Причини тя да те гледа

Представи си следната клиширана ситуация: седиш си кротко на бара, посръбваш доволно от бърбъна в чашата си, а някаква мацка отсреща определено те фиксира с поглед. Няма съмнение, за това има някаква причина. Дори доста възможни причини! Например:

Логичното

Да, този път е истина, а не част от абсурдните ти фантазии, когато оставаш насаме с порното вечер. Това си е съвсем реална привлекателна жена, която по някаква необяснима причина е харесала нещо в теб. Ясно е какво трябва да направиш, а какво не трябва - не напъвай впиянчените си мозъчни клетки в търсене на отговора защо аджеба такава класна дама те е набелязала.

Мисъл

Тя си мисли: "Готин е... Не, не е толкова готин... Абе, май е готин... Чакай да пийна още един коктейл и ще реша, че вече наистина умирам от скука!".Прилика

Напомняш й на бивш / баща й / любим актьор / музикант / вуйчото на най-добрата й приятелка, който я е опипвал, когато... ОК, стана ти ясно. Тя може и да не осъзнава приликата, обаче някъде в главата й помръдва нещо и това е желанието да те разпознае. Може да има и позитивно продължение, ама може и да няма.

Друг

Сори, ще трябва да те разочароваме - има огромен шанс всъщност тя да не гледа теб, а гейоподобното копеленце с гелосана прическа и обеци с кристалчета вляво от теб. Да, знаем, че животът не е честен.Пиян

Пиян си, брато, а тя всъщност изобщо не гледа в твоята посока. Просто е повдигнала поглед в търсене на гаджето си, което чака вече половин час, а ти сам си съчинил остатъка от историята по добър за теб начин. 

Крило

Тя е крило, почти както ти си взимаш wingman понякога. Точно в тоя момент, когато срещаш погледа й и осъзнаваш какъв е*и-му-майката и щастливец си всъщност, тя те гледа, защото грозната й приятелка иска мнението й за тебе. После ще те одобри (а може и не), а чудовището ще те атакува с ентусиазъм. Ако си убеден, че случаят е именно такъв,... БЯГАЙ!!!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
a
13 ноември 2012 | 23:38


voila от 13 ноември 2012 | 07:45

Това не го знаех! Благодаря ти! :)

voila
13 ноември 2012 | 07:45


Sentinel от 12 ноември 2012 | 16:13

Коя е русата дама от първата снимка?

Хващаш снимката с мишката и я местиш в Гуугъл Изображения и чудо

Sentinel
12 ноември 2012 | 16:13

Коя е русата дама от първата снимка?