Отмъщението на бившата като разнообразен спорт

Да се разделиш със своята половинка е доста сериозно изпитание, особено ако съвместният живот е продължил доста дълго време. Историята познава доста тежки мигове, дори няма да поглеждаме в биографията на Калигула, но в модерно време ще попаднете на впечатляващи личности. Те очевидно не ни четат и не знаят, че връщането при бившата е сериозно заболяване, все пак не е трудно да видим някои модерни откачалки. 

Един такъв герой е решил, че ще накара бившата да се върне, като и навърти глоби за 105 761 и 81 цента. Дженифър Фицджералт дори не подозирала какво е направил бившият. Обиден, човекът закарал машината на летището и в следващите 3 години забравил да я премести от паркинга. Властите в Чикаго я помолили учтиво, но след като дамата нямала ключове, нямало как да я открадне. В годините се е опитвала да прехвърли или дари колата на своя приятел, заедно с глобите, но властите отказали. Едва през 2012 година, колата се мести. Двойката не се е събрала, ама отмъщението е доста приятно. Разбира се, това също било опит да се съберат, явно заплахата е "Ако се върна при теб ще взема и колата.".

Американците не са непознати на атентатите със самолети. Това, което може да не знаят е, че често бившите използват камикадзе политиката, за да привлекат вниманието на бившата. Ерик и Бет Джонсън са точно такава история. След развода им през 2007-а, двамата трябвало да делят само попечителство за дъщеря си. След като станало ясно, че Ерик не иска да се разделя, той решил да накаже бившата си жестоко. С лиценз за пилотиране, г-н Джонсън качва 8-годишната си дъщеря, обажда се на бившата си съпруга и казва, че повече няма да ги види и двамата. След това успява да се разбие в къщата на тъщата и да погуби живота на малкото момиченце. Впрочем това не е единственият случай, Ранди Мок прави същото още през 92-а година, пак в къщата на тъщата. 

Дами, трябва да внимавате с полицаите, особено с ревнивите такива. Брендън Клекер е точно такъв случай. През 2012 година се разделя с милото и решава, че може да си го върне за всичката причинена болка. Брендън поставя наркотици в колата на своята бивша и след това не спирал да подсказва на колегите си, че трябва да я задържат. Нито един колега не проявил мъжка солидарност - срамота за тях! Въпросната дама намерила торба с кокаин под седалката, когато търсела портфейла си и веднага сигнализирала в полицията. Проверката показала, че полицай Клекер използва хранилището в полицията и бил отстранен от работа. Не са хубави тези работи, вместо дамата да направи едно незабравимо парти, тя ще допринесе за още едно уволнение, а за колегите нямаме думи! 

Добре, ако това не е добро решение, защо не поставите бомба под леглото на бившата? Още една експлозивна вечер, нали? Как така никой не го е прави? Запознайте се с Итън Гюлен от Албърки. Човекът решил да постави експлозив под леглото, докато неговата половинка се дипломирала, странна форма на заря, но какво да се прави, Итън не е завършвал, приятелката е. Младежът напълнил тенджера под налягане с бензин и след това нагласил таймера за 1 и 30 през нощта. В определения час, съдът трябвало да започне да се нагрява, докато не се детонира. Бомба нямало, оказало се, че същата така и не успяла да се взриви. 2 седмици по-късно, нещастната жена открила въпросната бомба и бързо се досетила кой я е направил. 

Не трябва да забравяме, че винаги е по-лесно просто да драснете клечката на всичко... Буквално! Ейдриън Сатерли е трябвало да освободи къщата, след като съдията заявява, че се присъжда на мъжа. През февруари, жената напуска дома, като преди това решава да драсне клечката. Идеята ѝ е, че после ще обвини съпруга в палежа. Сатерли звъни на полицията и обяснява, че няма достъп до багажа си, но пропуска да каже, че тя е запалила дома. Пожарникарите така или иначе стигнали до огъня, който вече изгарял още 19 други къщи. За щастие нямало жертви, но също така и домове. Да се чуди човек с какво е заслужил от семейните драми на съседа. 

Д-р Мери Кей Брюстър пък започнала традиционните методи. Първо изпращала обидни съобщения, след това не спирала да го тормози по телефона и да иска какво ли не от него. Това не подействало толкова добре, колкото дебненето в засада за нещо повече. Ето защо се стига до крайни мерки, които в този случай са пускането на питон и три плъха в спалнята на бившия. Да отбележим хуманната страна, жената е искала да остави змията нахранена. Щом дошла градинарката, веднага забелязала един от плъховете в леглото. Полицията успяла да открие влечугото, но за жалост от 3-те плъха оцелял само един. Наказанието за това провинение е 180 дена затвор. 

Ако бившата не иска да бъде твоя, не можеш да направиш нищо. Добре де, можеш да я отвлечеш, но и това няма да свърши добре. Чад Хог е направил точно това. Австралиецът решил, че ще открадне булката, както сме правили ние преди много години в една много красива игра, но понеже е некадърен и не толкова познат с родните традиции, се наложило да направи това цели два пъти. Самият Хог е задържан и вече в затвор, но какво научихте вие? Ако не можете да крадете булки, най-вероятно не е вашето хоби!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!