Приложение за следене на жени в Саудитска Арабия

И едно интересно приложение за всички мъже от Саудитска Арабия! Изморихте ли се да търсите къде е жената, бихте ли искали да знаете къде се намира по всяко време? очевидно има правилно приложение за мобилния телефон, което е специално създадено за тази цел. Основната цел за създаване е обвързана именно с любезното съдействие на приложението, което съкращава много бързо правата на жената. Как е възможно, бихте попитали? Нека кажем, че законите на Хага не винаги са били разглеждани с добро око в близкия изток, следователно няма какво да очаквате повече. Интересното е, че след като мъжът взима всички решения, включително и дали жената да притежава мобилен телефон, не може да се изненадвате от създаването на такива екстри.

Absher е приложение, което ще изпрати сигнал на съпруга, ако жената се отдалечи от начертания маршрут или се опита да пресече границата. Преди появата на мобилни телефони, всяка жена трябваше да предостави специално удостоверение, което да гарантира, че има благословията на мъжа, сега всичко е по-лесно. Разбира се, самото чудо не е ограничено само с проследяване, то позволява да плащате глоби и сметки онлайн, но проследяващата му функция е нещо наистина специално. Още по-забавното е, че приложението не би трябвало да се предлага в мобилните маркети на нито един от двата доставчика - Apple и Google, въпреки това е налично там. И докато Apple не казват колко пъти е свалено, в Google е ясно обявено - повече от милион пъти с рейтинг от 4.6 - 5. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!