, просто факт). Специфичният звук от превключването на задна скорост и 15-те опита за паркиране, които се познават по драскотините на вратата, са повече от достатъчни, за да знаеш, че жената в автомобил е като чумата - може да унищожи всичко за отрицателно време. Външните забележки са просто знак, че вътрешните ще бъдат по-големи и най-добре е да се въздържаш от женската кола. 

Има сервизна книжка

... доказваща, че колата е била сервизирана от оторизиран сервиз, но само докато е била в гаранция, следователно, нейното присъствие е изцяло безсмислено. След скромни наблюдения, стана ясно, че най-отговорните собственици се намират в Германия, където механикът не задава въпроси от рода на "Какво правим?", а направо подменя частите, защото не може да остави опасна кола на пътя, а наградата за най-голям бушмен зад волана заслужено отива при италианците, които поддържат колите си като жените си - истинска трагедия! Не забравяй да провериш двигателя за особено щети, когато вносът е Италия, защото онези имат автомобилната култура на жената - разпознават колата по синия цвят! 

На реални километри

Това твърдение никога не е лъжа. Километрите са реални, а понякога получаваш и особен бонус, доказващ, че избраният автомобил може да извърви още толкова. Има само една кола, която въртеше километража си в обратна посока, но тя беше дело на Стивън Кинг и за жалост не се произвеждат такива. Приемаш факта, че километражът е показвал скромните "До Луната и обратно" километри. Ясно е, че има машини, които могат да се справят с изживяването на втори живот, когато си готов да ги поддържаш правилно, но няма да минеш по тънката линия! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Адолф
17 юли 2016 | 18:52

Да бъде смърт!

ПЕЧЕЛИ ЛАЙНА
10 ноември 2014 | 18:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ЛАЙНА ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ЛАЙНЯНИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ЛАЙНАРИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ЛАЙНЕНЦА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Печели Пари Онлайн
24 април 2014 | 19:44

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g