Признаци, че си бета мъж

Още от началото на света говорим за разликите между алфа и бета мъжкото съсловие. Макар и всички да се борят със зъби и нокти за високия ранг, бета аудиторията продължава да бъде мнозинство. Обвинявайте когато искате, вярвайте в еднорозите и шансовете да спечелите милиони от лотарията, но щом фактите започнат да говорят, мнозинството остава недоволно. Истината е, че мнозина започват от ниския ранг, както се случва навсякъде другаде по света, но ако още не си установил коя буква от азбуката си, пускаме краткото ръководство, което би трябвало да помогне. Ти си бета, ако...

... смяташ, че фитнесът е просто тъп спорт, в който някакви хора вдигат железа и се потиш. Освен това не смяташ, че е правилно да се напрягаш, защото контузиите са до живот. Не искаш да взимаш и стероиди, защото мускулите по-късно увисвАли и всякакви други оправдания. Липсата на физическа активност не може да се компенсира с нищо, дори с перфектния перчем.

... предпочиташ, джънк, банички и всякакви други пържени храни. Благодарение на тях си купуваш поредните джинси с ниска талия, за да не прещипваш коремната преса, погребана под 2-те педи лой. 

... нито веднъж не си проявявал желание да се научиш да се защитаваш с юмруци. Науката доказва, че най-големите пацифисти са и най-добрите биячи, съответно не искаш да ги ядосваш, защото освен миловидното изражение, те пазят и знанията за измитането на пода. Определено не е особено приятно да ставаш жертва. 

... вярваш сляпо, че всичко, което се предлага от "великите" сили е чиста монета и няма никакви задни мисли. Вярваш ли в това, значи вярваш и в еднорозите, шоколадовите дъги и всякакви други абсурди. Критичното мислене трябва да бъде верен навигатор, без значение с какво смяташ да се занимаваш.

... съществуването ти е базирано в телевизия, риалити предавания, сериали и видео игри. Бета героите винаги са твърде зомбирани във всичко и отказват да повярват, че навън може да има точно толкова приключения, колкото и пред екрана. 

... вълнуваш се повече от хората, отколкото от идеите. Този специфичен проблем често спира чистия човешки потенциал. Склонността да инвестираш времето си в хора, вместо в идеи, води до един омагьосан зависим кръг. Великите умове обсъждат идеи, останалите се вълнуват от клюките. 

... пътешествията винаги са по магистралата. Ако смяташ себе си за истински авантюрист, избираш неотъпканите пътеки. Понякога могат да крият повече дупки, но често се отплащат за всяко преживяно мъчение. Малките пътеки крият тайните на стотици панорами и обекти, за които никой не подозира. Остави автобусите да вървят по магистралата. 

... милото взима всички решения в семейството. Колкото и приятно да е да пускате юздите, никога не оставяйте някой друг да диктува посоката на Вашия живот. Бета клаксоните започват да вият по-силно от сирените на втори юни! 

... харесваш всичките снимки на "известните жени" и не спираш да им пишеш коментари. Вярваш, че си влюбен в тях и си готов да им пристанеш във всеки един удобен момент. 

... вярваш, че чистата истина е форма на завист и омраза. 

... имаш много жени приятелки, но нито една не те вижда като сексуален обект. Нямаме добри новини за този грешник. 

... постоянно защитаваш женското мнение, слагаш пелерината и се обявяваш за бял рицар. Приеми, че не винаги са прави, както и не винаги трябва да бъдеш защитник. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!