Петте пролетни настроения на жената в социалната мрежа

През последните няколко месеца наблюдаваме появата на новите пролетни тенденции в социалната мрежа - социалната мрежа също има сезони. Снимките на отворени бири в парка не закъсняха, а с тях се появиха и социалните същества с малко по-различни желания. Базовата идея все още е същата - да накараме хората да ни харесват. Добрата новина е, че мъжката аудитория страда по-рядко от този синдром, защото има достатъчно време за усъвършенстване на лицемеродетектора. Добре дошли в социалната пролетна версия на досадните същества, които много обичате да наблюдавате и дори не сте мазохисти. Всяка прилика с героите е случайна!

Фитнес маниачката

М-да, пролет пукна, а с нея и всички надежди за обуването на впитите дънки. Кантарът е скептичен, коланът се оказва къс, но времето е твърде малко за самосъжаление и снимки на салати. Фитнес маниачката е самопроизвеждаща се титла на всяко мило момиче с една единствена и чиста любов - голям дюнер на Мимас. После да не кажете, че любовта не убива. Вие получавате място от първи ред, за да наблюдавате трансформацията на грозното пате в (много искаме да напишем "в грозно пате с клин", ама) лебед. Нейните дневни изяви ще се изразяват в снимка на салати, протеини и друг местен зарзават, както и снимки пред огледалото с показване на резултата. След няколко месеца ще има ефект и ще я превърне в толкова недостъпна, че ще ви останат само скъпите спомени за нея - снимката с дюнера и диетичното безалкохолно. Бързо се превръщате в персона нон грата за нея, след като се появят анаболните човечета, които също някога са имали страст към свинските пръжки. Понякога и те не могат да се вредят в цялото пого от коментари на разгонени люде. 

Мотивираната

Тя винаги остава евъргрийн за социалната мрежа, но на пролет започва да си партнира с най-големия си враг - хормоните. Изведнъж сменя трагедията на Шекспир с блудкави цитати на Коелю и подтиква приятелите си към масово самоубийство. Тази личност вярва, че може да нахрани африканчета с натискането на един лайк и дори има няколко фалшиви профила, с които да си говори. Мрази да я наричат кифла, много други жени разполагат с iPhone, високи токове и кола от тате. Тя е родена да бъде муза на Сашка Васева за следващия си хит, просто Сашка не е разбрала къде да погледне. 

Конспираторката

Интернет е голям и всеки вече може да фабрикува новини - важното е да са хейтърски и на патрЕотска основа. Конспираторката извършва точно тези сложни операции и надниква в най-тъмните кътчета на интернет, подминава 2 girls 1 cup и 1 man 1 jar, за да достави ексклузивните новини от рода на "ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ, КОГАТО...". Истината е, че нищо не се е случило, но хората трябва да знаят. Хубавото време е дело на руски експеримент, дъждовете се случиха, защото имаме Haarp и самолетите ни обгазяват. Това е жената, която вярва, че съществуват планове за разделяне на страната, създаване на концентрационни лагери и скоро ще ни нападнат китайците, които точно в момента строят тунел, за да излязат на върха на Витоша и да тръгнат с подводниците срещу нас. Критичното мислене не е нейна сила, но пък е хубаво, че винаги ще открие достатъчно последователи, за да хвърлят яйца по някое посолство. 

Аз обичам да чета

Четенето е полезно и приятно, докато не се превърне в мода и не започнете да мразите аудиторията с пластмасовите хипстърски очила и "книга" като "Дневниците на една курва". М-да, обикновено четенето се случва, когато литературната творба нападне всяка форма на модерната телекомуникация. Всички останали български грешници, които някога са творили, преди да се появи 9gag, се намират в библиотеката на баба и трупат прах като стар CRT монитор до нов LCD. И нека не забравяме, че човек трябва да прочете точно 100 книги, за да опознае себе си. Това е цифрата, а сега имате един живот, за да откриете правилните 100. 

Бизнес дамата

Разгледайте внимателно стената и открийте онази жена, която в момента търси лидери, разполага с бизнес идея за промяната на света и знае тайната за излекуване от всички болести и преодоляването на всички финансови кризи. Представихте ли си я? Точно така, тя е поредната Клеопатра в капана на пирамидите. Всеки може да се подхлъзне от фалшивите снимки, хората с костюми и големите сбирки - всяка снимка е такава. Всичко останало остава с мъдрите мисли на Робърт Кийосаки и много други. Историята познава много такива идеи, просто вижте клипчето, ако не вярвате на нас.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ZAP
26 декември 2022 | 12:45

ZAP
20 октомври 2022 | 00:28

българин
08 февруари 2016 | 18:19

надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро

`
08 февруари 2016 | 18:18

Ще напиша нещо за случаите с посегателства на бежанци над жени в ЕС на Нова Година и т.н-А как толковя време имаше бежанци и никой не беше чувал за подобни случаи- а началото на 2016 ни заля с такива истории-а бе то да не би такива да са извършвали нападенията в ЕС градове на Нова Година и т.н- а в медиите да се излъгало /умишлено или от незнание и т.н/, че жертвите били жени /а реално може би тези мъже педалски бежанци- са педалски "обслужвали" /за пари/ европейски мъже на улиците, но да са ги и обрали освен това- и за това тези европейски мъже да са платили на жени да разказват онези истории- или в полицията /и медиите т.н/ самите тези европейски мъже да са се представяли за жени- облечени като жени/!! На тези бежанци и емигранти им трябва работа и мир в техните държави- тоест трябва да се оправят техните държави- и да не им се налага да търсят работа или спасение в чужди държави /а тези мъже бежанци ходили в нощни клубове, по жп гари, улици и прочие /като се има предвид, че това едва ли им е финансирано от германски помощи/ може да са работили там /оцелявали като най-бедните мъже- предимно тъмнокожи/- в педалските услуги за пари- с други мъже клиенти/!!Може би е възможно (ако това (и други истории за бежанците, емигрантите и прочие-в Германия -и въобще ЕС и прочие) изцяло (а не частично) е лъжа) с това да се цели да бъде измислена причина да бъде спрян достъпа на нови бежанци и емигранти (особенно от по-бедните държави) до ЕС- а може би дори -сегашните бежанци (или част от тях) да бъдат изгонени от ЕС!!

Печели Пари
23 април 2015 | 19:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

.
23 април 2015 | 19:02

Къде е тая соц мрежа с (.)(.)