От чистачка до бизнес дама и модел

Милионерът Джон Хогинс ще се раздели със своя дом за 650 000 паунда. Домът му ще отиде при неговата любима приятелка, с която няма дори брак. Домът бил закупен през 2009-та година срещу депозит от 100 000 паунда и с времето били изплатени всички негови разходи, както и ипотека. В покоите на г-н Хогинс се разхождала и неговата любима Грета Церниаускайте, която в деня на щастливата среща била чистачка в националната галерия.

Двамата живели няколко години заедно и след редица скандали, Грета била помолена да напусне къщата. Съдия Ан МакКалистър разгледала жалбата на дамата и отсъдила, че домът е по право неин, защото е регистриран на нейно име, а парите могат да се смятат само и единствено като подарък. Освен къщата, дамата е получила и Bentley за 160 000 паунда, сумата от 100 000 паунда за дрехи, бижута и други малки радости, както и 8000 паунда, които били за направата на специални чаршафи и кърпи от Милано. Грета дори получавала заплата от бизнеса на Джон на стойност 93 000 паунда, без да работи изобщо. След 9 години, дамата преценила, че вече може да пусне своя любим и да се провъзгласи за бизнес дама и модел, прибирайки и къщата. Женската аудитория не може да бъде сигурна дали Хогинс може да се класифицира като истински мъж, но вече започва да ни бъде страшно трудно да вярваме в чувства като любовта.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
06 февруари 2016 | 18:05

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE