Отмъщението

Малко са щастливците, които могат да си хванат кифла от Дубай! Знаеш, че това е мястото, в което хората се бият с пачки, а бедните карат Ferrari F40, защото не могат да си позволят 478 Italia. В този ред на мисли сме сигурни, че работиш. Най-модерният начин за губене на време, в който се лъжете взаимно с шефа ти за заплащане и труд.

Всяка сутрин има едно нещо, което искаш да направиш, без да се притесняваш за бъдещето си. Това е онзи свещен момент, в който искаш да забиеш един прав на шефчето. Нашето виждане за нещата е, че трябва да има един ден, в който да правиш всичко, което искаш и да се разминеш с последствията!

1. Истината

... боли! 99% процента от световното население се е сдобило с тъпи шефове! Честно, маймунката, която изнасилва футболната топка е по-интелигентна от този хуманоид, който се опитва да открие приложение на телефона и все още изпраща писмата си в хартиен плик и марка! Еволюцията не е честна с тях!

2. Реваншът

За всички моменти, в които си оставал след работа, за всички моменти, в които си работил през уикенда, и за онези моменти, в които са те пропускали на повишението. Друсането на бюрото на шефа е най-приятното и честно занимание, което можеш да направиш. Всеки джентълмен знае, че трябва да си избърше задника в президентския стол, преди да тръгне. Можеш да изнасилиш и снимката на безценната жена или да изпраскаш секретарката!

3. Гаврата

Запомнил си я от всеки тийм билдинг, когато носеше касите с бира или просто отиваше до влака, защото нямаше място в новия Lexus на марсолкото, който забравя, че в понеделник ще запознаеш жена му с историята на скайп и записите от охранителната камера, която пренастрои да върви през нощта. В такива моменти искаш да имаш вагина, за да знаеш, че чукането може да е приятно и полезно в работа!

4. Момче за всичко

Преинсталираш компютрите на всички от племето, избираш подаръци за тъщата, работиш като чистачка, когато героят се олее в кръчмата и трябва да измисляш поредното заседание и клатиш жена му, когато работи, за да са всички доволни, нали? Едно повишение няма да е лошо, все пак жена му е грозна и не може да стъпи и на малкия пръст на секретарката!

5. Чувството за хумор

Вярваш, че началството има роднинска връзка с Къци! Нормално е, след като го забеляза с трите карти на късмета, които използваше сам, докато решаваше кръстословицата. Най-доброто решение е да кажеш истината "Гъз си голям, Шефе!". Не забравяй, че трябва да вземеш и касетката с шеги и закачки на Шкумбата!

6. Ти работиш ли изобщо

Тази реплика е ултиматното наказание за високопоставената грешка! Предлагаме да започнеш с вадене на очи (забранена хватка), прав, ляв, десен, карате в бъбреците (мерси, Катърчо), жабешко цамбурване, захапката на акулата и кралски лакът в зъбите! После можеш да го ритнеш още един път в топките и да се приключва цялата история! Запомни от нас, че насилието е вредно за теб, защото убиваш нервни клетки, а шутовете в топките болят!

Извод:

Можеш да направиш това, ако си Чарли Харпър или ако си решил, че ще напускаш! Не забравяй, че трябва да бележиш със секретарката за бонус точки! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Пенчо Коча
12 юли 2016 | 10:34

Супер, много точно

Nitya
05 юли 2012 | 01:36

Your answer shows real intelilegnce.