Поп-фолк фен призова сатаната с песен на Кондьо

Паранормалните явление винаги ще останат интригуващи за мнозина. С тях винаги се прокрадват историите за сатанизъм, призоваването на демони, екзорсизъм и други подобни събития. Още в зората на 80-те години се смяташе, че някои музиканти изпращат тайни подсъзнателни съобщения до своята аудитория, принуждавайки ги да се кланят на дявола и други демони. Ето защо мнозина се изненадват, когато в песента "Empty Spaces" на Pink Floyd се разкрива един таен разговор между двама души. Посланието може да се чуе, когато песента бъде пусната наобратно, точно както се пробваше с PIN кода. Изненадан от това откритие, анонимен фен на поп-фолка реши да провери своята лична колекция за подобни тайни, закодирани в мелодията за трениране на кръста чрез ритмични друсащи движения на 2-тактов двигател, който е останал без масло. 

Анонимният мъж решил да използва съвременната технология върху своя последен диск "Турбо Фолк Тупалки 2016" в търсенето на подобни аудио аномалии. Проверката на първите няколко песни минала безпроблемно, но когато започнали затихващите звуци на песента на Кондьо, мъжът осъзнал, че му става лошо. За няколко секунди му причерняло, усетил ускорен пулс, както и пареща болка в слабините. Последвала и загуба на съзнание. Едва след като успял да отвори очи, изследователят осъзнал, че музикалната му колекция е изпочупена, говорителите са издънени, а компютърът - изчезнал.

"Възможно е да съм призовал много силен демон, но повече няма да мога да чуя посланието от песента, защото дискът ми е счупен, а и нямам необходимия софтуер, за да завърша изследването си. Не мога да разбера дали демонът обитава само песните на Кондьо, някои дискове или е дошъл случайно, след като преслушах няколко определени песни. В едно съм сигурен - призоваването на демони става само след като увеличите звука до край. На слушалки не съм имал такива проблеми.", заяви съвременният екзорсист. Призоваването на злото от аудио формата продължава да носи само беди. Потърпевшият признава, че призованият зъл дух пука гумите на колата му, цапа входната му врата с фекалии и редовно го напада в тъмното, докато се прибира на три ракии, опитвайки се да изрече лириките наобратно. Мъжът е убеден в наличието на зли сили във входа, които нямат нищо общо със седмичните сбирки на футболната агитка при съседа от долния етаж.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!