Порно логиката срещу реалният живот (18+)

Никога не сме били особено големи почитатели на физиката, но знаем, че някъде там може да има една паралелна вселена, в която не работим в един през нощта, защото не сме успели да напишем всичко до края на работния ден. В една паралелна вселана можем да бъдем порно актьори, ти също! И най-приятното в допускането на подобни примери е, че имаме достатъчно знания за въпросния жанр, колкото и да не искаме да подвигаме темата, ти също разполагаш с тези знания. В резултат на това, решихме да напомним за някои от щастливите моменти в тези филми, когато обикновеният човек успява да открие истинската любов в лицето на Саша Грей и Лиса Ан. Феминистките отдавна са обвързани с раздаването на порно награди за техния жанр, следователно можем с чиста съвест да говорим за някои от "реалните" моменти в розовите филми. Няма да се опитваме да ги сравняваме с реалните ситуации, обещаваме! 

Доставчикът на пица винаги успява да преспи с всички! В най-лошият случай ще получи заплащането с плътски орални удоволствия и щастлив край. Майонезата в порно филмите винаги е била натурална. В сивото ежедневие също присъства натуралната майонеза, но тя е дошла в следствие на лош бакшиш и не работещ асансьор. Такъв е животът, не всичко е толкова хубаво, колкото искаме да бъде. 

Имаш прекрасна спалня, нека сега правим секс върху малката детска табуретка. Не сме забелязали нито едно порно, което да е свързано с леглото. От няколко месеца имаме монтиран мини бар с щъркели, но нито една смела душа не желае да "отлети на юг" с нас. Добрата новина е, че все още можем да пием, без никой да ни пречи на малкото удоволствие. 

Домашният помощник винаги получава пълна програма от красивата съседка. В розовата реалност винаги ще получите нещо повече от благодарност и бяло сладко! В сивoто ежедневие ще бъдете добрият човек, който носи торбите на възрастната дама, а тя дори не желае да го запознае с внучката. В такива моменти разбираме, че Brazzers дава повече. 

Гаджето от розовата индустрия е като добре смазан двигател ! Тя няма нужда от употребата на лубрикант и винаги иска да прави секс, за разлика от всички наши бивши, които имаха душевна и вагинална влажност от 0%. Разликата между тях и Сахара е, че в Сахара има шансове за дъжд! 

Детегледачката винаги дава повече, но никога не е правила секс и търси истински мъж. Единственото странно е, че винаги има пиърсинг там, където най-малко очаквате. Няма значение, важното е, че днес не можете да си позволите такава. 

Бъди внимателен, за първи път ми е. Това е репликата, която ще чуете във всеки филм на Роко. След нея винаги се стига до секс във всяко отверстие, за което можете да се сетите. Последният път, когато получихте разрешение да паркирате вашия Джъмбо в задния хангар, ви отнеха лиценза веднага щом кокпита мина през вратата. Авиаторските ви права са замразени до второ нареждане! 

Всички жени са лесбийки по презумпция. Каквото и да си говорим, жените наистина заглеждат другите жени. Предложенията за тройки никога няма да закъснеят! 

Добре, не намерихме снимка на ученичка! 

Всяка ученичка ще бъде с къса пола, бели чорапи и опашка, която служи за дърпане. Единствената разлика между порно ученичките и истинските е, че вторите знаят повече и от първите. Не искахме да го казваме, ама... 

Колежката забелязва, че гледате дупето й - следва наказание с див секс във всяка поза и щастлив канибалски край. Ало, колежките! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:27

колежките
23 януари 2016 | 21:17

Относно колежките, замислете се, че може да не сте достатъчно привлекателни или интелигентни за тях, затова да не ви водят в тоалетната след всяко заглеждане. Защо всички мъже смятате, че сте дар за човечеството и всяка жена трябва да ви желае?

RED
30 септември 2015 | 11:26

Хаха а това със сухотата си зависи единствено и само от вас ;) Помнете: Всичко е в главата на жената! Ако една е била суха, то всяка следваща ще ви бъде суха, докато не се научите

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
22 септември 2015 | 14:43

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g