Причините да започнеш да ѝ готвиш

Истинският мъж трябва да може да готви. Забрави популярното сказание, че от една жена се изискват 70 неща - 69 и да готви. Благодарение на всички кулинарни предавания, както и самия Ути в началото, всяка една жена се е надявала да се прибере вкъщи и да види наредена маса. От една приятелка сме чували много пъти, че винаги се е възбуждала от мъже с големи... ножове, които буквално барабанят по дъската за рязане. Като по-силният пол, не трябва да се изненадваш, когато овладееш кулинарията по-добре от милото. Модерният мъж се научи да прави мусаката на мама, ракията на тате, филето Елена на дядо и други много сериозни качествени мезета, изпивали по една къща в кръчмата. После се чудете защо човек вече се прибира със секс робота вкъщи. Има обаче много позитиви на това да бъдеш кулинар и сега ще ти издадем тайната:


Младите дами не могат да готвят

Явно са пропуснали това качество, докато са се опитвали да бъдат независими, силни, феминистки и каквото още си спомниш. Може би вече не е модно, против религията им е, а може да е и нещо друго, никой няма как да отговори на всичко това. Така става, след като всички сложиха короните и се обявиха за принцеси - една грешница не остана да завърти мусакичка или баница, пък после къде отишли истинските мъже. Пък и е трудно за една млада жена да опознае изкуството на кулинарията, ако всяка вечер излиза със 7 различни човека, може спокойно да не мисли за хладилника и калориите. Та не очаквай, че ще имаш сандвич за закуска, не очаквай нищо, оправяй се сам, така е най-добре за всички. 

Възбуждащо е за жените

Когато изучиш тайните на нещо по-засукано като вечеря, жените започват да го оценяват. Не сме сигурни какво толкова вълнуващо има в приготвянето на лазаня, например, но след сватбените трепети, романтичната домашна вечеря, в която поиш кушутата с вино, докато гледа какво твориш на плота я мотивира да си фантазира и други работи. Довечера може да не пълниш само чушките и пирожките. Когато плащаш за вечерята, автоматично я поставяш на пиадестал, все пак не си ловецът, който цял ден гони сърната, за да си мислиш, че си направил нещо. Започнеш ли да готвиш, демонстрираш съвсем различна идея и композиция. Тогава доказваш, че си полифоничен в уменията си, справяш се сам и освен това приготвяш нещо лично за нея. Попитай всяка една от твоите прелести, колко пъти някой ѝ е готвил и ще се изненадаш. После се чуди защо Гордън Рамзи има толкова деца. Освен това не трябва да забравяме, че вечерята е само на метри от спалнята, та след това винаги можеш да кажеш, че е късно да се прибира с таксита и най-добре да остане тук. Така де, опасно е да се разхожда навън под влиянието на вино, може да вземе грешни решения, например да иде на концерт на Цеца или друга чалга тръпка.

Няма да станеш дебел

Истината е, че кулинарът е като художник, много добре знае как да нарисува Мона Лиза, но когато няма да има публика, продава малки композиции за 50-100 лева. Добрата новина е, че дори и в този момент, като капитан на кухнята, имаш специална възможност да сготвиш нещо прилично и така да поддържаш талията. Така няма да попаднеш в мрежата на жената, която ще готви вкусно, само да те накара да напълнееш и да не можеш да избягаш. Остани красив, дръж я под напрежение! 

Колкото повече домашни вечери, толкова повече домашни вечери

Нека бъдем откровени, когато сготвиш на една жена, никога не я оставяй да мие чиниите първа. Свърши всичко и така я дръж изцяло под свой контрол. Първо ще демонстрираш тоталната си независимост и второ - винаги след това ще е готова да ги измие, макар и да си първа писта и противник. А и още нещо - сготвиш ли вкусно, автоматично заявяваш, че няма с какво да те държи. И тук идва следващата много свещена истина - получаваш правото да спестиш по-бързо пари за голямо турбо. Все пак знаеш колко струва романтиката в заведение и колко вкъщи. Пък и там как ще дава акъли на готвачите? Няма просто шансове!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
11 март 2019 | 18:42