Първите симптоми на нейната изневяра

Мъжкият пол винаги носи реномето на силен пол и това не е само, защото може да отваряме буркани без да крещим от мъка. Физическите сили няма да присъстват - не можеш да сравняваш ябълки и портокали. Всеки от нас става по-силен, когато осъзнае най-древната истина - жените са измамни. Имаш достатъчно време да си спомниш онова приятно чувства на събуден вулкан преди изригването. В някои страни вече щеше да си извадил чувала и да си извикал съседа за стрелба с камъни, както и целият квартал, но у дома не сме привърженици на тези закони, въпреки, че има известен процент от мъжкото съсловие, който никога не е чувал за пацифизмът. Страданието идва, когато фактите те изненадат и изпиташ предателството на собствения си гръб. Доверието, милите думи и всичката закупена растителност ще изиграят основна роля в разочарованието. Единствената упойка е да забележиш симптомите на изгнилото дърво, да подушиш вмирисаната риба и да избегнеш куршума. Хората предпочитат горчивата истина, а тук ще разбереш как точно можеш да я намериш.

Сменяме всички пароли

Не сме от хората, които биха тръгнали да хакват акаунта й, но със сигурност си спомняш, че преди време беше сменила паролата си на нещо елементарно. Проверката е висша форма на доверието, но гарантира доверие, докато не се възползваш от нея. След смяната на настроения ще дойде и тази изненада. Въпреки, че никога не е била почитател на този вид комуникация, избраната започва да прекарва много по-голяма част от времето си там и дори се забавлява, чуваш смеха от другата стая. 

Телефонът й е забранена зона

Не е необходимо дори да поглеждаш кой й звъни, достатъчно е да забележиш, че е готова да влезе в банята с него, а и модерната технология вече го позволява, следователно се съмнявай. Жената, която крие всичко, е способна да унищожи последния модел на iPhone, но не и да ти позволи да я хванеш в крачка. Някои стават виртуози и използват служебния телефон като начин за извинение - международните обаждания от САЩ винаги се случват през нощта и са изключително забавни, честно. 

Външният й вид се променя

Жените са създадени, за да бъдат красиви и забелязвани. Самочувствието веднага се повишава, когато успее да завърти няколко погледа на улицата (без подсвирванията, това все още е акт на дива селяния). Много често усещаш, че всяка красавица за теб се превръща в сексуален обект, но така ни е създала природата. Фиксирането на красавици и гледането не би трябвало да се смята като акт на изневяра, но нека не забравяме, че докато погледът се разхожда по чуждите дълги крака, жената у дома може вече да е намерила друг. Промяната на визията й в комбинация с липсата й на внимание към теб е един сериозен признак за съмнения. 

Сексът като оръжие

Тъжно или не, дори и той може да омръзне, след като знаеш всяко едно нейно желание и дори няма опити за подобряването му. Сухите периоди могат да се редуват и с нещо като жалко извинение за липса на внимание в леглото, а и нека не забравяме, че всичко, което не се намира у дома, може спокойно да бъде открито навън. За теб е суша, а за някой друг е водопад, на теб ти е омръзнала, но за друг е истинска радост. "Увисналата" ситуация в леглото не бива да се подценява. 

Загрижена е за теб

... поне за графика ти. Постоянните чатове, изпращането на смс-и и разговорите, в които се интересува единствено и само от твоята локация, заниманията след работа и часът на прибиране, са просто прах в очите. Нормално е да поддържаш някаква връзка, ако двамата не работите на едно и също място, но постоянната проверка е прекалена, дори Google няма да те следи толкова. Тя винаги ще бъде на другия край на града "по работа" или с "приятелки", какво толкова странно има? 

Агресивна е

Сдържането на нервите се превръща в мит. Можеш да изтърпиш месечния цикъл и да го обвиняваш за рязката смяна на настроенията, но той продължава и след това. Мирът в дома е нарушен и за всичко си виновен ти, нямаш право на помилване и жената, с която някога си бил в добри отношения, сега се опитва да докаже, че наистина е творението на дявола - липсва й само тризъбеца. Постоянната агресия е началото на края и търсенето на повод за евентуална раздяла, просто се приготви и не се опитвай да избегнеш куршума, вече си прострелян.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Кольо
06 декември 2019 | 14:53

Нищо общо с действителността. Ако е умна не можеш да я хванеш :)

Баш Майсторът
05 март 2017 | 09:05

Една жена иска ли да изневери,ще го направи и без написаните в статията признаци,даже няма да ги усети един заспал мъж пък и буден,...Не можеш само да взимаш в този живот,трябва и да даваш,който не го е разбрал,ще има подобни последствия.Не е важно,че ти е изневерила,а че никога няма да разбереш,това кара жената да го направи отново и отново...,услажда се...Пък ти си мисли,че си и вторият,както ти е казала,когато сте започнали връзката си..

Познавач
15 октомври 2016 | 00:52

Затова навремето курвите са ги убивали с камъни...публично! И сега също в затънтените села на ислямските държави.

Феноменалната
28 юли 2016 | 11:38

Съгласна съм с всичко написано! След като една жена реши да си промени 1.гардероба, 2.стила на обличане, 3.визията (грима, цвета и дължината на косата), 4.поведението, 5.да постави ново начало, 6.стане егоист в добрия за нея смисъл, а за теб, като мъж, в лошия, 7.загуби желанието си за интимност с теб, защото се сещаш точно в този най-интимен момент да й говориш глупости или да я критикуваш, 8.спре да те търси, 9.проверява те къде си само за да си организира времето, 10.загуби вярата си в теб, 11.телефонът е заключен с пароли, 12.изтрие всички снимки, 13.изхвърли всички подаръци от теб, 14.хванала те е в лъжа, че уж отиваш до точка А, а всъщност си до точка Б, 15.усетила е, че си започнал отношения извън връзката ви далеч преди тя да погледне в страни, 16.обвиняваш я многократно, че тя изневерява, и накрая й писва от теб и го прави, поне да знае за какво й викат насреща, но вече е безразлична, 17.рогата ще ти бъдат най-малкия проблем, ако не я пуснеш на свобода, да си живее живота така, както тя сметне за добре, щастлива и далече без теб. За да я предизвикаш към изневяра и да я превърнеш в агресивна, сърдита и неудовлетворена жена, значи яко си оплескал нещата и определено вече не си й интересен!

ребека
02 август 2015 | 22:22

да .така е,.

Matrik
13 май 2015 | 00:00

Чистата истина ....

16 октомври 2014 | 15:28

Da taka e .Otkakto go opitax go pravia zial jivot i sam dovolna.Opitaite i vie.

16 октомври 2014 | 15:26

Da taka e.

Баио Росен
03 октомври 2014 | 11:26

/Баьо Росен
03 октомври 2014 | 11:25

Изневярата е като пиянството без едно питие си може нос едно не може трябва да поръчаш второ.Направиш ли секс един път , ще ти се происка да повториш.

Cat
19 септември 2014 | 01:27

Your website has to be the elronectic Swiss army knife for this topic.

Потърпеш
25 юли 2014 | 21:06

Всичко което сте написали е абсолютно вярно !

Печели Пари
24 юли 2014 | 18:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Печели Пари
24 юли 2014 | 18:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b