Отпускарските пътешествия!

Календарът съобщава, че е август и стана време за отпуска. Ние сме хитри и се възползвахме от релакс по-рано, което означава, че оставихме стажантчето да се гърчи от мъка, а ние се подхилквахме подло на ситуацията като Раж преди състезание! Има два важни процеса, които се свързват с отпуската: пътят до курорта и самата почивка. Ще споделим нашите събития и се надяваме, че ще успееш да извлечеш полза от страданието на грешните люде, които излязоха на открито. За най-голяма радост си останахме инкогнито и никой не успя да ни разпознае - знаем, че уоманките са подготвили награда за главите ни, но не са уточнили коя глава точно! Какво е необходимо да запомниш, преди да се юрнеш на почивка като бял човек с тенденция за ромски нюанси. 

1. Багаж

Онази огромна бохча, която заема цялото място до газовата бутилка и забавя скоростта на свръхзвуковия рекордьор на къси разстояние - Golf II! Това разбира се е, когато си се провалил в преговорите за изоставяне на любимата! Морският гларус от планински тип пътува с два чифта къси гащи и четка за зъби. В онези редки моменти, когато скъсаш гащите на водната пързалка ще се установиш при нудистите и цял ден ще се надяваш да ти излезе късмета. При нас не се случи, ама това беше от студената вода! 

2. Озвучаването

Какво е най-важното за една кола освен пробитото гърне? Правилно, необходими са няколко бас каси, издънени Elite-ки и някой папагал със здраво cd, на което да чуем най-новите хитове на Сашка Васева! Препоръчваме да запишеш повече мр-3ки, за да не научиш всички дискове наизуст. Установихме, че един диск с 15 песни се научава на второто пускане. Ефектите са най-разнообразни и варират от слюнкоотделяне до световъртеж. Препоръчваме да заключваш колата, защото видяхме Блатечки на петолъчката. Човекът ровеше в хладилните чанти и се оплакваше от отпускарския сезон - трябвало да смени локацията. На същото място открихме и Криско с отвертка. Неуспешно успя да отключи служебната Лада - бяхме надули "Почивни дни" и се надявахме, че ще сезираме застрахователите, но уви! 

3. Гърнето

Всяка женска кола трябва да има едно такова, за да не се налагат безкрайни pitstop-ове! Ти ще имаш този проблем, когато станеш на 60 години, но за жалост жените имат по-малък резервоар. Към картинката добавяш и малко дете, за да е сигурно, че ще караш разумно и бавно, за да не пропуснеш заветната цел с две нули! От друга страна трябва да отбележим, че е перфектно оправдание пред полицаите, които са подготвили нов кочан с фишове! 

4. Магистрален тен

Представлява слънчево изгаряне на лявата ръка, която трябва да се охлажда, но противно на всяка логика ще изгори на слънцето! Учените доказаха, че носителите на този тен са майстори в действията с една ръка: чоплене на семки, шофиране с една ръка, жестикулиране и други занимания за по-късно. Не бъди като тях, ако искаш да имаш приятна почивка в женска компания! 

5. Часът за излитане

Препоръчваме ранното утро, когато пернишките яростни хормони се опитват да включат "Реактивна". За най-голяма радост се оказа, че Бойко е скъсал със зъби лентата на магистралата до Ямбол (не са намерили ножица), което означава, че можеш да натиснеш педала до ламарината. Запази спокойствие, когато има товарни превозни средства и те се опитват да открият отбивка, за да минеш! 

6. Пилотската униформа

Високите температури ще те принудят да караш по къси гащи и естествен пуловер от черна вълна! Знаем, че е горещо, но прибери ходилата на жената от предния прозорец - не е абитуриентски бал! Всичко е позволено, когато можеш да готвиш на предния капак. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Men.bg
08 август 2012 | 08:18

Торба ;)

PinUp
07 август 2012 | 20:00

какво е "бохча"? Писането на диалекти затруднява мъжкия мозък ;)