Причини за пиене

Алкохолът е един от най-добрите социални лубриканти, които са изобретявани. Не знаем до къде щяхме да стигнем, ако той липсваше на масата, за да отвързва езиците на компанията. Най-често четеш историите от поредното събиране, защото в алкохола се раждат много истини. Защо пием? Този въпрос е зададен от много хора и дори от Малкия принц, който има честта да се срещне с един натурален алкохолик. Време е да дадем отговор на този въпрос и да прекратим всички спорове и мистерии зад C2H5OH! Защо започваш работния ден с чашка (ако си барман или работиш в редакцията) и защо приключваш с трудно транспортиране до дома? Истината ще бъде открита в следващите редове.

1. За помиряването с фамилията

Понякога е трудно да откриеш общия език с родата. Възможно е да си жертва на поколенията или просто да не откриваш друг социален подход, но това се решава много лесно. Алкохолът стопява дистанцията и открива допирните точки. Да не забравяме, че празниците минаха, но това не значи да се отдадеш на въздържание! Алкохолът ще ти помогне за преминаването на философските граници и социални бариери. Зареди се с няколко бутилки и наздраве!

2. За приятелите

Всяко събиране започва прилично и културно, но завършва с посещение в близкия бар. Всеки сменя бирите с твърдо гориво, за да влезе в ритъма на предстоящите парчета. Някъде там в компанията ще има един човек, който е жесток противник на алкохола и производните. За жалост ще се огъне под тежестта на изкушението, за да не се отделя от компанията. Ако не го виждаш, тогава си черната овца. Има и нещо по-лошо за хората, които не пият. Трезвеникът става бавачката на компанията в късните часове на алкохолна парализа.

3. За жените

Да бъдем честни, не можеш да говориш с жени свободно, ако в тялото ти не циркулира твърдо гориво. Алкохолът винаги стопява границите с другия пол. Те са и причината да се бръснеш преди бара и също така да поръчваш. Искаш ли да знаеш най-успешният начин за успешна вечер? Изпиваш две големи и бързи, а после ще се случи магия и ще се събудиш с жена! Винаги става така!

4. За сватбарите

Знаеш идеята зад всяка сватба - двама луди и триста пияни! Всяка сватба започва и свършва със стабилно пиене, докато всички обясняват, че им е горчиво. Да не забравяме, че ще трябва да обърнеш внимание и на шаферките, което потвърждава 3-та точка! Давай, бруте, ние сме с теб!

5. За лудите моменти

Нищо хубаво не е тръгнало от "Отидох до магазина за цигари и...". Началото на всяка история идва с онзи момент, в който се срещаш с колегата и започвате да "припомняте" всички спомени. Някъде там в архивите ще започнете да пишете и новите моменти. Всичко е възможно, когато си с добрите другари. Надяваме се, че няма да се сдобиеш с татус на фекалии, както се случи на една девойка в САЩ!

6. За спорта

Единственият алкохол, който може да ти доставя достатъчно забавление и утеха, когато си тъжен. Да не забравяме, че това е причината за много велики мисли и истории, които се увековечават на хартия! По-правилно е да кажем, че алкохолът е за вдъхновение, но защо да те лъжем? 

Препоръчваме да пиеш с мярка в началото, а после можеш да затвориш Винпрома! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Schmitd
02 януари 2013 | 17:58

"Малкия принц, който има честа да се срещне" чест+та=честТа :) :) :)