Перфектната жена

Чувал си легендите, че някъде там в дълбоката пустош на тампони и фолк-мотиви има една жена, която е точно за теб. Искаш да си близо до нея и имаш нужда от присъствието й, но все още не си я открил. Ние сме чували много малко хора, които да кажат „Моята приятелка е перфектна!“. Позволихме си да подложим всяка една, която е номинирана с титлата за перфектност. Критични натури сме и избягваме да коментираме чуждата жена на другар от компанията, но всяка една трябва да премине това изпитание.

Гримове

Истинската красота се крие дълбоко в женската същност на крехкото създание. Някой смятат, че гримът е просто рамката на една красива картина, а други се придържат към тезата, че една бърза цапаница ще прикрие акнето по фасадата. Печелиш точка, ако твоята половинка не те цапа, когато те целуне и не оставя следи по дрехите, които се забелязват най-често от приятелката ти. Истината е винаги добре скрита зад онзи пласт от пудра.

Ароматите

Помниш ли онези приятни аромати, които напомнят за евтин гюл? Още по-жестоката ситуация е, когато използва спиртен букет с есенция от препарат за буболечки. Към всички тези малки радости можеш да добавиш и първичната миризма, която притежава всяко човешко същество. В летните жеги се опитваше да те гушне, а ти си беше забравил противогаза. Имаш точка, ако тази ситуация ти е напълно непозната.

Токчета

Нямаме си и понятие от женските патъци и няма да навлизаме в тази тъмна Индия. Най-голямото изпитание на една жена е токът, който я превръща в един съвременен градски акробат. Може да е много секси с тях, но когато не може да ходи и мрънка за 100 метра, които трябва да измине от автомобила до масата, някак не си струва. В средата на вечерта ги събува и започва да препуска из заведението по копринените чорапи, които забравя да свали в леглото, защото е почерпена или нокаутирана от голямото мартини. Ако твоята може да спринтира на токове, ще ти дадем една точка!

Алкохол

Няма да крием, че употребяваме, но уважаваме и жените, които могат да се наливат и сами идват с невинен поглед и цяла бутилка за споделяне. Тайната мечта на всеки мъж е да бъде посрещнат с добро уиски и разголено женско тяло. Ключът към всяка перверзия е скрит в количеството алкохол, което тя може да понесе. Всяко излизане е запазено в твоята алкохолна памет и дори споменът може да те накара да вдигнеш палатката. Отбележи си точка за попадението.

Секс

Човещинка си е и е добре, когато и тя поема инициативата. Не обичаме любовниците на Буратино, които са чисти дървета. Гледат с празен и възмутен поглед, когато ги пипнеш по-приятно оформените седалищни части и получиш един въпросителен поглед в стил „Дръж се прилично и не ме излагай пред мама!“. Ще добавиш точка, ако половинката ти е освободена от всякакви задръжки и е способна да те задоволи и на най-секстремните места!

Секс +1

Красивата приятелка има по-красиви приятелки, които те намират за един симпатичен и забавен мъж. Представял си си мечтаната тройка в най-различни сценарии, които са забранени. Никога не си очаквал, че твоята бамбина ще е поканила и най-добрата си приятелка, с която ще те изпратят на екскурзия до нирвана. Тя няма да го приеме за изневяра, а ти ще си много по-щастлив и още по-влюбен в нея (приятелката, нали). Поставяш 2 точки, ако ситуацията се е случвала.

Купоните

Всички сме хора и много често сме злоупотребявали с доверието на приятелката, но оценяваме жената, която не е извадила досие на всяка вагина от работа, компанията, блока и т.н. Много мразим да даваме отчети и да се оправдаваме. Женската аудитория трябва да запомни, че ще и слагат рога до момента, в който не спре да държи сметка. Познаваме много хора, които ходят по чужди, когато са обвинявани от цербера. Печелиш една точка, когато пропускаш вечерната проверка.

Йерархията
Тя е гений и може да изкарва милиони, които харчи, за да те глези. Властна е и си мисли, че си поредната закупена играчка, която ще постави на рафта. Груба грешка, мадам, ние сме онези хора, които могат да извлекат най-доброто от ситуацията и не се продават. Срещали сме такива мадами, които са способни да те закупят и продадат, но все пак пазят достойнство ти! Аплодисменти и една точка, ако се чувстваш мъж до нея!

Храна

Поредният скрит коз на твоята гърла. Не е задължително да готви и да владее тайната на 3-те котлона, но е далеч по-приятно, когато се прибереш и намериш храна. Не държим да е сготвена, но поне да е храна, понеже сме първични животни и се вълнуваме от първо инстинктите си. Ако се прибереш и откриеш, че все пак има нещо и за теб в хладилника е знак, че се ползваш с особени привилегии и трябва да добавиш една точка.

Звук и картина

Златното правило във всяка една връзка е да има изграден канал на комуникация. Tрябва да е двустранна, защото не се радваме, когато си говорим сами, а тя гледа с празен и кух поглед. Същият интерес проявяваш към нейните идеали, които са толкова вълнуващи, че предпочиташ да гледаш концерт на Веско. Жената с наличие на сиво вещество знае точно кога да си отвори устата и да изръси някой бисер, с който да получи одобрение. Използва най-правилните думи, които можеш да разбереш и на пияна глава. Заслужено отбележи точката.

Интереси

В най-далечните си фантазии не сме срещали жена, която да се интересува от твоите хобита. Обичаш да перничоваш колата и това занимание ти отнема целия уикенд. Прекарал си деня в разцъкване на видео игри или си отишъл до залата за една разгрявка: няма проблем, защото тя е активна във всички изброени занимания. В гаража се труди заедно с теб и познава номерацията на всички ключове. Представяш я гордо на компанията като най-добрият партньор на Fifa, а във фитнеса се поти заедно с теб, защото не иска да те излага, когато излезете вечерта. Усеща момента, в който трябва да те остави сам, но и знае кога точно да се появи на сцената в най-натурален вид а.к.а гола. С гордост добави 3 точки и направи калкулацията.       

Можеш да се похвалиш тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
виж сега
09 декември 2011 | 14:28


Цеко от 18 октомври 2011 | 17:31

Такова животно нема :D

аз съм всичко описано по-горе, с изключение на графата СЕКС +1

Цеко
18 октомври 2011 | 17:31

Такова животно нема :D

svincho
29 септември 2011 | 16:59

malka poprawka za poslednoto: ne partnyor na Fifa,a na PES ;)

Пружината
28 септември 2011 | 13:21


BLagovesta от 27 септември 2011 | 21:07

Няма спор...перфектната е жена е точно там, до перфектния мъж....живеят заедно в царството на фантазията...

... в моя блок, Б вход, 5-тия етаж, вратата в дясно от асансьора ;)

MADRID
28 септември 2011 | 11:53


Ф от 28 септември 2011 | 09:40

Ето я, на първата снимка ;)

Кой знае и тая къв дебил е ... Едно ще ви кажа аз да запомните - и зад най-красивата, перфектна жена, стои един мъж, на когото му е писнало да я чука! ;)

роно
28 септември 2011 | 11:38

Аз това с перфектните жени не го разбирам...Не искам такава, ще умра от скука. Друго си е да има страст и доза заразна лудост. Може би пък си падам по откачалки, но с тях е забавно...

Ф
28 септември 2011 | 09:40

Ето я, на първата снимка ;)

Лъки13
28 септември 2011 | 00:09

Моята е ПЕРФЕКТНА. Алкохол не пие и това е още по-хубаво. Да видиш жена си пияна е адски грозна гледка. Друго е да видиш пияна мацка. Пожелавам на всеки да намери своята перфектна/перфектен, който да ви кара да забравяте всички кофти работи от ежедневието само с усмивката си.

Iwan Iwanow Spiridonow
27 септември 2011 | 22:59

PAULINA JOROVA IVANOVA !!!

КОЛЕВ ФРАМ ВИЛИДЖ ДЖОЙНТ
27 септември 2011 | 22:04

ДА ПЕРЕ ПОРНАТИ ГАЩИ И ДА НАДУВА КАВАЛИ РАНО СУТРИН

КОЛЕВ ФРАМ ВИЛИДЖ ДЖОЙНТ
27 септември 2011 | 22:04

ДА ПЕРЕ ПОРНАТИ ГАЩИ И ДА НАДУВА КАВАЛИ РАНО СУТРИН

BLagovesta
27 септември 2011 | 21:07

Няма спор...перфектната е жена е точно там, до перфектния мъж....живеят заедно в царството на фантазията...

Вълци
27 септември 2011 | 17:21

Явно не си перфектна, за да не са те открили :р

hunt
27 септември 2011 | 17:18

Дали съществува? Всеки ден срещам поне по една...

Mimi
27 септември 2011 | 16:33

...ей ме на, кой ще ме открие!