Правила за служебното коледно парти

След по-малко от няколко часа ще стартираме офисното парти по случай края на мъките за тази година. За някои е Коледно парти, а за нас си е обикновен петък, в който ще се пие. Работа, какво да се прави. При нас е лесно, но има тайни правила, които трябва да запомниш на това мероприятие.

1. Кога да седнеш на масата

Ако е шведска, изобщо не сядаш. По-големите фирми винаги успяват да се доберат до приличен кетъринг. Голямото плюскане е дисциплина е дисциплина за всички изтъкнати чиновници от балканската война с вярвания, че им се "полага". Препоръчваме да не изяждаш прасето, покажи малко класа, изяж масата. Взимай си по-малко, но разнообразявай, за да покажеш, че имаш някакъв вкус, а не си държан на въже. Все пак ще ядеш и у вас, но ако никой не те гледа, слагай три кебапчета увити във вестник за вкъщи. 

2. Алкохолът

Никой не трябва да се напива преди шефа! Така рискуваш да му кажеш всичко, което мислиш, а той ще трябва да го чуе на трезва глава и ще разбере, че не наистина го мислиш. Няма причина да си разваляш празниците, преди да преведе поне последната заплата. Точно така, наистина ще бъде последна, гарантираме. Сещаме се за последното уволнение, ама това е тъжна история и няма да разваляме настроението. 

3. Идиотизъм

Позволява се в умерени количества. Знаем, че изгаряш от желание да скочиш на масата само по пищов, но се въздържи поне един път. Мръсните вицове, дебелашките шеги, черният хумор и футболните гаври и теорията на биене на дузпи. Хайде фенове на Левски и ЦСКА, къде сте? 

4. Танци

Не може да ги пропуснеш. Чупката на настъпeната хлебарка, червей на ток и Робокоп играе валс, се посрещат много добре! Наистина не трябва да ти пука за мнението на останалите, защото сте се събрали да си направите хубаво. Всички искат да избухнат и един трябва да влезе в ролята на фитила. Алах Акбар и смело напред!

5. Секс

Легендарни са колегиалните отношения на тези партита. Важното е да има ред, никой не трябва да поврежда секретарката! Използвай празните офиси, тъмните ъгли и стаята за поддръжка. В тези свещени минути трябва да имаш договор за обществена тайна с подписите на Леля Пепа (чистачката), секретарката и колегите, които ще думкат по вратата, докато й оправяш... компютъра.

Забранено:

1. Не говориш за повишения и ниски заплати!

2. Не бий шефа, когато заговори за повишения и ниски заплати!

3. Не се опитвай да се мазниш, всички те виждаме сър Кафяв нос от службата.

4. Спазвай някаква елементарна култура, обуй си обувките и закопчай ципа на дънките.

5. Обгазяването е позволено само ако си в група от десет човека и субуфера е близо до вас. 

Екипът на Men.bg пожелава приятни мигове с колегите и най-вече с колежките. Весели (из)празници!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
12 ноември 2019 | 09:55

Печели Пари Онлайн
20 декември 2013 | 19:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Men
20 декември 2013 | 13:18

Gut gut super gut